Páginas

dijous, 4 de juliol del 2013

Àlbum scrap: Petits records

Holaaaa!! Ja tornu a ser aquí, després de la meva escapadeta a Menorca! Ja fa uns dies que he tornat... Però des de que vaig tornar vaig desbordada amb tanta feina... Que no he tingut temps per dedicar-me una estoneta al blog... :( Menys mal... que d'aquí uns dies tornu a tener uns dies de vacances... hehehehe.

Holaaaa!! Ya vuelvo a estar aquí, después de mi escapadita a Menorca! Ya hace unos días que he vuelto... Pero desde que volví voy desbordada con tanto trabajo... Que no he tenido tiempo para dedicarme un ratito al blog... :( Menos mal... que de aquí unos días vuelvo a tener vacaciones... jejejeje.


Avui us porto una mica d'scrap, i és que al maig passat va ser l'aniversari de la meva cosina Mar, va fer 18 anys. I per l'ocació li vaig fer un àlbum d'scrap amb un recull de fotografies de quan era petita.

Hoy os traigo un poco de scrap, y es que en mayo fue el cumpleaños de mi prima Mar, hizo 18 años. Y para la ocasión le hice un álbum de scrap que recogía fotografías de cuando era pequeña.

Aquest va ser el resultat!

Este fue el resultado!




Durant aquests mesos d'estiu no sé si publicaré amb tanta freqüència com he estat fent fins ara... I és que com a bona suplent que sóc, a l'estiu és quan més feina tinc!!! ^^ hehehehe Tot i que intentaré anant publicant regularment!!!!

Durante estos meses de verano no sé si publicaré con tanta frecuencia como he estado haciendo hasta ahora... Y es que como buena suplente que soy, en verano es cuando más trabajo tengo!!! ^^ jejejeje Aunque intentaré ir publicando regularmente!!!  


Feliç dia!

¡Feliz día!


5 comentaris:

  1. T'ha quedat un àlbum molt molt xulo. Salutacions!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat fantàstic!! Es molt positiu i ple de color en la justa mida... MERAVELLÓS!

    ResponElimina
  3. Qué bonito! Creo que te ha quedado de 10, seguro que a tu prima le encantó!

    ResponElimina
  4. m'agradaria fer un àlbum d'aquest estil, ja que vull posar fotos de 5 anys que portu amb la meva parella. em podries dir com has fet l'estructura? sóc una mica novata amb el tema.... gracies

    el meu e-mail és: saraballesta@hotmail.com

    ResponElimina
  5. ok ja he rebut el teu e-mail!!! meerciii A veure si me'n ensurtu.... gràcies!!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis