Páginas

dilluns, 13 de maig del 2013

Àlbum d'Scrap: moments

Avui és l'aniversari de l'Albert. 25 anys!!!! Un quart de segle!!! Tot i que ja estàs més que felicitat, aprofito per felicitar-te públicament per aquí! Així doncs: "MOLTES FELICITAAATS!!!! Albert... estàs ja a mig camí entre els 20 i els 30...!! ^^".
Hoy es el cumpleaños de Albert. 25 años!!!! Un cuarto de siglo!!! Aunque ya estás más que felicitado, aprovecho para felicitarte públicamente por aquí! Así pues: "¡¡¡¡MUCHAS FELICIDADEEEES!!! Albert... estás ya a medio camino entre los 20 y los 30...!! ^^".
Doncs aquest any, l'Albert ha estat de sort, i m'ha agafat de bon humor, inspirada, i amb ganes de currar-m'ho :P Així que li he preparat 25 regalets, un per cada any! Evidentment no tot són súper regals, hi ha detallets, tonterietes fetes per mí, coses que sempre demana i algun capritxet li he concedit... hehe i alguna cosa per fer plegats. Tot, tot no us ho puc ensenyar però al llarg d'aquests dies us aniré ensenyant alguna coseta...
Este año Albert ha estado de suerte, y me ha cogido de buen humor, inspirada, y con ganas de currármelo :P Así que le he preparado 25 regalitos, uno por cada año! Evidentemente no todo son súper regalos, hay detallitos, tonterías hechas por mí, cosas que siempre pide y algún caprichito le he concedido... jeje y algo para hacer juntos. Todo, todo no os lo puedo enseñar pero a lo largo de estos días os iré enseñando alguna cosita...
El primer que us ensenyaré és l'àlbum d'scrap que li he fet! Bàsicament és el primer que ensenyo perquè em moria de ganes per fer-ho!!! No sabeu el que m'he estat reprimint. Durant els mesos de febrer i març vaig fer un curs d'scrap a Cromatismes i vaig aprofitar per fer-li l'àlbum a l'Albert, doncs bé, des del març que tinc ben guardadet l'àlbum. Enteneu ara les ganes que tenia per ensenyar-lo, no?
Lo primero que os enseñaré es el álbum de scrap que le he hecho! Básicamente es lo primero que enseño porque me moría de ganas por hacerlo!!! No sabéis lo que me he tenido que reprimir. Durante los meses de febrero y marzo hice un curso de scrap en Cromatismes y aproveché para hacerle el álbum a Albert, pues bien, desde marzo que tengo bien guardadito el álbum. ¿Entendéis ahora las ganas que tenía para enseñarlo, no?

Feliç setmana.

Feliz semana.



8 comentaris:

  1. T'ha quedat un àlbum genial, Montse! :D Ja m'agradaria a mi que em fessin regals així! Encara que només fos un! Tinc curiositat per saber quin són els altres 24 regals XD

    Petons i felicitats per l'Albert ^^

    ResponElimina
  2. Qué bonito te ha quedado! Es una preciosidad el album de scrap ;)

    ResponElimina
  3. M'encanta Montse!!!! T'ha quedat preciós...i quin detall això de 25 regals! Jo tinc una amiga que quan el seu home en va fer 40 li va fer el mateix, 40 regals! Tela quin tip de pensar!!! Felicitats per la feina ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apa!! Quina feinadaaa!! 40 regals!! Si ja ma costat a mi pensar 25...!! ^^
      Però és tan divertit després anar obrint els regals...!! :P
      Un petonet!

      Elimina
  4. Una passada! ha quedat preciós! felicitats!

    ResponElimina
  5. Ostres Montse quina currada. L'album és precios i a més a més aquestes coses són tant personals, fetes a ma, amb fotos casolanes...perfecte. No em puc imaginar la cara d'ell quan després d'aquest detall n'hi van haver 24 més!!!!
    Felicitats

    Anna

    ResponElimina
  6. OOoOooOo!!! Bonic, bonic perquè sí! Segur que li ha encantat! I si no, dona'm el seu telèfon que parlo amb ell! ;)
    Fins aviat!

    Mir

    ResponElimina
  7. Que bonito te ha quedado!!! Eres una artista...

    ☆♡☆

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis