divendres, 19 de juliol de 2013

Bescuit de plàtan i xocolata / Bizcocho de plátano y chocolate

Bon dia! Què tal van els dies d'estiu? Molta calor? Esteu de vacances? O encara treballant? Sigui com sigui recordeu que cal refrescar-vos i beure molta aigua!! ^^ 

Buenos días! Que tal van los días de verano? Mucho calor? Estáis de vacaciones? O todavía trabajando? Sea como sea recordad que hay que refrescarse y beber mucha agua!! ^^


{Foto via: CocoMat}
És que vaig trobar tan simpàtica la foto, que vaig tenir la necessitat de compartir-la amb vosaltres!! ^^ Però bé avui vinc a ensenyar-vos un bescuit de plàtan i xocolata que vaig preparar així d'imprevist fa dues setmanes per a la meva cosina Cristina, que ha marxat a treballar a Xile i des d'aquí li desitjo la millor de les sorts en aquesta nova etapa! ^^

Es que encontré tan simpática la foto, que tuve la necesidad de compartirla con vosotros!! ^^ Pero bueno, hoy vengo a enseñaros un bizcocho de plátano y chocolate que preparé así de imprevisto hace dos semanas para mi prima Cristina, que se ha ido a trabajar a Chile y desde aquí le deseo la mejor de las suertes en esta nueva etapa! ^^





El cas és que va venir el dia d'abans de marxar cap a Xile a casa a acomiadar-se i com que sé que la combinació plàtan - xocolata li encanta, vaig improvisar aquest bescuit.

El caso es que vino el día de antes de irse a Chile a casa a despedirse y cómo sé que la combinación plátano - chocolate le encanta, improvisé este bizcocho.

BESCUIT DE PLÀTAN I XOCOLATA







* Ingredients:

- 1 iogurt natural.
- 3 de farina (mesura de l'envàs del iogurt).
- 2 de sucre morè.
- 1 d'oli de girasol.
- 3 ous.
- 1 culleradeta de llevat en pols.
- 1 culleradeta de bicarbonat en pols.
- 1 polsim de sal.
- Mitja rajola de xocolata a trossets (la teva preferida).
- 2 plàtans petits xafats.

BIZCOCHO DE PLÁTANO Y CHOCOLATE







* Ingredientes:


- 1 yogur natural.
- 3 de harina (medida del envase del yogur).
- 2 de azúcar moreno.
- 1 de aceite de girasol.
- 3 huevos.
- 1 cucharadita de levadura en polvo.
- 1 cucharadita de bicarbonato en polvo.
- 1 pizca de sal.
- Media tableta de chocolate a trocitos (tu preferida).
- 2 plátanos pequeños chafados.







* Elaboració:

Primerament barregem els ingredients líquids, per després incorporar-hi els sòlids, quan estigui tot integrat ho avoquem al motlle i enfornem 40 minuts amb calor abaix. Els primers 10 minuts a 200ºC i la resta del temps a 180ºC.

Un cop fred el bescuit vaig fer-li una decoració ben senzilla, però resultona. Vaig empolsar sucre glas per damunt del bescuit i després vaig decorar amb una galeta de xocolata al damunt.

* Elaboración:

Primero mezclamos los ingredientes líquidos, para después incorporar los sólidos, cuando esté todo integrado lo vertemos en el molde y horneamos 40 minutos con calor abajo. Los primeros 10 minutos a 200ºC y el resto del tiempo a 180ºC.

Una vez frío el bizcocho le hice una decoración muy sencilla, pero resultona. Espolvoreé azúcar glas por encima del bizcocho y después decoré con una galleta de chocolate encima.



Va quedar boníssim! Se'l van menjar en un tres i no res!

Quedó buenísimo! Se lo comieron en un plis plas!

Petons.

Besos.


3 comentaris:

  1. ohh merci cousin! estava bonissim!! petoneet

    ResponElimina
  2. Que buena pinta, con lo que me gusta a mi el chocolate y con el plátano seguro que le da un toque.

    Un besito y feliz fin de semana

    ResponElimina
  3. No solo tiene pinta de sabroso sino que también es precioso! Un 10!!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis