dimecres, 29 d’octubre de 2014

Singulares Inventory Room


M'encanta aquesta època de l'any. M'encanta perquè és una època plena d' esdeveniments, showrooms, festivals, fires... En definitiva plans de cap de setmana que no penso perdre'm! ^^ A mi m'encanten, però també és veritat que a la meva targeta de crèdit no li agraden tant... :P

Me encanta esta época del año. Me encanta porque es una época llena de acontecimientos, showrooms, festivales, ferias... En definitiva planes de fin de semana que no pienso perderme! ^^ A mí me encantan, pero también es verdad que a mi tarjeta de crédito no le gustan tanto... :P


I la primera que hi ha, és la d'aquest cap de setmana: Singulares Inventory Room, organitzada per la revista de decoració online Singulares Mag, que aquestes alçades imagino que tothom ja coneix. És un esdeveniment on trobaràs tot de troballes decoratives precioses i molt "Pinterestonianes".

Y la primera que hay, es la de este fin de semana: Singulares Inventory Room, organizada por la revista de decoración online Singulares Mag, que a estas alturas imagino que todo el mundo ya conoce. Es un acontecimiento donde encontrarás todo de hallazgos decorativos preciosos y muy "Pinterestonianos".


El Singulares Inventory Room estarà a Barcelona els dies 31 d'octubre, 1 i 2 de novembre a Ailaic. Un antic garatge de 325 m2 amb altíssims sostres i abundant llum natural, amb parets de totxo vist i una preciosa estructura industrial.

Singulares Inventory Room estará en Barcelona los días 31 de octubre, 1 y 2 de noviembre a Ailaic. Un antiguo garaje de 325 m2 con altísimos techos y abundante luz natural, con paredes de tocho visto y una preciosa estructura industrial.


És la segona edició del Singulares Inventory Room, la primera es va dur a terme a Madrid, i va ser tot un èxit, aquí podeu llegir una crònica de l'edició passada.

Es la segunda edición del Singulares Inventory Room, la primera se llevó a cabo en Madrid, y fue todo un éxito, aquí podéis leer una crónica de la edición pasada.


A més, en aquesta ocasió han preparat alguns tallers amb talleristes d'alçada com la Neus de Crea Recicla i Decora o la Manuela de Gang and the Wool, entre d'altres.

Además, en esta ocasión han preparado algunos talleres con talleristas de altura como Neus de Crea Recicla y Decora o Manuela de Gang and the Wool, entre otros.

I si no teníeu prou amb tot això, també estaran els nois de Caravan Made amb la seva deliciosa oferta gastronòmica!

Y si no teníais bastante con todo esto, también estarán los chicos de Caravan Made con su deliciosa oferta gastronómica!


Totes les fotos han estat facilitades per Singulares Mag / Todas las fotos han sido faciclitadas por Singulares Mag.

Què us sembla? Teniu plans per aquest cap de setmana? Us apunteu? A mi ja sabeu on podeu trobar-me! ;)

¿Qué os parece? ¿Tenéis planes para este fin de semana? ¿Os apuntáis? ¡A mí ya sabéis donde podéis encontrarme! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis