dijous, 28 de març de 2013

L'ou que es va convertir en brownie / El huevo que se convirtió en brownie

Avui continuem amb les receptes de Pasqua. Si els conillets són típics d'aquestes dates, els ous encara ho són més, i si són de xocolata millor que millor! ^^

Hoy continuamos con las recetas de Pascua. Si los conejitos son típicos de estas fechas, los huevos todavía lo son más, y si son de chocolate mejor que mejor! ^^


Fa ja molt temps vaig descobrir aquesta recepta en un blog, i des de llavors he volgut fer-la, però la veritat és que no m'atrevia... ho veia complicat... Però vaig pensar que seria una fantàstica recepta per fer aquests dies i em vaig animar a fer-la!

Hace ya mucho tiempo describrí esta receta en un blog, y desde entonces he querido hacerla, pero la verdad es que no me atrevía, lo veía complicado... Pero pensé que sería una fantàstica receta para hacer en estos días y me animé a hacerla!


RECEPTA BROWNIE DINS UNA CLOSCA D'OU

Ingredients:

* 12 closques d'ou XL.
* 200g de xocolata per fondre.
* 125g de mantega a temperatura ambient.
* 3 ous grans.
* 200g de sucre.
* 125g de farina
* 3 cullerades de cacau en pols (jo utilitzo el de llauna de la marca Valor).
* Un polsim de sal.


RECETA BROWNIE DENTRO DE UNA CÁSCARA DE HUEVO

Ingredientes:

* 12 cáscaras de huevo XL.
* 200g de chocolate para fundir.
* 125g de mantequilla a temperatura ambiente.
* 3 huevos grandes.
* 200g de azúcar.
* 125g de harina.
* 3 cucharadas de cacao en polvo (yo utilizo el de lata de la marca Valor).
* Una pizca de sal.


Preparació:

 1. Primer de tot prepararem els nostres motlles, els ous, que els utilitzarem per enfornar el brownie. 
 2. Amb la punta d' un llevataps, farem un forat a la part inferior de la closca de l'ou, i amb el dit trencarem amb compte per fer un petit forat, per on buidarem l'ou i després introduirem la massa. Realment és fàcil, jo pensava que algun s'em trencaria però no, així que no patiu! ^^
 3. Buidem l'ou. No cal dir que utilitzarem aquests ous per fer la recepta del brownie i com que en sobraran... ja podeu anar pensant que fareu amb la resta... hehehe jo vaig fer una súper truita de patates per sopar! Per buidar l'ou us podeu ajudar d'una broqueta. Esbaldim la closca de l'ou sota l'aixeta.
 4. Omplim un bol gran amb aigua salada (100g per cada litre aprox.). Introduïm les closques dels ous dins l'aigua amb compte que quedin completament cobertes per l'aigua, durant una mitja hora.
 5. Passa't aquest temps, les traiem de l'aigua i les deixem escorre damunt d'un paper de cuina amb el forat cap avall.
 6. Un cop seques les closques, introduïm una mica d'oli a l'interior de cada closca i la movem per tal que s'impregni bé d'oli per dintre, deixem sortir l'oli sobrant.
 7. Un cop tenim les closques llestes, preparem el brownie.
 8. En un bol, posem la mantega i la xocolata i la deixem fondre al microones. Un cop fos deixem refredar.
 9. A part batem els ous amb el sucre a velocitat mitja-baixa sense arribar a muntar-los.
 10. Barregem la mantega i la xocolata, que no han d'estar calents, amb els ous i el sucre.
 11. Afegim la farina amb el cacau i la sal i batem lo just per barrejar-ho, a velocitat baixa.
 12. Passem la massa a la màniga pastissera amb una boquilla adient al tamany del forat de les closques o bé podem tallar la punta de la màniga.
 13. Omplim cada closca fins a 3/4 parts. Si voleu utilitzar una recepta amb llevat seria fins a 1/2 de la seva capacitat. Penseu que és millor que vessi la massa de dins de l'ou, així ens assegurarem que està ple per dins i que tindrà forma de ou.
 14. Preescalfem el forn a 180ºC. Jo vaig col·locar els ous en una safata de minicupcakes, per tal que els ous es quedessin de peu amb el forat cap a munt.
 15. Fornegem els ous durant 15-20 minuts.
 16. Els traiem del forn i retirem l'excés de massa que ha vessat i netegem les restes de la closca amb un drap humit. Aquest pas s'ha de fer quan els ous estan calents, ja que si els deixem refredar costarà molt més de treure les restes.
 17. Deixem refredar els ous.

Preparación:

 1. Antes que nada prepararemos nuestros moldes, los huevos, que los utilizaremos por hornear el brownie. 
 2. Con la punta de un sacacorchos, haremos un agujero en la parte inferior de la cáscara del huevo, y con el dedo romperemos con cuidado para hacer un pequeño agujero, por donde vaciaremos el huevo y después introduciremos la masa. Realmente es fácil, yo pensaba que alguno se me rompería pero no, así que no sufráis! ^^
 3. Vaciamos el huevo. No cabe decir que utilizaremos estos huevos para hacer la receta del brownie y cómo sobrarán... ya podéis ir pensando que haréis con el resto... jejeje yo hice una super tortilla de patatas para cenar! Para vaciar el huevo os podéis ayudar de una brocheta. Aclaramos la cáscara del huevo bajo el grifo.
 4. Llenamos un bol grande con agua salada (100g por cada litro aprox.). Introducimos las cáscaras de los huevos dentro del agua con cuidado que queden completamente cubiertas por el agua, durante una media hora.
 5. Pasado este tiempo, las sacamos del agua y las dejamos escurrir encima de un papel de cocina con el agujero hacia abajo.
 6. Una vez secas las cáscaras, introducimos un poco de aceite en el interior de cada cáscara y la movemos para que se impregne bien de aceite por dentro, dejamos salir el aceite sobrante.
 7. Una vez tenemos las cáscaras listas, preparamos el brownie.
 8. En un bol, ponemos la mantequilla y el chocolate y lo dejamos fundir al microondas. Una vez fuera dejamos enfriar.
 9. Aparte batimos los huevos con el azúcar a velocidad media-baja sin llegar a montarlos.
 10. Mezclamos la mantequilla y el chocolate, que no tienen que estar calientes, con los huevos y el azúcar.
 11. Añadimos la harina con el cacao y la sal y batimos lo justo para mezclarlo, a velocidad baja.
 12. Pasamos la masa a la manga pastelera con una boquilla adecuada al tamaño del agujero de las cáscaras o bien podemos cortar la punta de la manga.
 13. Llenamos cada cáscara hasta 3/4 partes. Si queréis utilizar una receta con levadura sería hasta 1/2 de su capacidad. Pensad que es mejor que se derrame la masa de dentro del huevo, así nos aseguraremos que está lleno por dentro y que tendrá forma de huevo.
 14. Precalentamos el horno a 180ºC. Yo coloqué los huevos en una bandeja de minicupcakes, para que los huevos se quedaran de pie con el agujero hacia arriba.
 15. Horneamos los huevos durante 15-20 minutos.
 16. Los sacamos del horno y retiramos el exceso de masa que se ha derramado y limpiamos los restos de la cáscara con un trapo húmedo. Este paso se tiene que hacer cuando los huevos están calientes, puesto que si los dejamos enfriar costará mucho más de sacar los restos.
 17. Dejamos enfriar los huevos.


M'encanta aquesta recepta, es entretinguda de fer, però no és difícil. I el resultat és més que fantàstic! I la cara que posa la gent quan els veu encara millor! ^^

Me encanta esta receta, es entretenida de hacer, pero no es difícil. Y el resultado es más que fantástico! Y la cara que pone la gente cuando lo ve aún es mejor! ^^


Feliç Dijous Sant!

¡Feliz Jueves Santo!


8 comentaris:

 1. Ufff Montse quina feinada.
  Quina gana!!!

  Anna

  ResponElimina
 2. Ostres, qué originales!! Seguro que a los niños les encanta!! tener que "sacarles" la cáscara y encontrarse con un superbrownie de chocolate....que ganar de comerme uno! jeje

  Buen trabajo!!
  Rosa.

  ResponElimina
 3. Son monissims i boníssims !! Els he provat! !!

  ResponElimina
 4. Son preciosos y están riquísimos!!!Yo también los he preparado para pascua,pero decorándolos con servilletas.
  Biquiños!
  Noemi de Merengue y Frambuesa

  ResponElimina
 5. Però quina xulada Montse! m'he quedat flipant quan he vist el brownie de dins l'ou!
  ets una artistasa!!
  Bona Pasqua!!
  ptns!

  ResponElimina
 6. Magnifica i divertida idea !!!!
  http://bonissim.blogspot.com.es/
  Chus

  ResponElimina
 7. Simplemente genial!!! una pasada de idea!...es que todavia estoy flipando,eh!..jejejeje...

  ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis