Páginas

dijous, 12 de juny del 2014

Mercat Pròxim


Avui vinc a parlar-vos d'un projecte molt nou que acaba de sortir a la llum fa poc. És una empresa de joves emprenedors que volen posar a l'abast de tothom productes sans i d'alta qualitat, directament del productor amb el nom de Mercat Pròxim.


Hoy vengo a hablaros de un proyecto muy nuevo que acaba de salir a la luz hace poco. Es una empresa de jóvenes emprendedores que quieren poner al alcance de todo el mundo productos sanos y de alta calidad, directamente del productor con el nombre de Mercat Pròxim.



Tenen una botiga online molt completa amb tota classe d'aliments com fruites i verdures, làctics, conserves, llegums i cereals, dolços, càrnics, begudes, entre d'altres. 

Tienen una tienda online muy completa con toda clase de alimentos como frutas y verduras, lácteos, conservas, legumbres y cereales, dulces, carnes, bebidas, entre otros.


Ells mateixos et dónen un munt de raons en la seva web de perquè comprar a Mercat Pròxim:

- Perquè volem promoure una alimentació saludable i de qualitat.

- Perquè volem recuperar el sabor de tota la vida.

- Perquè és difícil trobar aquests productes a les ciutats.

- Perquè estem en contra de l'ús de pesticides, fertilitzants químics i transgènics.

- Perquè creiem en la transparència i en la necessitat de saber d’on provenen i com han estat tractats els aliments.

- Perquè consumint productes locals directament del productor millorem la seva situació econòmica creant una cadena de distribució més equitativa i justa.

Ellos mismos te dan un montón de razones en su web de porque comprar en Mercat Pròxim:

- Porque queremos promover una alimentación saludable y de calidad.

- Porque queremos recuperar el sabor de toda la vida.

- Porque es difícil encontrar estos productos en las ciudades.

- Porque estamos en contra del uso de pesticidas, fertilizantes químicos y transgénicos.

- Porque creemos en la transparencia y en la necesidad de saber de donde provienen y cómo han sido tratados los alimentos.

- Porque consumiendo productos locales directamente del productor mejoramos su situación económica creando una cadena de distribución más equitativa y justa.

El productor del mes de Juny / El productor del mes de Junio.
Trobo que és una iniciativa fantàstica, ja que ens permet gaudir de productes d'alta qualitat, directament del proveïdor, sense intermediaris i que moltes vegades no trobem en els supermercats habituals.

Creo que es una iniciativa fantástica, puesto que nos permite disfrutar de productos de alta calidad, directamente del proveedor, sin intermediarios y que muchas veces no encontramos en los supermercados habituales.

Aprofita aquesta promoció i celebra Sant Joan amb els caves de Mercat Pròxim / Aprovecha esta promoción y celebra San Juan con los cavas de Mercat Pròxim.

Si voleu saber més de Mercat Pròxim o voleu animar-vos a comprar algun dels productes que ofereixen, no deixeu de visitar la seva web. També tenen Facebook, Twitter i Instagram.

Si queréis saber más de Mercat Pròxim o queréis animaros a comprar alguno de los productos que ofrecen, no dejéis de visitar su web. También tienen Facebook, Twitter y Instagram.


I recordeu menjar sa, bo i de qualitat.

Y recordad comer sano, bueno y de calidad.

1 comentari:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis