dilluns, 8 d’abril de 2013

Pantone®

L'entrada d'avui promet ser una explosió de colors. I és que el post d'avui va sobre Pantone.

La entrada de hoy promete ser una explosión de colores. Y es que el post de hoy va sobre Pantone.


Pantone és un sistema de definició cromàtica creat per la empresa nord-americana Pantone Inc. El seu sistema és el més reconegut i utilitzat, així doncs, normalment es diu Pantone al sistema de control de colors.
Pantone va ser fundada en 1962 per Lawrence Herbert. Al començament, era un petit negoci que comerciava targetes de colors per a companyies de cosmètics, però ràpidament Herbert va marcar escola en la definició de escala de colors. Utilitza un sistema de colors en una varietat d'indústries, especialment en la gràfica, a més a més de la tèxtil i plàstica. El Pantone barreja de manera molt específica diferents pigments per crear nous colors. També ens habilita per desenvolupar colors especials de forma impresa com els colors metàl·lics o fluorescents.

Pantone es un sistema de definición cromática creado por la empresa norteamericana Pantone Inc. Su sistema es el más reconocido y utilizado, así pues, normalmente se llama Pantone al sistema de control de colores.
Pantone fue fundada en 1962 por Lawrence Herbert. Al comienzo, era un pequeño negocio que comerciaba tarjetas de colores para compañías de cosméticos, pero rápidamente Herbert marcó escuela en la definición de escalera de colores. Utiliza un sistema de colores en una variedad de industrias, especialmente en la gráfica, además de la textil y plástica. El Pantone mezcla de manera muy específica diferentes pigmentos para crear nuevos colores. También nos habilita para desarrollar colores especiales de forma impresa como los colores metálicos o fluorescentes.


Però des de ja fa un temps, Pantone s'ha fet famós per tot el merchandising que han creat al seu voltant, posant a la venda tot tipus de productes relacionats amb aquest famós sistema d'identificació de colors (el qual he de dir que m'encanta).
Aquí us mostro amb imatges que he trobat fent una cerca ràpida per la web, de la pila de productes Pantone que ens podem arribar a trobar.

Pero desde ya hace un tiempo, Pantone se ha hecho famoso por todo el merchandising que han creado alrededor suyo, poniendo a la venta todo tipo de productos relacionados con este famoso sistema de identificación de colores (el cual tengo que decir que me encanta).
Aquí os muestro con imágenes que he encontrado haciendo una búsqueda rápida por la web, del montón de productos Pantone que nos podemos llegar a encontrar.En aquesta imatge podeu inclús trobar la vostra carta pantone segons el vostre color de la pell.

En esta imagen puedes incluso encontrar tu carta pantone en función de tu color de piel.


També us volia fer menció al blog Griottes: palette culinaire (blog que segueixo des de ja fa temps i m'encanta). Doncs la dissenyadora culinària Emilie de Griottes, va crear unes fantàstiques postres inspirant-se en aquest sistema d'identificació de colors. Una gran obra mestre!

También os quería hacer mención al blog Griottes: palette culinaire (blog que sigo desde ya hace tiempo y me encanta). Pues la diseñadora culinaria Emilie de Griottes, creó unos fantásticos postres inspirándose en este sistema de identificación de colores. Una gran obra maestra!

Però això no acaba aquí, no. Al centre de Brussel·les hi ha un modern, colorit i divertit hotel inspirat en aquest famós mostrari de colors. Les fotografies parlen per si soles...

Pero esto no se acaba aquí, no. En el centro de Bruselas hay un moderno, colorido y divertido hotel inspirado en este famoso muestrario de colores. Las fotografías hablan por sí solas...I per acabar, un acudit! ^^

Y para acabar, un chiste! ^^Espero que passeu una fantàstica i colorida setmana.

Espero que paséis una fantàstica i colorida semana.
1 comentari:

  1. Hola! Jo tinc un raspall de dents de Pantone! Va ser un regal d'aniversari i em va agradar molt!

    Un post amb molts colors! M'agradat!

    Un petó!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis