Páginas

dijous, 2 d’agost del 2012

S'mores

Avui us porto una recepta Made in Usa! Els S'mores!
És una curiosa creació nord-americana que consisteix en elaborar una espècie de sandvitx amb graham crackers, xocolata i marsmallows. El seu nom, que no és menys curiós, es a causa de una contracció entre les paraules angleses "some more" (una mica més), diuen que és el que et provoca dir un cop ho has tastat. Estan tradicionalment associats als campaments de les Girls Scouts de 1927. Bona part de l'encant d'aquest dolç es troba en el ritual de la seva preparació que comença per torrar els marshmallows punxats en un pal en el foc d'una foguera.
És una combinació tan popular que en els supermercats dels Estats Units s'acostuma a posar aquests tres ingredients junts, especialment a l'estiu, per poder encendre la teva foguera i menjar aquests deliciosos s'mores, i fins i tot es comercialitzen llaminadures similars que ni tant sols fa falta escalfar-les.


Sabíeu que podem comprar aquestes famoses graham crackers i els deliciosos marsmallows, exportats des dels mateixos Estats Units aquí a Catalunya? Doncs sí! Gràcies a la botiga Taste of America, que es dedica a la exportació de productes americans. Doncs així què en quan em vaig assabentar que existia aquesta botiga em va faltar temps per anar a Barcelona i veure que és el que tenien. Allà em vaig assabentar que han obert una botiga també a Sant Cugat, i si mireu en el seu web veureu que també tenen vàries botigues a Madrid i a València. Així que tots cap a Taste of America!

Hi vaig comprar alguna que altra cosa... entre d'elles les graham crackers i els marsmallows per poder tastar aquests famosos s'mores.




Com que dins de casa hagués passat una catàstrofe si se'm hagués passat pel cap encendre una foguera... ^^ en vaig simular una per fer ambient, vaig preparar tots els ingredients necessaris per a degustar els s'mores i vaig utilitzar el microones per poder escalfar els meus marsmallows.


Com es menja això? Doncs és ben senzill! En un plat apte per microones posem un graham cracker i al damunt posem els marsmallows, ho col·loquem al microones a cops de calor de 20-30 segons, per a que no es cremi (veureu que s'inflen els marsmallows), ho traiem, col·loquem la xocolata al damunt i a sobre una altra graham cracker, i ja tenim llest el sandvitx s'more!


Està molt bo, però em vaig quedar molt molt tipa! És una bomba de calories! hehehe. 


Qui s'apunta a anar d'acampada, fer una foguera i escalfar-hi uns deliciosos marsmallows, mentre gaudim d'una nit estrellada? Typical USA. :P



.mOntse.!







2 comentaris:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis