Páginas

divendres, 26 de juliol del 2013

Les meves app preferides per editar fotos amb el mòbil / Mis app favoritas para editar fotos con el móvil

Ho confesso! Sóc addicte a Instagram. M'encanta fer fotos a les petites coses del dia a dia, els moments especials, a allò que t'ha enamorat i compartir-ho amb la resta del món. I també m'encanta veure el que la resta del món comparteix, veure fotos boniques.

Lo confieso! Soy adicta a Instagram. Me encanta hacer fotos a las pequeñas cosas del día a día, los momentos especiales, a aquello que te ha enamorado y compartirlo con el resto del mundo. Y también me encanta ver lo que el resto del mundo comparte, ver fotos bonitas.


Hi ha moltes aplicacions per a mòbils que t'ajuden a fer que les teves fotos siguin encara més boniques i especials i perfectes per penjar-les a instagram, pots fer collages, afegir-hi text, posar-hi un filtre, emmarcar-les, col·locar-hi dibuixets... Aquí us deixo les meves app preferides i que més utilitzo en el dia a dia.

Hay muchas aplicaciones para móviles que te ayudan a hacer que tus fotos sean todavía más bonitas y especiales y perfectas para colgarlas en Instagram, puedes hacer collages, añadir texto, poner un filtro, enmarcarlas, colocar dibujitos... Aquí os dejo mis app preferidas y que más utilizo en el día a día.











I vosaltres? També sou Instagram-addictes? Quines aplicacions utilitzeu per editar les vostres fotografies? M'encantarà conèixer de noves! ^^

¿Y vosotros? ¿También sois Instagram-adictos? ¿Qué aplicaciones utilizáis para editar vuestras fotografías? ¡Me encantará conocer de nuevas! ^^



6 comentaris:

  1. Montse! Jo també sóc adicta a l'Instagram, però no puc fer servir aquestes app... snif... no tinc aifon ;) i encara no les han tret pel meu telèfon... en fi, seguirem esperant!
    Petonatzo

    ResponElimina
  2. No le he cogido el truco todavía a inastagram, pero todo será cuestión de empezar.

    Besos Raquel

    http://raqueljimenezbisuteria.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Hola!
    Jo tinc Instagram desde no fa gaire i la veritat es que m'encanta. De moment les aplicacions que he descobert (a través d'altres blogs) i que utilitzo sovint son la "Afterlight" i la "TypicPro".
    La primera fa uns efectes de llum xulísims. Per exemple pot fer la foto "cremada de llum" per un banda o altra, reflexes lluminosos, com si hi hagués punts de llum per tota la foto, etc
    La segona és una que et permet escriure a sobre les fotos, molt semblant al PicLab. Té bastantes fonts, colors, marcs, etc

    També m'he descarregat la "Snapseed" pero la veritat és que no l'he feta servir encara. Ni idea qué tal.

    Ah! I moltes gràcies per compartir les teves preferides :-) De les que anomenes, havia sentit parlar de la de "A beautiful mess" pero no l'he xafardejada. Ja la miraré.

    Petons, Verónica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh!! Moltes gràcies Veónica per la teva aportació! ^^ Prenc nota de les Apps que em comentes!!

      Petonets,

      Montse

      Elimina
  4. Pues fíjate que yo a esta red social no la termino de ver la gracia...

    ResponElimina
  5. Genial no les coneixia, de fet fa poquet que m'he donat d'alta a Instagram i també estic enganxadisima ;)
    Ptns. Su

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis