Páginas

divendres, 4 d’abril del 2014

Un petit paradís a Vallvidrera: Gang and the Wool / Un pequeño paraíso en Vallvidrera: Gang and the Wool

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

Gang and the Wool és un taller floral d'alta costura a Vallvidrera, a pocs minuts de Barcelona. Tot ho fan de manera artesanal i cuidada fins l'últim detall.

Gang and the Wool es un taller floral de alta costura en Vallvidrera, a pocos minutos de Barcelona. Todo lo hacen de manera artesanal y cuidada hasta el último detalle.

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

Darrere de Gang and the Wool es troba la Manuela, dissenyadora, amb un màster en direcció d'art i producció i muntatge d'exposicions, el seu amor per la natura i la celebració de la creació artesanal són el factor de la seva feina.

Detrás de Gang and the Wool se encuentra Manuela, diseñadora, con un máster en dirección de arte y producción y montaje de exposiciones, su amor por la naturaleza y la celebración de la creación artesanal son el factor de su trabajo.

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

En aquest romàntic taller - hivernacle aborden diferents projectes, des de rams i arranjaments florals, ambientació d'esdeveniments i espais, decoració floral per a casaments... Les seves creacions i estilismes, són des del meu punt de vista exquisits!

En este romántico taller - invernadero abordan diferentes proyectos, desde ramos y arreglos florales, ambientación de eventos y espacios, decoración floral para bodas... Sus creaciones y estilismos, son desde mi punto de vista exquisitos!

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

El dia 22 de març, van celebrar el Welcome Spring, una trobada per donar la benvinguda a la primavera, amb un dinar exquisit de la mà de White Market. Lamentablement no hi vaig anar, quan m'en vaig assabentar, ja estaven totes les places plenes... :( Com m'hagués agradat assisitir-hi, i després de veure algunes de les cròniques de les persones que hi van assitir, encara me'n moro més de ganes, espero que la Manuela, en faci més d'aquestes trobades, perquè la pròxima vegada no m'ho penso perdre! Sino mireu les fotografies següents de la Mireia de Mr. and Mss. Colors, que ella sí que hi va poder assistir, i va fer una preciosa entrada en el seu blog.

El día 22 de marzo, celebraron el Welcome Spring, un encuentro para dar la bienvenida a la primavera, con una comida exquisita de la mano de White Market. Lamentablemente no fui, cuando me enteré, ya estaban todas las plazas llenas... :( Como me hubiera gustado asistir, y después de ver algunas de las crónicas de las personas que asistieron, todavía me muero más de ganas, espero que Manuela, haga más de estos encuentros, porque la próxima vez no me lo pienso perder! Sino mirad las siguientes fotografías de Mireia de Mr. and Mss. Colors, que ella sí que pudo asistir, e hizo una preciosa entrada en su blog.

{Photo via: mr and mss colors}

{Photo via: mr and mss colors}

{Photo via: mr and mss colors}

{Photo via: mr and mss colors}

En Gang and the Wool també t'ofereixen la possibilitat de realitzar festes d'aniversaris amb un taller de flors en plena natura que inclou:
* Invitació personalitzada i enviada per email als convidats.
* Un berenar natural i casolà. I un pastís d'aniversari.
* Un taller floral, amb activitat acorde a l'edat de la celebració.
* Record fotogràfic de moments inolblidables (CD amb fotografies).

En Gang and the Wool también te ofrecen la posibilidad de realizar fiestas de aniversarios con un taller de flores en plena naturaleza que incluye:
* Invitación personalizada y enviada por email a los invitados.
* Una merienda natural y casera. Y un pastel de aniversario.
* Un taller floral, con actividad acuerdo a la edad de la celebración.
* Recuerdo fotográfico de momentos inolvidables (CD con fotografías).

{Photo: Anna i Bernat by Padilla & Rigau via MLP}

Idea que especialment m'encanta, i més ara que s'apropa el meu aniversari, el 21 d'abril! Així que ja sabeu, si voleu fer-me una festa sorpresa, aquest lloc seria ideal!!!!! ^^

Idea que especialmente me encanta, y más ahora que se acerca mi cumpleaños, el 21 de abril! Así que ya sabéis, si queréis hacerme una fiesta sorpresa, este lugar sería ideal!!!!! ^^

1 comentari:

  1. Gracias Montse por tus bonitas palabras!!!
    Tal y cómo dices... esperamos verte pronto.
    un abrazo

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis