Páginas

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Postal de tardor / Postal de otoño


A aquestes alçades imagino que molt poca gent no ha sentit parlar encara de #postalesviajeras. És una iniciativa de la Carmen Tébar del blog Milowcost i en la que a mi, personalment m'encanta participar-hi.

A estas alturas imagino que muy poca gente no ha escuchado hablar todavía de #postalesviajeras. Es una iniciativa de Carmen Tébar del blog Milowcost y en la que a mí, personalmente me encanta participar.


Pel nom us en podeu fer una idea de que consisteix. Es tracta de intercanviar-se postals amb altres persones, postals boniques, ja siguin d'il·lustradors, dissenyadors, comprades o fetes per un mateix, dignes de penjar-les a la paret! ^^

Por el nombre os podéis hacer una idea de que consiste. Se trata de intercambiarse postales con otras personas, postales bonitas, ya sean de ilustradores, diseñadores, compradas o hechas por un mismo, dignas de colgarlas en la pared! ^^


Jo m'ho passo super bé participant-hi. M'encanta preparar les postals que envio, pensar que hi escric, afegir-hi algun detallet... I evidentment també m'encanta rebre'n. Us he de confessar que ara sempre obro la bústia amb il·lusió per veure si avui ha arribat alguna postal, i quan no n'hi ha cap em decep i penso "a veure si demà arriben...". 

Yo me lo paso súper bien participando. Me encanta preparar las postales que envío, pensar que escribo, añadir algún detallito... Y evidentemente también me encanta recibirlas. Os tengo que confesar que ahora siempre abro el buzón con ilusión para ver si hoy ha llegado alguna postal, y cuando no hay ninguna me decepciona y pienso "a ver si mañana llegan...".


És una fantàstica iniciativa per recuperar velles costums, com és el simple fet d'enviar una carta algú, que teníem oblidades a causa dels emails, els mòbils i les xarxes socials. Si vols saber més sobre aquesta iniciativa no deixis de passar pel blog de la Carmen.

Es una fantástica iniciativa para recuperar viejas costumbres, como es el simple hecho de mandar una carta alguien, que teníamos olvidadas debido a los emails, los móviles y las redes sociales. Si quieres saber más sobre esta iniciativa no dejes de pasar por el blog de Carmen.

Foto via: Milowcost

Avui us vull ensenyar les últimes postals que vaig enviar. En aquesta ocasió vaig voler incloure-hi una postal feta per mi, ja que encara no ho havia fet, sempre les havia comprat. I ja que estem a la tardor (tot i que aquesta encara no hagi volgut donar senyals de vida...), vaig voler fer alguna cosa relacionada amb aquesta estació que tant estic esperant que arribi!!!

Hoy os quiero enseñar las últimas postales que envié. En esta ocasión quise incluir una postal hecha por mí, puesto que todavía no lo había hecho, siempre las había comprado. Y ya que estamos en otoño (a pesar de que este todavía no haya querido dar señales de vida...), quise hacer algo relacionado con esta estación que tanto estoy esperando que llegue!!!


Per fer aquestes postals de tardor només necessitaràs:

- Cartolina de color craft.
- Fulles d'arbres.
- Chalk Paint.
- Corró.

Para hacer estas postales de otoño sólo necesitarás:

- Cartulina de color craft.
- Hojas de árboles.
- Chalk Paint.
- Rodillo.


Pas a pas:

- Tallar la cartolina a la mida desitjada per a la postal.
- Aplicar la pintura Chalk Paint damunt de la fulla amb el corró per a estendre-la uniformement.
- Estampar la fulla damunt la postal i deixar-la eixugar.

Paso a paso:

- Cortar la cartulina a la medida deseada para la postal.
- Aplicar la pintura Chalk Paint encima de la hoja con el rodillo para extenderla uniformemente.
- Estampar la hoja encima la postal y dejarla secar.


I ja tindrem llestes unes boniques postals de tardor, per decorar, enviar, desitjar una bona tardor...

Y ya tendremos listas unas bonitas postales de otoño, para decorar, enviar, desear un buen otoño...

Algunes de les postals que he enviat o m'na enviat / Algunas de las postales que he enviado o que me han mandado.

Què us ha semblat el DIY? Fàcil veritat? Us animeu a participar en #postalesviajeras si no ho esteu fent ja i a omplir totes les bústies amb correu bonic???

Qué os ha parecido el DIY? Fácil verdad? Os animáis a participar en #postalesviajeras si no lo estáis haciendo ya y a llenar todos los buzones con correo bonito???


Petons.

Besos.


3 comentaris:

  1. Yo también participo en esta iniciativa, y me encanta! El prepararlas con mimo, e ir intentando hacer cosas bonitas según va pasando el tiempo :) además, estoy descubriendo gente y bolos nuevos, como el tuyo!
    Me gusta mucho la postal casera otoñal que incluyes.

    Besines!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis