Páginas

dimecres, 10 de juliol del 2013

Summer Swap (part I)

Hola!!! El mes passat vaig participar al Summer Swap que s'organitzava en el blog d'Scarlata y el Señor Don Gato II. Què en què consistia? Doncs consistia en enviar a la persona que t'havia tocat una travel bag, plena de coses imprescincibles per dur-te en un viatge i on també havies de promocionar el poble o la ciutat on vius. Posant un mapa, una guia dels llocs per visitar...

Hola!!! El mes pasado participé en el Summer Swap que se organizaba en el blog de Scarlata y el Señor Don Gato II. ¿Qué en que consistía? Pues consistía en enviar a la persona que te había tocado una travel bag, llena de cosas imprescincibles para llevarte en un viaje y dónde también tenías que promocionar el pueblo o la ciudad donde vives. Poniendo un mapa, una guía de los lugares para visitar...


Avui us ensenyaré el que em van regalar a mi. M'ho va enviar la Sandra, que viu a Caldas de Reis, a la província de Pontevedra, el seu blog es diu Labores dunha Bolboreta.

Hoy os enseñaré lo que me regalaron a mí. Me lo envió Sandra, que vive en Caldas de Reis, en la provincia de Pontevedra, su blog se llama Labores dunha Bolboreta.

Aquí teniu unes imatges del que contenia el kit.

Aquí tenéis unas imágenes de lo que contenía el kit.



En un altre post, us ensenyaré el que jo vaig regalar.

En otro post, os enseñaré lo que yo regalé.

Molts petons.

Muchos besos.


5 comentaris:

  1. Què bonic aquest intercanvi, em puc imaginar la "ilu" que deu fer obrir el paquetet. Esperaré impacient per veure el que vas enviar tu, segur que deu ser una monada !!
    1 petó

    ResponElimina
  2. Ens deixes amb la incògnita del que vas enviar tu!!!! Estaré atenta! El kit que t'han regalat té de tot! Molt xulo ;)).
    Petons

    ResponElimina
  3. Quin intercanvi més xulo, no?? Et dona la possibilitat de conèixer gent d'altres llocs. Molt xulo!!!

    Anna

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis