dilluns, 22 de juliol de 2013

Hort Urbà / Huerto Urbano


Hola!! Avui us vull ensenyar el meu petit hort urbà! Fa temps que volia compartir-ho amb vosaltres. Les fotos que us ensenyo són de fa ja un temps... ara estan totes les plantes més crescudetes, i ja van donant els seus fruits.

Hola!! Hoy os quiero enseñar mi pequeño huerto urbano! Hace tiempo que quería compartirlo con vosotros. Las fotos que os enseño son de hace ya un tiempo... ahora están todas las plantas más creciditas, y ya van dando sus frutos.


És súper gratificant, i a mi personalment em fa molta il·lusió, veure com van creixent els tomàquets, cogombres, enciams, maduixes... que tu mateixa has cultivat, i menjar-te'ls ja ni us explico. A més a més, tenen un gust diferent, bé, diferent no, tenen gust al que han de tenir! No com la majoria de fruites i verdures que es compren al súper que no tenen gust.

Es súper gratificante, y a mí personalmente me hace mucha ilusión, ver como van creciendo los tomates, pepinos, lechugas, fresas... que tú misma has cultivado, y comértelos ya ni os explico. Además, tienen un gusto diferente, bueno, diferente no, tienen gusto al que tienen que tener! No como la mayoría de frutas y verduras que se compran al súper que no tienen gusto.


Bé com podeu veure tinc tomàquets, maduixes, cogombres, enciams, i unes quantes herbes aromàtiques. Quina bona olor que fan les herbetes, m'encanten!

Bueno como podéis ver tengo tomates, fresas, pepinos, lechugas, y unas cuántas hierbas aromáticas. Qué buen olor que hacen las hierbas, me encantan!


I vosaltres? Teniu un hort urbà a casa vostra? Què hi teniu plantat? Us animeu a tenir-ne un?

Y vosotros? Tenéis un huerto urbano en casa vuestra? Qué tenéis plantado? Os animáis a tener uno?1 comentari:

  1. Doncs si que fa il.lusió això de l'hortet, nosaltres vam començar amb pastanagues i bledes però no ens en vam ensortir massa i al final em acabat només amb aromàtiques hehehe

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis