Páginas

dilluns, 22 d’abril del 2013

My Book WishList per Sant Jordi / My Book WishList para San Jordi

Demà a Catalunya es celebra el dia de Sant Jordi, patró de Catalunya junt amb la Mare de Déu de Montserrat. Declarada Festa Nacional de Catalunya per la Generalitat, tot i que aquest dia no és festiu laboral, sinó que és feiner i lectiu per als estudiants. Els carrers i les rambles s'omplen de gom a gom per celebrar aquesta festivitat. Les roses, els llibres i les senyeres ocupen els carrers i les places arreu del territori català. Per mi, és una de les festes més boniques, m'encanta l'aire que es respira en l'ambient aquest dia, i passejar per centre de la ciutat i veure el munt de paradetes que hi ha al carrer tant amb llibres com amb roses.
A la resta del món, aquest dia és conegut com el Dia Internacional del Llibre declarat per la UNESCO al 1995, com a commemoració per la mort de dos grans escriptors: Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

Mañana en Cataluña se celebra el día de Sant Jordi, patrón de Cataluña junto con la Virgen de Montserrat. Declarada Fiesta Nacional de Cataluña por la Generalitat, a pesar de que este día no es festivo laboral, sino que es laborable y lectivo para los estudiantes. Las calles y las ramblas se llenan a tope para celebrar esta festividad. Las rosas, los libros y las señeras ocupan las calles y las plazas en todo el territorio catalán. Para mí, es una de las fiestas más bonitas, me encanta el aire que se respira en el ambiente este día, y pasear por centro de la ciudad y ver el montón de paraditas que hay en la calle tanto con libros como con rosas.
En el resto del mundo, este día es conocido como el Día Internacional del Libro declarado por la UNESCO en 1995, como conmemoración por la muerte de dos grandes escritores: Miguel de Cervantes y William Shakespeare.

Així doncs, avui us deixo amb la meva wishlist de llibres per aquest St. Jordi (tot i que en realitat, la meva llista és molt més llarga, on també s'inclou alguna novel·la... ^^).

Así pues, hoy os dejo con mi wishlist de libros para éste St. Jordi (aunque en realidad, mi lista es mucho más larga, donde también incluyo alguna novela... ^^).
  
I en aquest post, no em podia oblidar del fantàstic llibre que va publicar ara a principis d'abril Mr. wonderful, "Cosas no aburridas para ser la mar de feliz". Aquest llibre no el puc incloure en la meva wishlist, perquè no em vaig poder resistir a comprar-me'l dos dies després de que sortís a la venda... Per tant ja no és un desig... És una realitat!! :P M'encanta! Us el recomano al 100x100, si us agrada Mr. wonderful, us agradarà el llibre. Positivitat i motivació en estat pur!

Y en este post, no me podía olvidar del fantástico libro que publicó ahora a principios de abril Mr. wonderful, "Cosas no aburridas para ser la mar de feliz". Este libro no lo puedo incluir en mi wishlist, porque no me pude resistir a comprármelo dos días después de que saliera a la venta... Por lo tanto ya no es un deseo... Es una realidad!! :P Me encanta! Os lo recomiendo al 100x100, si os gusta Mr. wonderful, os gustará el libro. Positividad y motivación en estado puro!


A més a més, demà estaran en alguns Fnac de Barcelona signant llibres, si puc, m'escaparé a veure'ls i a que em signin el meu! ^^ Aquí teniu els horaris i els Fnac on estarà demà Mr. wonderful.

Además, mañana estaran en algunos Fnac de Barcelona firmando libros, si puedo me escaparé a ver-los y a que me firmen el mio! ^^ Aquí tenéis los horarios y los Fnac donde estará mañana Mr. wonderful.

Per cert, si cliqueu damunt dels llibres us portarà a una pàgina web on us podreu comprar el llibre (o comprar-me'l... :P).

Por cierto, si clicáis encima de los libros os llevará a una página web donde os podréis comprar el libro (o comprármelo... :P).


Volia compartir amb vosaltres també un projecte molt interessant que s'està duent fa alguns anys a Barcelona pel dia de Sant Jordi i també a altres ciutats. Si sou de Barcelona o us hi podeu apropar demà us animo a que hi participeu, jo com ja us he dit abans, si em puc escapar a Barcelona, demà hi aniré segur!
Doncs bé, el projecte es diu 1010 ways to buy a book (without money). El projecte el porten en Carlitos i la Patricia. Demà muntaran una paradeta on no es venen llibres amb diners sinó amb accions. El propi donant del llibre és qui assigna un valor en forma de acció: "Fer un petó a un desconegut", "trucar al teu pare i dir-li que l'estimes", "Somriure cada dia en el metro". La persona que vulgui comprar aquest llibre haurà de dur a terme aquestes accions.
Durant la primera celebració de 1010 ways to buy a book (without money) que es va celebrar per Sant Jordi de 2011 es van complir accions tan variades com: fer-se donant de sang, plantar un arbre o ballar la conga al mig del carrer.
No trobeu que és una fantàstica idea? Trobareu més informació en el seu esdeveniment de Facebook.


Quería compartir con vosotros también un proyecto muy interesante que se está llevando a cabo hace algunos años en Barcelona para el día de Sant Jordi y también en otras ciudades. Si sois de Barcelona u os podéis acercar mañana os animo a que participáis, yo cómo ya os he dicho antes, si me puedo escapar a Barcelona, mañana iré seguro!
Pues bien, el proyecto se llama 1010 ways to buy a book (without money). El proyecto es de Carlitos y Patricia. Mañana montaran una paradita donde no se venden libros con dinero sino con acciones. El propio donante del libro es quien asigna un valor en forma de acción: "Dar un beso a un desconocido", "llama a tu padre y dile que le quieres", "Sonreír cada día en el metro". La persona que quiera comprar este libro tendrá que llevar a cabo estas acciones.
Durante la primera celebración de 1010 ways to buy a book (without money) que se celebró en Sant Jordi de 2011 se cumplieron acciones tan variadas cómo: hacerse donante de sangre, plantar un árbol o bailar la conga en medio de la calle.
¿No encontráis que es una fantástica idea? Encontraréis más información en su evento de Facebook.



Ah! M'oblidava... El pastís del meu aniversari boníssim, tot un èxit! ^^ Podeu veure'l clicant aquí.

Ah! Me olvidaba... El pastel de mi cumpleaños buenísimo, todo un éxito! ^^ Podéis verlo clicando aquí.


Feliç dilluns pre-diada de St. Jordi.

Feliz lunes pre-fiesta de St. Jordi.



4 comentaris:

  1. Per mir Sant Jordi és un dels millors dis de l'any, i m'encanta tant passejar pels carrers envoltada de roses i llibres. Ara que estic lluny ho extranyo moltissim. Petons

    ResponElimina
  2. Súper entrada. Tengo que analizar todos los títulos que propones, seguro que están genial...

    ResponElimina
  3. Hola guapa!!! Sorry! Quants dies sense passar p aquí! Vaig molt d bòlit! M'encanta el new look d blog i aquest post! Mmmm quantes idees! Ets una crack! Un pto gran gran

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis