Páginas

divendres, 25 d’abril del 2014

Lemon Pie


Us pensàveu que no anava a ensenyar-vos el pastís que vaig fer pel meu 25è aniversari???
Sóc de pastissos lleugers i digestius, i que hi ha més lleugera i digestiva que la llimona!!!? Ja sabeu que el meu pastís preferit és la Mousse de Llimona, el pastís que em vaig fer l'any passat pel meu aniversari, així que aquest any, seguint amb la línia de les llimones, vaig preparar un deliciós Lemon Pie!

Os pensabais que no iba a enseñaros el pastel que hice por mi 25º aniversario???
Soy de pasteles ligeros y digestivos, y que hay más ligero y digestivo que el limón!!!? Ya sabéis que mi pastel favorito es la Mousse de Limón, el pastel que me hice el año pasado para mi aniversario, así que este año, siguiendo con la línea de los limones, preparé un delicioso Lemon Pie!







Ingredients:

- 1 paquet de galetes maria.
- 4 cullerades de sucre.
- 85g de mantega (fosa).
- 160ml de suc de llimona.
- 240ml de llet condensada.
- 4 rovells d'ou.
- Ratlladura de 2 llimones.
- 6 culleradetes de maizena.
- 180g de formatge crema.
- 4 cullerades de mantega (fosa).
- Nata avainillada.
- Rodanxes de llimona.
- Nabius.
- Menta.






Ingredientes:

- 1 paquete de galletas maría.
- 4 cucharadas de azúcar.
- 85g de mantequilla (derretida).
- 160ml de zumo de limón.
- 240ml de leche condensada.
- 4 yemas de huevo.
- Ralladura de 2 limones.
- 6 cucharaditas de maizena.
- 180g de queso crema.
- 4 cucharadas de mantequilla (derretida).
- Nata avainillada.
- Rodajas de limón.
- Arándanos.
- Menta.



Elaboració:

Triturar en el processador d'aliments, les galetes, 4 cullerades de sucre i els 85g de mantega. Col·locar el triturat en el motlle desitjat i pressionar amb una pala per tal que es quedi la galeta ben compacta. Fornejar la base a 180ºC de 10 a 12 minuts.
Pel farcit, barrejar la llet condensada, els ous i la ratlladura de llimona. En un bol apart, incorporar la maizena al suc de llimona; i ho incorporem a l'altra barreja poc a poc fins que espessi. Seguidament afegim el formatge crema i batem amb les varetes elèctriques. Per últim afegim les cullerades de mantega, assegurant-nos de que no estigui calenta, per evitar que ens talli la barreja.
Aboquem el farcit sobre la base de galetes ja freda i fornejem a 170ºC durant uns 20 minuts.
Un cop fred, el decorem amb nata, llimones, nabius i menta al gust.

Elaboración:

Triturar en el procesador de alimentos, las galletas, 4 cucharadas de azúcar y los 85g de mantequilla. Colocar el triturado en el molde deseado y presionar con una pala para que se quede la galleta muy compacta. Hornear la base a 180ºC de 10 a 12 minutos.
Para el relleno, mezclar la leche condensada, los huevos y la ralladura de limón. En un bol a parte, incorporar la maizena al zumo de limón; y lo incorporamos a la otra mezcla poco a poco hasta que espese. Seguidamente añadimos el queso crema y batimos con las varillas eléctricas. Por último añadimos las cucharadas de mantequilla, asegurándonos de que no esté caliente, para evitar que nos corte la mezcla.
Vertemos el relleno a la base de galletas ya fría y horneamos a 170ºC durante unos 20 minutos.
Una vez frío, lo decoramos con nata, limones, arándanos y menta al gusto.


La recepta original és de Chokolat Pimienta. I està terriblement deliciós! Us animo a que el feu!

La receta original és de Chokolat Pimienta. Y está terriblemente delicioso! Os animo a que lo hagáis!

PD. Teniu plans per aquest cap de setmana? Jo no em penso perdre el HAND MADE FESTIVAL.

PD. Tenéis planes por este fin de semana? Yo no me pienso perder el HAND MADE FESTIVAL.


Bon cap de setmana.

Buen fin de semana.

8 comentaris:

  1. Hola! aquest cap de setmana el faig... tinc un parell de receptes de lemon pie que ja he fet i queden molt bones... una d'elles de la Donna Hay... però provarem la teva a veure que tal i ja et diré...
    Per cert, ets de Terrassa? jo també!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! doncs ja m'explicaràs que tal, si t'agrada o no!!! Així que ets de Terrassa??? Doncs sí, jo també en sóc!!! ^^

      Elimina
  2. Quina pinta, segur que esta boníssima!
    Petons

    ResponElimina
  3. Eso se ve sumamente delicioso, a mí también me encanta el limón, yummy... Paso para decirte que he dejado un premio para ti en mi blog, ya que sin duda el tuyo me encanta. Pasa a recogerlos cuando te sea posible :D saludos desde República Dominicana http://postingmylife.blogspot.com/2014/04/cartas-en-mi-buzon.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchíssimas gracias Yina!!! Ahora mismo me paso por tu blog!! ^^
      Un beso.

      Elimina
  4. Boníssim!! tinc moltes ganes de fer aq pastis.
    Per cert feia temps que no em passava per aquí i no havia vist els canvis en el disseny del blog i m'encanten, super senzill i guapíssim!
    Ptns.
    Su.

    ResponElimina
  5. que linda muchas gracias por compartir <3

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis