Páginas

dilluns, 13 d’agost del 2012

Pasta de full amb pernil ibèric

Pensava que no arribaria mai, però avui és dilluns!!!! I només em queda aquesta setmana per agafar VACANCES!!! Per fiiiii! Tot i que encara no canto victòria perquè m'espera una setmana que déu n'hi do! Amb dissabte i diumenge de feina inclosos... Però bé, jo ja sento olor a vacances i relax i per anar obrint boca... avui us porto un aperitiu deliciós. 
M'encanten els aperitius i les tapes! Ideals per una reunió - sopar d'estiu amb els amics a casa d'algú. Què cadascú porti un plat fet per ell, i després ens ho repartim a la taula com bons germans. Jo avui porto una de "palitos" de pasta de full amb pernil ibèric! Què us sembla?


La recepta? Super fàcil! Aquí us la deixo.

INGREDIENTS
- 1 làmina de pasta de full refrigerat rectangular (també pot ser circular, però a l'hora de tallar per fer els palitos serà més fàcil i quedaran més uniformes amb la rectangular).
- 100g de pernil ibèric.
- 1 ou.
- Orenga.

PREPARACIÓ


Retallem làmines de pasta fullada d'1,5 cm d'ample i uns 8 cm de llarg.
Els pintem amb ou i empolsem una mica d'orenga.
Els donem la volta i posem un tallet de pernil de la mateixa grandària (més o menys).
Ara, retorcem els palitos i els posem damunt de paper de forn. Enfornem a 200ºC durant uns 17 o 18 minuts o fins que estiguin daurats.

Es poden servir calents o freds, estan boníssims de totes dues maneres! Us ho dic jo que m'he cremat la punta de la llengua, per no esperar-me a que es refredessin una mica... :P


Bon profit! I a aprofitar les nits d'estiu!



.mOntse.!

6 comentaris:

  1. jo els he tastat i us puc assegurar que són boníssims!!!!
    felicitats per la teva creativitat i bones vacances
    Lurdes

    ResponElimina
  2. Hola montse, estic donant una volte pels nuvols i tenen una pinta, i aquesta pasta de full amb el teu permis la fare per un aperitiu junt amb altres coses, el dia 25 que venen uns cosins del meu marit a dinar, saps que fare bacalla els tre sabors, quan el hagi fet el publicare al meu bloc, jejeje sempre m'oblido de dir-te qui soc, dons l'antonia, de lafantasticantonieta, molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi tan! Fes-la!! Ja m'explicaràs que tal t'ha sortit i si estava bona! ^^ Bacallà de tres sabors??? Això m'ho has d'explicar eehh!! hehehehe
      Un petonet!

      Elimina
  3. Hola Montse, soc l'antònia del bloc lafantasticantonieta, ja tinc publicat el bacalla els tres sabors que et vaig comentar, surt boniiisim. I la teva recepta de pasta de full amb pernil iberic, tot un exit, felicitats, petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. holaaa Antònia!! Me'n alegro que triomféssin les pastes de full amb pernil ibèric! Me'n vaig directa cap el teu blog a veure aquest bacallà!!! Petons!

      Elimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis