Páginas

dimecres, 22 de maig del 2013

SWAP La Casita del Lago I


A l'abril, La Casita del Lago va organitzar un Swap, un intercanvi entre bloggers i teníem fins el dia d'avui per enviar els nostres regalets a la persona que l'Ana ens havia assignat.

En abril, La Casita del Lago organizó un Swap, un intercambio entre bloggers, y teníamos tiempo hasta el día de hoy para enviar nuestros regalitos a la persona que Ana nos había asignado.


El tema del Swap era un Kit bàsic d'scrap o d'emergència, que tota amant de l'scrap i de les manualitats hauria de tenir.

El tema del Swap era un Kit básico o de emergencia, que toda amante de lo scrap y de las manualidades debería tener.


El kit bàsic que vaig preparar per a la meva amiga invisible ja està en les seves mans, així que ja ho puc cridar als 4 vents!! Em va tocar la Patricia de De rosas y baobabs, espero que t'agradés molt el kit, el vaig preparar amb molt de carinyo.

El kit básico que preparé para mi amiga invisible ja está en sus manos, así que ya lo puedo gritar a los 4 vientos!! Me tocó Patricia de De rosas y baobabs, espero que te gustase mucho el kit, lo preparé con mucho cariño.


El kit conté:
- Papers d'scrap (imprescindibles en el scrap...!).
- Una llibreta handmade (per a què anoti totes les seves idees i projectes).
- Formes troquelades amb els meus troquels preferits.
- Dos segells carvats per mi (un posa handmade with ♥ i l'altre amb el nom del seu blog "de rosas y baobabs".
- Tinta color box.
- Washi tape (un altre imprescindible, en sóc addicte!).
- Chipboards en forma de vinyetes.
- Brads de colors (enquadernadors).
- Glossy Accents (la meva cola preferida).
- 2 Polaroids.


El kit contiene:
- Papeles de scrap (imprescindibles en el scrap...!).
- Una libreta handmade (para que anote todas sus ideas y futuros proyectos).
- Formas troqueladas con mis troqueles favoritos.
- Dos sellos carvados por mí (uno pone handmade with ♥ y el otro con el nombre de su blog "de rosas y baobabs".
- Tinta color box.
- Washi tape (otro imprescindible, soy adicta!).
- Chipboards en forma de viñetas.
- Brads de colores (encuadernadores).
- Glossy Accents (la meva cola preferida).
- 2 Polaroids.


I per col·locar tots els elements del kit, vaig comprar una maleta de fusta, la vaig pintar i la vaig decorar, ideal per guardar-hi les eines bàsiques d'scrap, o per endur-se un mini kit d'scrap de vacances.

Y para colocar todos los elementos del kit, compré una maleta de madera, la pinté y la decoré, ideal para guardar las herramientas básicas de scrap, o para llevarse un mini kit de scrap de vacaciones.


I a vosaltres os ha agradat el kit d'scrap que vaig preparar pel Swap? En el pròxim post us ensenyaré el kit que la Yolanda de Mis tres reyes em va regalar a mi!! ^^

¿Y a vosotros os ha gustado el kit de scrap que preparñe para el Swap? En el próximo post os enseñaré el kit que Yolanda de Mis tres reyes me regaló a mi!! ^^


Per últim, agrair a l'Ana de La Casita del Lago per organitzar aquest Swap, m'ho he passat genial participant-hi i coneixent gent nova, espero que n'organitzis molts més!! ^^ Ah i per cert!!! MOLTES FELICITATS!!! Avui és el seu aniversari, així que passeu pel seu blog a felicitar-la!!

Por último, agradecer a Ana de La Casita del Lago por organizar este Swap, me lo he pasado genial participando y conociendo gente nueva, espero que organizes muchos más!! ^^ Ah y por cierto!!! MUCHAS FELICIDADES!!! Hoy es su cumpleaños, así que pasad por su blog a felicitarla!!


Feliç dimecres!

Feliz miércoles!



5 comentaris:

  1. Muchísimas gracias por las felicitaciones!!!

    Quiero q sepas q me corroe la envidia por todo el cuerpo: q suerte tiene Patricia!!! Aunq ya contaba con ello cuando la crucé contigo...no hay más q darse un paseo por tu blog para ver q eres una artista!!!

    La elección de los colores me parece súper dulce y la libreta q te voy a decir..me he quedado con ganas de ver con detalle esos sellos q has hecho para la ocasión...pero seguro q una delicia...!!

    Gracias de verdad por participar

    Petonets (se dice así?? Mi abuela era de Barcelona pero cometió el error de no enseñarnos nadaaaa)

    ResponElimina
  2. Todo es precioso!
    Qué suerte recibir un maletín lleno de tantas cosas monas! y se nota que hay mucho cariño detrás.

    ResponElimina
  3. Si jo rebo una capseta així em moro de l'emoció !! em sembla tot súper bonic, la teva amiga invisible deu estar emocionadíssima !! Li vas preparar un kit fabulós
    1 petó

    ResponElimina
  4. Uauuuuu...aquest post se m'havia passat! Oh my god!!! Increïble!!! Però que xulo Montse...jo rebo això i m'han de portar una cadira per seure!!! Uauuuu!!! Ara vaig a veure tranquilament el post d'avui ;)

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis