dimecres, 16 d’abril de 2014

My shopping bag de llibres per St. Jordi / My shopping bag de libros para St. Jordi

La setmana vinent és St. Jordi, per mi una de les diades més boniques a Catalunya, m'encanta l'ambient que hi ha al carrer aquest dia, plens de gom a gom, amb paradetes venent llibres i roses.
M'encanta escapar-me a Barcelona aquest dia, i passejar-me per Passeig de Gràcia, comprar-me algun llibre, fer un café i gaudir del dia.

La próxima semana es St. Jordi, para mí una de las fiestas más bonitas en Cataluña, me encanta el ambiente que hay en la calle ese día, atestados, con paraditas vendiendo libros y rosas.
Me encanta escaparme a Barcelona este día, y pasearme por Paseo de Gràcia, comprarme algún libro, tomar un café y disfrutar del día.

Així què us deixo amb la meva wishlist de llibres. Possibles candidats que aquest St. Jordi poden caure en les meves mans! ^^

Así qué os dejo con mi wishlist de libros. Posibles candidatos que este St. Jordi pueden caer en mis manos! ^^

{Foto via: dayi_fali_fru}
De la revista Kinfolk, el llibre de cuina amb receptes fàcils amb ingredients sans i saborosos, The Kinfolk Table. El llibre conté 85 receptes de tot el món recopilades per xefs, amants de la cuina, dissenyadors, bloggers i fotògrafs que formen part del món Kinfolk.

De la revista Kinfolk, el libro de cocina con recetas fáciles con ingredientes sanos y sabrosos, The Kinfolk Table. El libro contiene 85 recetas de todo el mundo recopiladas por chefs, amantes de la cocina, diseñadores, blogueros y fotógrafos que forman parte del mundo Kinfolk.

{Foto via: paulabonet}
Qué hacer cuando en la pantalla aparece THE END és un llibre sobre finals que arriben sobtadament, sense avisar, que ens parteixen en dues meitats. També és un llibre que parla de finals que s'arrosseguen durant anys i que mai s'acaben perquè confonen orgull amb record.

Qué hacer cuando en la pantalla aparece THE END es un libro sobre finales que llegan repentinamente, sin avisar, que nos parten en dos mitades. También es un libro que habla de finales que se arrastran durante años y que nunca se acaban porque confunden orgullo con recuerdo.

{Foto via: conbotasdeagua}
La gente feliz lee y toma café és una novel·la de segones oportunitats. Una novel·la narrada des del punt de vista en què es creu que la vida ja t'ho ha arrabassat tot, i apareix algú que il·lumina la teva existència de nou, et retorna la confiança en tu i en l'amor i amb això el teu petit món es torna a engegar.

La gente feliz lee y toma café es una novela de segundas oportunidades. Una novela narrada desde el punto de vista en que se cree que la vida ya te lo ha arrebatado todo, y aparece alguien que ilumina tu existencia de nuevo, te devuelve la confianza en ti y en el amor y con ello tu pequeño mundo se vuelve a poner en marcha.

{Foto via: oddyneighbours}
Wrapping Paper Book conté 20 dissenys diferents de paper de regal, a més de 20 adhesius i etiquetes. Ideal per als amants del paper d'embolicar i de fer regals amb presentacions originals.


Wrapping Paper Book contiene 20 diseños diferentes de papel de regalo, además de 20 pegatinas y etiquetas. Ideal para los amantes del papel de envolver y de hacer regalos con presentaciones originales."A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one."

- GEORGE RR MARTIN-


I a vosaltres, us agrada tant St. Jordi com a mi? Quins llibres teniu pendents per comprar-vos? Quins em recomaneu?

Y a vosotros, os gusta tanto St. Jordi como a mí? Qué libros tenéis pendientes para compraros? Cuáles me recomendáis?


3 comentaris:

 1. entrades i whislist precioses...també els escolliria tots....una abraçada Montse, m'encanta entrar al teu blog i veure com va creixent dia a dia!!

  ResponElimina
 2. Ostres Montse quina tria més acurada, m'has donat una idea fantastica amb THE END ja tinc ganes de tenir-lo!

  Anna....ja fa temps que et segueixo....

  ResponElimina
 3. Ostres, però si St. Jordi ja està aquí! M'ha passat volant el mes, però gràcies a la teva llista m'has donat un parell d'idees :)
  Petons

  ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis