divendres, 12 de desembre de 2014

We Wishlist a Merry Xmas

Diuen que somiar és gratis, i a més no hi ha millor època de l'any que ara per Nadal per somiar. Per això com l'any passat, participo en el Concurs de Fnac, si em toquès seria com si em toqués La Grossa, així que creuaré els dits. A més aquest any hi ha més possibititats, ja que han repartit el premi, que són 2015€ en un primer premi de 515€ i deu segons premis de 150€.

Dicen que soñar es gratis, y además no hay mejor época del año que ahora por Navidad para soñar. Por eso cómo el año pasado, participo en el Concurso de Fnac, si me tocara seria cómo si me tocara El Gordo, así que cruzaré los dedos. Además este año hay más posibilidades, puesto que han repartido el premio, que son 2015€ en un primer premio de 515€ y diez segundos premios de 150€.Com cada any Fnac ens facilita la cerca del regal perfecte amb l'Inspirador de Regalos, on podem escollir des de el pressupost, el destinatari... Tot facilitats.

Como cada año Fnac nos facilita la búsqueda del regalo perfecto con el Inspirador de Regalos, donde podemos escoger desde el presupuesto, el destinatario... Todo facilidades.


Aquí està la meva wishlist amb tot el que em compraria si em toqués aquest super concurs...

Aquí está mi wishlist con todo lo que me compraría si me tocara este super concurso...


2. Canon Selphie CP900 126,31€

TOTAL: 513,72€TOTAL: 148,9€

Tot i que si ens posem a somiar de veritat... aquest seria el meu TOP3 en la meva super wishlist de Fnac...

A pesar de que si nos ponemos a soñar de verdad... este sería mi TOP3 en mi super wishlist de Fnac...I vosaltres, quina és la vostra wishlist de Fnac?

Y vosotros, ¿cuál es vuestra wishlist de Fnac?

Wish, wish, wish a Merry Xmas.1 comentari:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis