Páginas

dimecres, 11 de juliol del 2012

Herbes aromàtiques

Confesso que m'encanten les herbetes! M'agrada posar-hi herbes gairebé a tot el que cuino (ara m'he quedat pensant... als cupcakes no li posu, ni a les galetes, ni als pastissos... hahahaha, però a tota la resta SI!). M'encanta trobar-hi l'aroma de les herbes en el menjar, a les carns, la pasta, l'arròs, a les amanides algun cop també n'hi he posat... i si m'agradés el peix... estic segura que també m'agradaria amb herbetes... :P hahahaha.

Fa unes setmanes estava donant un cop d'ull a una botiga online, on hi volia fer una comanda, per comprar utensilis de rebosteria, entre d'altres coses, la botiga es diu My Lovely Food. Doncs bé, mirant els seus apartats vaig trobar una sembradora de plantes, la definien com 'Kit completo para tener un pequeño huerto en la cocina. El set está compuesto por: una sembradora de plantas de madera, 6 bolsas de semillas de albahaca, tomillo, cilantro, perejil, cebollino y orégano, marcadores, compost y fertilizante'. Se'm van dilatar les pupil·les: "totes aquestes herbetes que adoro naturals i cultivades per miii!!! Oooohh els meus plats estarien boníssims!!!" i seguidament vaig clicar 'añadir al carrito'.
Doncs bé, l'altre dia vaig procedir a plantar totes les llavors, ara a esperar uns 10 dies perquè comencin a sortir els primers brots... Què espero que surtin... Sinó quina gran desil·lusió!



Els horts urbans estan ara molt de moda, és algo que em crida molt l'atenció, em faria gràcia cultivar els meus propis enciams, tomàquets, cogombres... però per fer-ho necessitaria més hores al dia, i no se perquè penso que a mi no em creixeria res :(, així que per provar-ho ja tinc les meves herbes aromàtiques... aviam que en surt! La meva cosina Cristina en té un, d'hortet, i déu ni do tot el que li ha crescut, així que si algun dia em decideixo ja sé on anar a assessorar-me ^^.

Ja us explicaré si surt alguna cosa o no... :D



.mOntse.!

2 comentaris:

  1. Ostres Montse! És super cuqui!
    Espero que et creixin bé les plantetes, pq si l'experiment et surt bé, potser ens animem a casa a provar-ho!
    Tot i que la iaia odia l'orenga, la Júlia i jo en som unes fanàtiques, quasi, hahahaha :)

    ResponElimina
  2. uuff! Jo també ADORO l'orenga! Sóc la seva fan número 1! hehehehe

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis