Páginas

dilluns, 30 de desembre del 2013

Amic invisible milowcost (vol.2) / Amigo invisible milowcost (vol.2)

Divendres us comentava que havia participat en l'amic invisible de Milowcost i us vaig ensenyar els regals que vaig enviar a la meva amiga invisible, la Paula de Ulalatela.

El viernes os comentaba que había participado en el amigo invisible de Milowcost y os enseñé los regalos que envié a mi amiga invisible, Paula de Ulalatela.


Jo també he rebut ja el meu regalet, i avui vinc per ensenyar-vos-el. Em va fer una il·lusió tremenda! La meva amiga invisible va ser Sweet Caroline de Con un libro debajo del brazo. La veritat és que ha encertat de ple.

Yo también he recibido ya mi regalito, y hoy vengo para enseñároslo. Me hizo una ilusión tremenda! Mi amiga invisible fue Sweet Caroline de Con un libro debajo del brazo. La verdad es que ha acertado de pleno.


M'ha regalat un pijama de mr. wonderful (que el tenia en la meva carta als Reis i al Pare Noel)  i després fent cas al post que vaig publicar de m'agrada i no m'agrada, m'ha regalat un kit per carvar els meus propis segells i una tassa més per a la meva col·lecció!!! No puc demanar més!!! Un milió de gràcies pels regals!!

Me ha regalado un pijama de mr. wonderful (que lo tenía en mi carta a los Reyes y a Papá Noel) y después haciendo caso al post que publiqué de me gusta y no me gusta, me ha regalado un kit para carvar mis propios sellos y una taza más para mi colección!!! No puedo pedir más!!! Un millón de gracias por los regalos!!


Si haig de fer balanç d'aquest amic invisible... li poso un 10! M'ha encantat participar-hi. Moltes gràcies Carmen per organitzar-ho tot tan bé. Ja estic esperant a l'any que ve, per apuntar-m'hi! ^^

Si tengo que hacer balance de este amigo invisible... le pongo un 10! Me ha encantado participar. Muchas gracias Carmen para organizarlo todo tan bien. Ya estoy esperando al año que viene, para apuntarme! ^^


Feliços últims dies de l'any a tothom!

Felices últimos días del año a todo el mundo!


4 comentaris:

  1. la tassa s'assembla molt a la teva capçalera! què cuqui! ^^

    ResponElimina
  2. Montse tot és xulíssim. Qué bé!,
    Et voldria preguntar on puc aconseguir les eines per fer un segell de carvado.
    Que tinguis una bona sortida i entrada d'any!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola María! Si ets de Barcelona pots comprar les eines per carvar segells a cromatismes o a vostok. I si no, online ho pots mirar en holamama shop. Espero servir-te d'ajuda. Feliç any nou!

      Elimina
    2. Moltes gràcies Montse, Quina bona escusa per passejar per Gràcia!

      Elimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis