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dijous, 19 de juny del 2014

2x1 :: amanida i pizza / ensalada y pizza


Qui ha dit que menjar pizza no pot ser equivalent a menjar sa i equilibrat? Doncs amb la recepta que us porto avui us ho confirmo! Menjarem una amanida dintre d'una pizza deliciosa. ^^

¿Quién ha dicho que comer pizza no puede ser equivalente a comer sano y equilibrado? Pues con la receta que os traigo hoy os lo confirmo! Comeremos una ensalada dentro de una pizza deliciosa. ^^


Ingredients:

- 250g de farina.
- 12g de llevat fresc. 
- 1 cullerada d'oli d'oliva.
- 1/2 vas d'aigua tèbia.
- 1 polsim de sal.
- Llavors de sèsam (blanc i negre), girasol i carbassa.
- Mozzarella fresca.
- Tomàquets cherry.
- Fulles de rúcula i canonges.
- Oli d'oliva, orenga i farigola.

Ingredientes:

- 250g de harina.
- 12g de levadura fresca. 
- 1 cucharada de aceite de oliva.
- 1/2 vaso de agua tibia.
- 1 pizca de sal.
- Semillas de sésamo (blanco y negro), girasol y calabaza.
- Mozzarella fresca.
- Tomates cherry.
- Hojas de rúcula y canónigos.
- Aceite de oliva, orégano y tomillo.


Elaboració:

Escalfem l'aigua al microones durant 15 segons i dissolem el llevat en ella. Barregem la farina amb la sal. Afegim l'oli d'oliva i l'aigua amb el llevat, i amb ajuda d'una espàtula ho anem barrejant. Empolsem amb una mica de farina la superfície on anem a treballar i posem la massa al damunt; la pastem fins que sigui una massa elàstica. La tornem al bol i la deixem reposar fins que dobli el seu volum, tapada amb un drap de cuina de cotó.
Un cop hagi doblat el seu volum estenem la massa amb un corró, empolsem les llavors desitjades i l'acabem d'estirar. Un cop llesta la base, col·loquem els tomàquets cherry tallats per la meitat i porcions de mozzarella fresca, polvoritzem oli d'oliva i afegim orenga i farigola. Fornegem a 180ºC fins que estiguin les vores daurades. Retirem del forn i hi col·loquem les fulles de rúcula i canonges.

Elaboración:

Calentamos el agua en el microondas durante 15 segundos y disolvemos la levadura en ella. Mezclamos la harina con la sal. Añadimos el aceite de oliva y el agua con la levadura, y con ayuda de una espátula lo vamos mezclando. Espolvoreamos con un poco de harina la superficie donde vamos a trabajar y ponemos la masa encima; la amasamos hasta que sea una masa elástica. La devolvemos al bol y la dejamos reponer hasta que doble su volumen, tapada con un paño de cocina de algodón.
Una vez haya doblado su volumen extendemos la masa con un rodillo, espolvoreamos las semillas deseadas y la acabamos de estirar. Una vez lista la base, colocamos los tomates cherry cortados por la mitad y porciones de mozzarella fresca, pulverizamos aceite de oliva y añadimos orégano y tomillo. Horneamos a 180ºC hasta que estén los bordes dorados. Retiramos del horno y colocamos las hojas de rúcula y canónigos.


La recepta original és de Heva Hernández, la vaig extreure de la revista Kireei número 5.

La receta original es de Heva Hernández, la extraje de la revista Kireei número 5.


A gaudir de la pizza!

A disfrutar de la pizza!

3 comentaris:

  1. Ben equilibrat, sí! Veig que t'agrada poc torradeta, oi? A mi és que els crostons torradets m'encanten...!

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  2. ¡¡pero que delicia madre mia!!!

    www.be-minebylucia.blogspot.com
    www.lasuitedelmomo.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Tiene una pinta estupenda, me encantan las ensaladas y las pizzas asi que esta receta me parece ideal! :)

    ResponElimina

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