Páginas

dimarts, 7 de gener del 2014

Carrot Cake

Avui us porto una recepta típica de Gran Bretanya i els Estats Units, el Carrot cake, pastís de pastanaga. Al ser de pastanaga, potser hi ha molta gent que no li faci molta gràcia, ja que posar-hi verdura a un pastís... Però us asseguro que us sorprendrà molt gratament. Està deliciòs!

Hoy os traigo una receta típica de Gran Bretaña y los Estados Unidos, el Carrot cake, pastel de zanahoria. Al ser de zanahoria, quizás hay mucha gente que no le haga mucha gracia, puesto que poner verdura a un pastel... Pero os aseguro que os sorprenderá muy gratamente. Está delicioso!


Feia temps que la meva cosina Laura volia que en féssim un, les dues juntes. Així doncs el dia de St. Esteve va ser el dia, després de fer un molt bon dinar, relaxar-nos al sofà amb els cafès, mirar una bona pel·li, ens van entrar unes ganes terribles de fer un carrot cake.

Hacía tiempo que mi prima Laura quería que hiciéramos uno, las dos juntas. Así pues el día de St. Esteve fue el día, después de hacer una muy buena comida, relajarnos en el sofá con los cafés, mirar una buena peli, nos entraron unas ganas terribles de hacer un carrot cake.


Així doncs, vam anar corrent a la nevera a veure si teníem l'ingredient estrella per aquesta recepta, les pastanagues, i ens vam posar de seguida amb el pastís.

Así pues, fuimos corriendo a la nevera a ver si teníamos el ingrediente estrella por esta receta, las zanahorias, y nos pusimos enseguida con el pastel.


CARROT CAKE






Ingredients:

- 250g de pastanaga ratllada.
- 200g de farina integral.
- 1/2 sobre de llevat royal.
- 4 ous.
- 125ml d'oli d'oliva suau.
- 200g de sucre morè.
- 1 culleradeta de canyella.
- 1 culleradeta de nou moscada.


CARROT CAKE







Ingredientes:

- 250g de zanahoria rallada.
- 200g de harina integral.
- 1/2 sobre de levadura royal.
- 4 huevos.
- 125ml de aceite de oliva suave.
- 200g de azúcar moreno.
- 1 cucharadita de canela.
- 1 cucharadita de nuez moscada.


Elaboració:

- Eliminar els extrems de les pastanagues, pelar-les i ratllar-les. Reservem.
- Posar els ous i el sucre en un bol i batre amb les varetes fins que la barreja quedi escumosa.
- Afegir l'oli i batre fins que quedi ben incorporat.
- Afegir la canyella, la nou moscada i la pastanaga ratllada, remoure amb una cullera per a que quedi ben barrejat.
- Tamisar la farina i el llevat damunt la barreja anterior, i barrejar sense batre fins que la farina quedi ben incorporada.
- Greixar el motlle que anem a utilitzar i abocar-hi la barreja anterior.
- Amb el forn preescalfat a 190ºC, enfornar el carrot cake durant uns 30-40 minuts.
- Retirar del forn i deixar refredar damunt d'una reixeta, un cop passats 10 minuts o quan es pugui tocar el motlle sense cremar-se, desemmotllar i deixar que s'acabi de refredar completament.


Elaboración:

- Eliminar los extremos de las zanahorias, pelarlas y rallarlas. Reservamos.
- Poner los huevos y el azúcar en un bol y batir con las varillas hasta que la mezcla quede espumosa.
- Añadir el aceite y batir hasta que quede bien incorporado.
- Añadir la canela, la nuez moscada y la zanahoria rallada, remover con una cuchara para que quede bien mezclado.
- Tamizar la harina y la levadura encima de la mezcla anterior, y mezclar sin batir hasta que la harina quede bien incorporada.
- Engrasar el molde que vamos a utilizar y abocar la mezcla anterior.
- Con el horno precalentado a 190ºC, hornear el carrot cake durante unos 30-40 minutos.
- Retirar del horno y dejar enfriar encima de una rejilla, una vez pasados 10 minutos o cuando se pueda tocar el molde sin quemarse, desmoldar y dejar que se acabe de enfriar completamente.


- Un cop fred, es pot afegir si es vol la cobertura de formatge, és molt típic servir-lo amb aquesta cobertura, aixó sí, si es posa aquesta cobertura, s'haurà de guardar el pastís a la nevera, ja que al portar formatge, si es deixa fóra es podria fer malbé. 

- Una vez frío, se puede añadir si se quiere la cobertura de queso, es muy típico servirlo con esta cobertura, eso sí, si se pone esta cobertura, se tendrá que guardar el pastel en la nevera, puesto que al llevar queso, si se deja fuera se podría estropear.


També podeu fer el carrot cake sense la cobertura de formatge, seria un perfecte esmorzar o berenar.

También podéis hacer el carrot cake sin la cobertura de queso, sería un perfecto desayuno o merienda.


PER A LA COBERTURA DE FORMATGE

Ingredients:

- 115g de mantega.
- 225g de formatge crema (tipus Philadelphia).
- 450g de sucre glacé.


PARA LA COBERTURA DE QUESO

Ingredientes:

- 115g de mantequilla.
- 225g de queso quema (tipo Philadelphia).
- 450g de azúcar glas.


Elaboració:

- Batre amb unes varetes el formatge crema. Afegir la mantega i continuar batent fins que quedi una crema suau i sense grumolls.
- Afegir mica en mica i a velocitat baixa el sucre fins aconseguir una crema suau i homogènia.

Elaboración:

- Batir con unas varillas el queso quema. Añadir la mantequilla y continuar batiendo hasta que quede una crema suave y sin grumos.
- Añadir poco a poco y a velocidad baja el azúcar hasta conseguir una crema suave y homogénea.


Us garanteixo que el resultat és espectacular. Boníssim, suau, esponjós... Us animo a fer-ho i a que m'expliqueu que us ha semblat.

Os garantizo que el resultado es espectacular. Buenísimo, suave, esponjoso... Os animo a hacerlo y a que me expliquéis que os ha parecido.


Participo en la Fiesta de Enlaces del blog Personalización de blogs.

Bon appetit!

4 comentaris:

  1. Deliciós!! Em recorda Londres, aquest pastís.

    ResponElimina
  2. Té molt bona pinta aquest pastís!!! Tens un regalet al meu blog

    ResponElimina
  3. mm casi puedo olerlo! :) delicioso!

    Vengo de la fiesta de enlaces de Blanca.

    Besitos!

    Cherrybake

    Celia

    ResponElimina
  4. Oh!!! Quina bona pinta!!!provaré de fer-lo...moltes gràcies per compartir la recepta ^^

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis