Páginas

dijous, 23 d’octubre del 2014

Hummus

Bon dia! Fa moltes setmanes que no passava per aquí, i ho sé no tinc excusa, però és que últimament no trobava el moment per posar-me davant de l'ordinador i escriure-us una mica, i tampoc volia fer-ho per obligació. Per mi el blog és un entreteniment i si es converteix en obligació, malament.

Buenos días! Hace muchas semanas que no pasaba por aquí, y lo sé no tengo excusa, pero es que últimamente no encontraba el momento para ponerme ante el ordenador y escribiros un poco, y tampoco quería hacerlo por obligación. Para mí el blog es un entretenimiento y si se convierte en obligación, mal.


Però bé, per compensar-vos us porto una deliciosa recepta d'hummus. I a més, ara que vénen un munt de festes per celebrar, quedareu com a reis si feu el vostre propi hummus en algun aperitiu que prepareu als vostres convidats.

Pero bueno, para compensaros os traigo una deliciosa receta de hummus. Y además, ahora que vienen un montón de fiestas para celebrar, quedaréis como reyes si hacéis vuestro propio hummus en algún aperitivo que preparéis a vuestros invitados.

Ingredients:

- 400g de cigrons cuits sense pell.
- 2 dents d'all.
- 3 cullerades de pasta de sèsam (opcional).
- 5cc de comí.
- el suc de 1/2 llimona.
- 3 cullerades d'oli d'oliva.
- 2,5cc de sal i de pebre negra.
- Aigua de bullir els cigrons o aigua natural.

Ingredientes:

- 400g de garbanzos cocidos sin piel.
- 2 dientes de ajo.
- 3 cucharadas de pasta de sésamo (opcional).
- 5cc de comino.
- el zumo de 1/2 limón.
- 3 cucharadas de aceite de oliva.
- 2,5cc de sal y de pimienta negra.
- Agua de hervir los garbanzos o agua natural.


Preparació:

És molt fàcil la seva preparació. Només cal que introdueixis tots els ingredients en el túrmix i ho batis fins a obtenir una pasta. L'aigua s'hi va incorporant poc a poc a cullerades fins a obtenir la textura desitjada.

NOTA1: Si els cigrons els cous a casa, podràs fer servir l'aigua de bullir-los, però si no tens temps de fer-los i els compres ja cuits, com que no tindràs aquesta aigua, amb aigua natural estarà igualment bé.

NOTA2: La pasta de sèsam o tahini com ja he dit abans és opcional, tot i que sí que és cert que li dóna un toc especial a l'hummus. A vegades pot resultar difícil de trobar en el supermercat. AEn els Supermercats de El Corte Inglés o en alguns herbolaris la pots trobar.

Preparación:

Es muy fácil su preparación. Sólo hace falta que introduzcas todos los ingredientes en el túrmix y lo batas hasta obtener una pasta. El agua se va incorporando poco a poco a cucharadas hasta obtener la textura deseada.

NOTA1: Si los garbanzos los cueces en casa, podrás usar el agua de hervirlos, pero si no tienes tiempo de hacerlos y los compras ya cocidos, como no tendrás ese agua, con agua natural estará igualmente bien.

NOTA2: La pasta de sésamo o tahini cómo ya he dicho antes es opcional, a pesar de que sí que es cierto que le da un toque especial al hummus. A veces puede resultar difícil de encontrar en el supermercado. En los Supermercados de El Corte Inglés o en algunos herbolarios la puedes encontrar.


I això és tot per avui, espero que gaudiu molt de la recepta i fins a la pròxima.

Y esto es todo por hoy, espero que disfrutéis mucho la receta y hasta la próxima.

Una abraçada.

Un abrazo.

2 comentaris:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis