Páginas

dimecres, 25 de juny del 2014

Gang and the Wool :: Welcome Summer


Dissabte passat vaig tenir l'honor de poder assistir al sopar que organitzava la Manuela de Gang and the Wool per donar la benvinguda a l'estiu. Ja us vaig parlar en el seu moment de Gang and the Wool aquí. Em moria de ganes per visitar el seu bonic hivernacle i la veritat és que si ja n'estava d'enamorada, ara encara ho estic més. De fet, hagués donat el que fos per quedar-me a viure allà!

El pasado sábado tuve el honor de poder asistir a la cena que organizaba Manuela de Gang and the Wool para dar la bienvenida al verano. Ya os hablé en su momento de Gang and the Wool aquí. Me moría de ganas para visitar su bonito invernadero y la verdad es que si ya estaba enamorada, ahora todavía lo estoy más. De hecho, hubiera dado lo que fuera por quedarme a vivir allí!



Vaig sortir d'hora de casa, ja que com que no sabia ben bé com arribar-hi, i si seria fàcil aparcar, no volia arribar ni un segon tard; així que després de no fer-li cas a les primeres indicacions del GPS, (Sí, sóc especialista en no fer-li cas al GPS, si no m'agrada la ruta per on em porta), i crec que aquesta vegada ho vaig encertar... ja que el camí era tortuós, amb pujades molt pronunciades i ponts estrets on gairebé ni passava el cotxe... Ho sé perquè per tornar cap a casa vaig anar per allà i menys mal que era baixada llavors!!!

Salí temprano de casa, puesto que cómo que no sabía muy bien como llegar, y si sería fácil aparcar, no quería llegar ni un segundo tarde; así que después de no hacerle caso a las primeras indicaciones del GPS, (Sí, soy especialista en no hacerle caso al GPS, si no me gusta la ruta por donde me lleva), y creo que esta vez lo acerté... puesto que el camino era tortuoso, con subidas muy pronunciadas y puentes estrechos donde casi ni pasaba el coche... Lo sé porque para volver a casa fui por allí y menos mal que era bajada!!!




Quan vam entrar, va venir a rebre'ns la Manuela, amb un somriure d'orella a orella i de seguida va venir la Sílvia de Caravan Made per oferir-nos un cóctel de benvinguda. El lloc no podia ser més meravellós, era tot tant bonic, i cuidat fins el més mínim detall. Naturalment no vaig poder estar-me sense treure la càmera i començar a fer fotos.

Cuando entramos, vino a recibirnos Manuela, con una sonrisa de oreja a oreja y enseguida vino Sílvia de Caravan Made para ofrecernos un cóctel de bienvenida. El lugar no podía ser más maravilloso, era todo tanto bonito, y cuidado hasta el más mínimo detalle. Naturalmente no pude estarme sin sacar la cámara y empezar a hacer fotos.



Mica en mica, van anar arribant la resta de noies i es van anar entaulant converses mentre preníem els aperitius acompanyats de les precioses melodies de la magnífica compositora Marta Cascales.

Poco a poco, fueron llegando el resto de chicas y se fueron entablando conversaciones mientras tomábamos los aperitivos acompañados de las preciosas melodías de la magnífica compositora Marta Cascales.



Quan ja es va anar ponent el sol, vam passar a seure a la taula, per acabar de sopar, el menú no podia haver estat un altre. Estava tot deliciós! Immillorable. Els nois de Caravan Made són una autèntica passada, estava tot, tot, tot boníssim. Crec que es mereixen un post a part per si encara no els coneixeu, ja que us convido a que els seguiu amb la seva caravana i tasteu els seus magnífics entrepans.

Cuando ya se fue poniendo el sol, pasamos a sentar en la mesa, para acabar de cenar, el menú no podía haber sido otro. Estaba todo delicioso! Inmejorable. Los chicos de Caravan Made son una auténtica pasada, estaba todo, todo, todo buenísimo. Creo que se merecen un post aparte por si todavía no los conocéis, ya que os invito a que les sigáis con su caravana y probéis sus magníficos bocadillos.



Va ser una vetllada molt agradable conversant amb la resta de convidades. Vaig tenir el plaer de poder desvirtualitzar a la Judit i la Laura de So Happy Together, a la Silvia de Fresh & Wood i a les noies de Detallerie. I conèixer gent encantadora com Design Hunt, The Summer Love, Cherries & Berries, Vip Loved, Lataat i a Missblank. Un plaer noies compartir aquesta fantàstica nit amb vosaltres!

Fue una velada muy agradable conversando con el resto de invitadas. Tuve el placer de poder desvirtualizar a Judit y Laura de So Happy Together, a Silvia de Fresh & Wood y a las chicas de Detallerie. Y conocer gente encantadora como Design Hunt, The Summer Love, Cherries & Berries, Vip Loved, Lataat y a Missblank. Un placer chicas compartir esta fantástica noche con vosotras!



Durant la nit la fotògrafa Silvia Conde i els nois de The Visual Patners van estar immortalitzant els moments viscuts; amb moltes ganes de veure els resultats. La preciosa minuta amb el menú del Welcome Summer la va fer la Carla Cascales, era preciosa.

Durante la noche la fotógrafa Silvia Conde y los chicos de The Visual Patners estuvieron inmortalizando los momentos vividos; con muchas ganas de ver los resultados. La preciosa minuta con el menú del Welcome Summer la hizo Carla Cascales, era preciosa.



I fins aquí la nit màgica del Welcome Summer, m'encantarà repetir, així que espero que hi hagi molts Welcome Autumn, Winter, Spring i Summer més! ^^

Y hasta aquí la noche mágica del Welcome Summer, me encantará repetir, así que espero que haya muchos Welcome Autumn, Winter, Spring y Summer más! ^^



Feliç dimecres.

Feliz miércoles.

6 comentaris:

  1. Que bonito post Montse! A sido un placer contar contigo!
    Un fuerte abrazo y espero volver a vernos pronto..;)

    ResponElimina
  2. Perfecto ¡ Tus fotos reflejan a la perfección cada detalle de lo vivido.... espero coincidir contigo muchos eventos más...
    Te deseo un feliz verano, cargadito de planes por lo menos tan bonitos como éste... ya que una vez hemos empezado, esto es un no parar...
    Por algo es la estación perfecta para las celebraciones al aire libre, ¿no? aprovechémoslo ¡¡
    Un besote gordo y lo dicho
    Feliz Verano que hemos empezado con tan buen pie ¡¡

    ResponElimina
  3. Realmente adorables cada uno de los detalles :)

    ResponElimina
  4. Brutal nena! Fas unes fotos maravelloses! Un plaer coneixe't! :)

    ResponElimina
  5. M'encanta, quin sopar más bonic!! i la decoració i l'entorn inmillorables! No coneixia Gang and the Wool, pero ara mateix me n'hi vaig a veure el tipus de tallers que fan i les celebracions.
    Susanna.

    ResponElimina
  6. Un plaer haver pogut passar una vetllada tan agradable en tan bona companyia. Segur que ens tornarem a veure. Un petó!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis