Páginas

divendres, 27 de juliol del 2012

Mini hamburgueses

L'altre dia vaig anar a Barcelona pel matí, i entre unes cosses i les altres es va fer tard i gairebé era l'hora de dinar, i sense haver esmorzat gairebé res. Només pensar en haver de tornar cap a casa, i posar-me a fer el dinar... bff... quina mandra! Total que vaig decidir quedar-me a dinar a Barcelona. Ara el dilema estava en on anava a dinar... I llavors em va venir al cap que no feia masses dies, vaig trobar per internet (ara que hi penso no sé on ho vaig trobar...) una hamburgueseria gourmet que tenia molt bona pinta. Així doncs, vaig buscar l'adreça pel mòbil i cap allà que hi vaig anar. La hamburgueseria en qüestió es diu Kiosko ¡Tu burger diario! i es troba en el barri del Born.


El Kiosko no és un restaurant, és un burger bar, i tot i que si demanes coberts, te'ls donen, el Kiosko promou un estil més casual, ja que la millor manera de gaudir d'una bona hamburguesa és agafant-la amb les dues mans. Tots els seus productes: les hamburgueses, les patates i fins i tot les salses són totes casolanes i s'elaboren en el mateix Kiosko.


La forma de servir es també força innovadora. Primer has de fer la teva comanda al mostrador encerclant en la carta que és el que voldràs, pagues i et donen les begudes i un número. Després pots anar tranquil·lament a la taula i jugar a jocs com el SUDOKU o sopes de lletres, mentre esperes el menjar.


I en un tres i no res tindràs les teves burgers a la taula. Que puc dir d'elles... Quan la vaig veure em va impressionar el seu tamany! Són enormes! Menys mal que anava amb gana... I estan BONÍSSIMES!


A més a més la seva filosofia gira al voltant de la generositat. Cada 3 mesos ajuden a diferents entitats caritatives i dediquen un 10% de tot el que guanyen amb cada Special Burger a aquestes ONG's.
Així doncs, si un dia us perdeu per Barcelona i no sabeu on anar, passeu-vos pel KIOSKO.


Realment el post d'avui era per ensenyar-vos unes mini hamburgueses que vaig fer fa unes setmanes, el que passa que al començar a redactar l'entrada, m'ha vingut a la memòria el Kiosko, i ja que el tema està relacionat he dit, va! Anem a compartir-ho amb els meus blocaires!

Doncs com us acabo de dir, aquí us presento les meves mini hamburgueses, evidentment no li fan pas la competència a les del Kiosko :P, però queden molt resultones com aperitiu, o com a una tapa més en un sopar d'amics, per exemple.


La recepta és molt fàcil i senzilla de fer.
Necessitarem: mini panets d'hamburguesa, trinxat de vedella, rul·lo de formatge de cabra, brots de canonges, pernil ibèric i tomàquets.
Elaborarem les mini hamburgueses fet boles amb el trinxat de vedella i donant-li forma d'hamburguesa amb la mà o bé amb uns tallapastes rodons i les farem a la planxa. Un cop fetes només queda muntar els panets amb tots els ingredients anomenats anteriorment, o els que es desitgin.


I es poden decorar amb uns banderins fets amb uns escuradents i una mica de washi tape!


.mOntse.!



5 comentaris:

  1. Com sempre tot et queda moníssim ^^ L'altre dia vaig fer hamburgueses pel Jordi i per mi, i només hi vaig posar vegetals (enciam, tomàquet, ceba..) però el pròxim dia hi posaré formatge de cabra (em torna boja) i pernil! :D
    Segur que estarà deliciós ^0^

    El restaurant fa molta gola, algun dia ja hi passaré :)

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que et quedaran boníssimes! A mi també m'encanta el formatge de cabra! De fet... tots els formatgeees!! ^^
      Petoneeet!

      Elimina
  2. Pos si !!!
    Primer va fer les minihamburguers que estaven rebones! i despres vam anar a aquest local, el kiosko, a menjar hamburgueses gegants!! Realment estaven molt bones, però s'ha d'anar amb mooooolt gana perqué sinó no t'ho acabes tot.
    Tot i així està tot mooooolt bó!!!!!

    Petonets!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí! Menys mal que vam anar amb gana... després de tot el matí donant voltes per Barcelona... normal que tinguéssim gana! Estic segura que repetirem!
      Petonàs! *

      Elimina
  3. M'apunto per anari el proper dia que estigui pel born

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis