Páginas

dilluns, 18 de març del 2013

Canvi de look del blog + Sorteig 100 seguidors!!!!!

Sí, és aquí, no us heu equivocat, sóc la Montse i això és Entre Núvols de Cotó amb la seva nova imatge!!! Us agrada?? Ara feia dies que no parava per aquí... Tenia unes ganes de tornar... Ja us vaig dir que portaria alguna sorpresa i la primera de totes és aquesta! El nou look!

Sí, es aquí, no os habéis equivocado, soy Montse y esto es Entre Núvols de Cotó con su nueva imagen!!! Os gusta?? Ahora hacía días que no paraba por aquí... Tenía unas ganas de volver... Ya os dije que traería alguna sorpresa y la primera de todas es esta! El nuevo look!


Aquests dies que he estat desapareguda, apart d'estudiar i APROVAAR l'examen del màster ^^, he estat fent un curs de personalització de blogs amb la Mariola Abascal de El Osito con Zapatos Nuevos, us enrecordeu d'ella? Us en vaig parlar aquí, quan vaig fer el seu curs de disseny digital. Gràcies a ella podeu veure aquest fantàstic canvi del blog. Com sempre, la seva feina és exquisida!

Estos días que he estado desaparecida, a parte de estudiar y APROBAAR el examen del máster ^^, he estado haciendo un curso de personalización de blogs con la Mariola Abascal de El Osito con Zapatos Nuevos, os acordáis de ella? Os hablé de ella aquí, cuando hice su curso de diseño digital. Gracias a ella podéis ver este fantástico cambio del blog. Cómo siempre, su trabajo es exquisito!


Però no només gràcies a ella. Ja que jo volia fer alguna cosa especial, alguna imatge, il·lustració que caracteritzés a Entre Núvols de Cotó i de seguida vaig pensar en l'Ishtar Olivera!! També la coneixeu, veritat? És il·lustradora i crafter. Estic enamorada de tots els seus projectes. I com a persona és dolça i encantadora. Vaig tenir el plaer de conèixer-la en dos dels seus tallers, un de paper japonès i l'altre de segells. I aviat ens tornarem a veure... ^^ 

Pero no sólo gracias a ella. Puesto que yo quería hacer algo especial, alguna imagen, ilustración que caracterizara a Entre Nubes de Algodón y enseguida pensé en Ishtar Olivera!! También la conocéis, verdad? Es ilustradora y crafter. Estoy enamorada de todos sus proyectos. Y como persona es dulce y encantadora. Tuve el placer de conocerla en dos de sus talleres, uno de papel japonés y el otro de sellos. Y pronto nos volveremos a ver... ^^


Si voleu saber més coses d'ella, passeu-vos pel seu blog, que no us decebrà! Us deixo amb un vídeo de l'Ishtar que té al seu blog, per a que la conegueu millor.

Si queréis saber más cosas de ella, pasaos por su blog, que no os decepcionará! Os dejo con un vídeo de Ishtar que tiene en su blog, para que la conozcáis mejor.



Així que em vaig posar en contacte amb ella per a que em dissenyés la capçalera del blog i els botons. Ishtar, un milió de gràcies per dedicar-me part del teu temps, estic més que encantada amb el resultat! :P

Así que me puse en contacto con ella para que me diseñara la cabecera del blog y los botones. Ishtar, un millón de gracias por dedicarme parte de tu tiempo, estoy más que encantada con el resultado! :P


Espero que us agradin també a vosaltres tots aquests canvis. Heu vist que també he creat unes pestanyes per tenir tot el contingut del blog més endreçat? I també he creat un formulari de contacte, per si voleu posar-vos en contacte amb mi i també teniu la pestanya sobre mi, per qui vulgui, pugui coneixem una mica més! ^^ Ah! I també us podeu subscriure al blog i compartir el contingut en les xarxes socials.

Espero que os gusten también a vosotros todos estos cambios. Habéis visto que también he creado unas pestañas para tener todo el contenido del blog más ordenado? Y también he creado un formulario de contacto, por sí queréis poneros en contacto conmigo y también tenéis la pestaña sobre mí, por quien quiera, pueda conocemos algo más! ^^ Ah! Y también os podéis subscribir al blog y compartir el contenido en las redes sociales.


Per cert! Parlant de xarxes socials! També he creat una pàgina de Facebook exclusiva per a Entre Núvols de Cotó, us espero a tots per allà. També em podeu seguir en Twitter, Pinterest, Instagram i Flickr! Només heu de clicar en els botons d'a dalt a la dreta.

Por cierto! Hablando de redes sociales! También he creado una página de Facebook exclusiva para Entre Núvols de Cotó, os espero a todos por allí. También me podéis seguir en Twitter, Pinterest, Instagram y Flickr! Solo tenéis que clicar en los botones de arriba a la derecha.

Mare meva!! Quantes novetats oi!? Doncs encara no he acabat!!
Em falta donar-vos les GRÀCIES a tots vosaltres que m'esteu llegint, perquè durant aquests dies em superat els 100 seguidors del blog, ja anem pels 115!! I no us podeu arribar a imaginar la il·lusió que em fa, de veritat! Així que un MILIÓ DE GRÀCIES!!!!!!!


Madre mía!! Cuántas novedades verdad!? Pues todavía no he acabado!!
Me falta daros las Gracias a todos vosotros que me estáis leyendo, porque durante estos días hemos superado los 100 seguidores del blog, ya vamos por los 115!! Y no os podéis llegar a imaginar la ilusión que me hace, de verdad! Así que un MILLÓN DE GRACIAS!!!!!!!

I per donar-vos les gràcies per aquests 100 seguidors i per celebrar la nova imatge d'Entre Núvols de Cotó... (redoble de tambors...) avui faré un SORTEIG entre tots vosaltres!!!!!

Y para daros las gracias por estos 100 seguidores y para celebrar la nueva imagen de Entre Núvols de Cotó... (redoble de tambores...) hoy haré un SORTEO entre todos vosotros!!!!!


La persona que guanyi el sorteig s'endurà:
* Una tassa take away "Hoy es un buen día para sonreir" de Mr. Wonderful.
* Una llibreta amb súper poders per tenir grans idees.
* 4 cintes de Washi Tape de la marca mt.

La persona que gane el sorteo se llevará:
* Una taza take away "Hoy es un buen día para sonreir" de Mr. Wonderful.
* Una libreta con superpoderes para tener grandes ideas.
* 4 cintas de Washi Tape de la marca mt.

BASES DEL SORTEIG
* El sorteig comença avui, diumenge 17/03/2013 i finalitzarà el dilluns dia 1/04/2013 a les 23:59h.
* Per participar en el sorteig només cal que omplis el formulari que trobaràs al final d'aquesta entrada.
* No valen per participar en el sorteig els comentaris que deixeu en aquesta entrada o qualsevol altre, ni tampoc en Facebook o qualsevol altre xarxa social.
* El sorteig es realitzarà mitjançant l'aplicació Sortea2.
* El resultat del sorteig es publicarà al llarg del dia després de finalitzar el sorteig, el dia 2/04/2013.
* Un cop s'hagi publicat el/la guanyador/a del sorteig, aquest disposarà d'un màxim de 10 dies per donar senyals de vida, passat aquest temps si no ha aparegut, es tornarà a sortejar el premi.
* El sorteig només és vàlid en territori espanyol.

BASES DEL SORTEO
* El sorteo empieza hoy, lunes 18/03/2013 y finalizará el lunes día 1/04/2013 a las 23:59h.
* Para participar en el sorteo sólo hace falta que llenes el formulario que encontrarás al final de esta entrada.
* No valen para participar en el sorteo los comentarios que dejáis en esta entrada o cualquier otra, ni tampoco en Facebook o cualquier otra red social.
* El sorteo se realizará mediante la aplicación Sortea2.
* El resultado del sorteo se publicará a lo largo del día después de finalizar el sorteo, el día 2/04/2013.
* Una vez se haya publicado el/la ganador/a del sorteo, éste dispondrá de un máximo de 10 días para dar señales de vida, pasado este tiempo si no ha aparecido, se volverá a sortear el premio.
* El sorteo sólo es válido en territorio español.

Com veieu us ho poso ben fàcil, només cal que ompliu el formulari i espereu a que arribi el dia per saber si heu estat els afortunats! ^^
No cal que us feu seguidors del blog, ni que ho compartiu a les xarxes socials, però si ho feu, us estaré agraïda! ^^

Doncs això és tot per avui! Espero que us hagin agradat les sorpreses i ara correu a omplir el formulari!

Sort!

Cómo veis os lo pongo muy fácil, sólo hace falta que llenéis el formulario y esperéis a que llegue el día para saber si habéis sido los afortunados! ^^
No hace falta que os hagais seguidores del blog, ni que lo compartais en las redes sociales, pero si lo hacéis, os estaré agradecida! ^^

Pues esto es todo por hoy! Espero que os hayan gustado las sorpresas y ahora corred a llenar el formulario!

Suerte!

ELIMINAT FORMULARI. SORTEIG TANCAT.


20 comentaris:

  1. Montse Moltes felicitats per la nova imatge tant personal, es nota que hi has trebalaar moltíssim!
    M'agrada molt! jo ja fa temps que et segueixo.

    Una abraçada,

    Anna

    ResponElimina
  2. M'agrada moolt el nou disseny del blog!! Enhorabona!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats Montse, pel blog, pels seguidors, per aquesta empenta que tens!!! Continuarem seguint-he!!

    una abraçada!!

    ResponElimina
  4. Muchas felicidades!!
    Me encanta el nuevo cambio de look del blog, mucho más fresco :)
    Ahora mismo me voy a facebook y a twitter a seguirte ;)
    besos,
    celia

    ResponElimina
  5. Montse, el blog t'ha quedat moníssim! El vaig veure ahir (abans de que pengessis la nova actualització, hahahaha).
    Jo també m'estic plantejant fer, més endavant, el curs aquest de personalització blogger... El meu blog m'agrada però m'agradaria tenir-lo una mica més personalitzat ^^
    Veient els teus resultats, m'hi apuntaré ben aviat :D (si en fan algun per l'estiu mataré per apuntar-m'hi XD)

    Molts petonets! :D
    i felicitats pels (més de) 100 seguidors ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha Així que et vas adelantaar eehh!! ^^ me'n alegru que t'agradi! La veritat es que està molt bé el curs, s'apren molt! ^^
      Moltes gràcies.
      Petonets!

      Elimina
  6. ¡Hola! Crec que es la primera vegada que t'escric un comentari però l'ocasió s'ho mereix. Molt maca la nova imatge del blog, m'encanta la capçalera, és molt bonica!

    Ara et vaig a seguir per les xarxes socials com toca :)

    Petonets.

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats Montse, per tot!!! Pel canvi de look, el trobo una monada de veritat...pels seguidors, te'ls mereixes...i per totes les teves entrades, m'encanten!!! No sempre et deixo comentaris, pero no me'n perdo ni una ;) et felicito per l'organització del sorteig, en prenc nota pel pròxim que faci. I moltes gràcies per l'oportunitat, el regal és una passada. Petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies a tu! Pel comentari i per seguir-me! Sort en el sorteig!! ^^
      Petons!

      Elimina
  8. Me guata mucho como te ha quedado el blog y enhorabuena por los 100 seguidores, me apunté al sorteo espero tener suerte.
    Besos

    Raquel

    http://raqueljimenezbisuteria.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  9. Felicitats! M´encanta la nova imatge del blog,
    Petonets,
    Cris

    ResponElimina
  10. Felicitats pels seguidors! Jo també els trobo moltíssims!
    Senyal de la bona feina feta.
    El canvi de disseny del blog m'agrada molt. S'adiu molt al teu estil.
    Petons!!

    ResponElimina
  11. Felicitats pels seguidors! Jo també els trobo moltíssims!
    Senyal de la bona feina feta.
    El canvi de disseny del blog m'agrada molt. S'adiu molt al teu estil.
    Petons!!

    ResponElimina
  12. Monissim Montse! t'ha quedat molt bonic! tot i que m'encantava la nena moreneta amb el gatet, aquesta nova presentació m'encanta! Felicitats pels seguidors, i demà m'apunto al sorteig! Petonets! i continua així!!!

    ResponElimina
  13. al final ja me apuntat ara! m'agrada molt com ho has organitzat també!!! pendrè nota pel futur! petonets!!! i desitjam sort! je, je...

    ResponElimina
  14. Quin munt de notícies... El blog t'ha quedat moníssim, ja m'agradava abans, però elt oc naïf que li has donat ara és una passada. Et felicito! Per cert, m'he apuntat al sorteig, espero haber-ho fet bé. I ja sé que no és necessari, però soc seguidora teva des de fa temps, m'agrada el que expliques i ens ensenyes, què li farem... jeje... Ptnts.

    ResponElimina
  15. Que decirte que no te haya dicho ya...que me encanta!!!!...kiero esta taza!!!..jejeje..
    Un besotte ^.^

    ResponElimina
  16. Monísim el New Look!!! i feliçitats pels 100 seguidors que segurament en poc temps es convertiran en molts més pq tens un blog molt xulo.
    Ptns.
    Su.

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis