dilluns, 27 de maig de 2013

Wishlist: frigorífics Smeg / frigoríficos Smeg

Avui us porto un tema ben fresquet! ^^ Avui parlarem de neveres. Sí, i és que somiu amb tenir una nevera Smeg! Coneixeu la marca?

Hoy os traigo un tema bien fresquito! ^^ Hoy hablaremos de neveras. Sí, y es que sueño con tener una nevera Smeg! ¿Conocéis la marca?

Smeg és una marca italiana d'electrodomèstics de disseny que va néixer en 1948 i sobretot és coneguda pels seus exitosos dissenys que van ser revolució en els anys 50 i continuen sent un èxit en els nostres dies amb els dissenys pràcticament originals.

Smeg es una marca italiana de electrodomésticos de diseño que nació en 1948 y sobretodo es conocida por exitosos diseños que fueron revolución en los años 50 y siguen siendo éxito en nuestros días con los diseños prácticamente originales.

Però per si de cas, només amb el nom encara no sabeu de quins frigorífics us parlo, aquí us deixo unes quantes fotos inspiradores, de lo bé que podria quedar alguna d'aquestes neveres a la cuina de casa teva.

Pero por si acaso, solo con el nombre aún no sabéis de que frigoríficos os hablo, aquí os dejo unas cuantas fotos inspiradoras, de lo bien que podría quedar una de éstas neveras en la cocina de tu casa.


{Fotos via Pinterest}

Què us han semblat? A vosaltres també us agraden? Ja li esteu buscant un raconet a la vostra cuina?

¿Qué os han parecido? ¿A vosotras también os gustan? ¿Ya le estáis buscando un rinconcito en la vuestra cocina?

Feliç i refrescant dilluns!

¡Feliz y refrescante lunes!


4 comentaris:

 1. M'encanten, m'encanten, m'encanteeeen les neveres d'Smeg. Quasi estic desitjan que s'espatlli la meva per a poder canviar-la per una d'aquestes. Gràcies per compartir aquestes fotos tant mones! Petons!

  ResponElimina
 2. Són autèntiques ehh ;)?!
  Fins aviat!!

  ResponElimina
 3. Sí que són xules sí... Prenc nota ;)

  Salutacions

  ResponElimina
 4. A mi también me encantaría tener una Smeg pero son taaan caras... jijiji...

  ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis