Páginas

dimarts, 12 de juny del 2012

Mini Cupcakes de cireres!

Bon dia! Per celebrar la inauguració del meu blog us convido a fer uns mini cupcakes, i de què els farem? doncs jo he pensat en fer-los de cireres, fruita estrella d'aquesta temporada (m'encanten les cireres!). Així que ahir a la tarda em vaig tancar a la cuina i em vaig dedicar a fer-los, i aquest ha estat el resultat...


Tenen bona pinta oi? Doncs de gust estan irresistibles! La massa porta trossets de cireres, i el frosting... aix el frosting... em va costar molt decidir-me com fer-lo, tenia pensat fer-lo també de cireres, però "meeec" no tenia suficients cireres com per fer la massa i el frosting, així que descartat... Llavors vaig començar a pensar, pensar... a mirar les essències que tenia guardades, i en vaig veure una que vaig comprar fa poc encara per estrenar. Em vaig fer a la idea de com quedaria i vaig pensar... "és un bon moment per estrenar-la, la gent obre ampolles de cava en les celebracions, doncs jo obro potets d'essències per la meva inauguració... hahahahaha)".


Ja ho sé, ja! Esteu pensant... molt escriure molt escriure però encara no ens ha dit quina és l'essència, doncs no us ho diré! hahahaha No fins que no llegiu la recepta, que és allà on estaran tots els ingredients d'aquests deliciosos cupcakes de cireres!
Doncs no ho allarguem més, us passo la recepta! :D

RECEPTA MINI CUPCAKES DE CIRERES

Ingredients per a la massa:

-       100g mantega a temperatura ambient
-       100g sucre normal
-       2 ous sencers
-       100g de farina de rebosteria
-      2 cullaradetes de llevat royal (2g per cada 100g farina)
-       2 cullaradetes de llet
-       2 cullaradetes d’essència de vainilla

  
 Procediment:
Posar la mantega a la batedora a velocitat mitjana fins a obtenir una textura pomada (cremar la mantega). Afegir el sucre fins que quedi totalment integrat i després els ous, un per un. Ara és el moment d'afegir 2 cullerades petites de l'aroma de vainilla. Barrejar la farina amb el llevat i tamisar. Introduir-ho a la barreja en dues vegades i entre elles tirar les cullerades de llet per suavitzar la massa. Barrejar a velocitat baixa fins que quedi una barreja homogènia.
Posar les càpsules dels cupcakes a una safata especial de muffins, i omplir fins a 2/3 parts de la càpsula de massa amb una mànega pastissera.
Posar al forn pre-escalfat a 160º (si forn amb ventilador 10º menys) i deixar 12 minuts si són mini cupcakes i 20 minuts si són grans. Si els cupcakes pugen massa, sempre es poden aixafar amb una pala. Han de quedar a nivell dels papers.
Deixar reposar 3 minuts i refredar en una reixeta per tal que agafi aire per sota. Un cop freds ja es poden decorar.


Frosting
-       125g de mantega
-       225g de sucre glaç
-      Essència de MARSHMALLOW (núvols de llaminadura de tota la vida!!!)

-       2 cullaradetes de llet
Introduir tots els ingredients a la batedora 1 minut a velocitat baixa (recomanació molt important!! Tapar amb un drap la batedora si no voleu que us quedi la cuina nevada... :D) i desprès 5 minuts a velocitat mitjana-màxima. Es pot afegir colorant (amb una punta d’un escuradents, dóna molt color). Jo vaig afegir colorant rosa.




Bé, ara us toca practicar a vosaltres, ja em direu que tal us ha anat! Jo ara, me'n vaig a la cuina a menjar-me un cupcake de cireres :P

















.mOntse.!

16 comentaris:

  1. quina pintorra Mon!!!!! per quan una cup cake de visita a zurich? hehehe estas feta una artista! aviam si manimo jo tambe ;)

    Lena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lenaaaaa!! Com va ver Zurich? Per les vacances tornes?? Doncs m'ho apunto unes cupcakes per la Lena!! Anima't anima't!! Això siii... t'aviso que crea addicció!! ^^ Un petonàs!!!

      Elimina
  2. Geniales!!!!! Que pinta por Dios!!! El otro día me pasaron receta para un fondamr, hecha de nubes, mantequilla y azúcar glass, la conoces??? La has probado??? Ya me dirás wapis.

    Lluís (uci)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Luís! Pues ya sabes pásame la recetaa, o mejor aún.. un día me lo llevas a la UCI y hacemos una cata! Que mejor forma de trabajar que con un dulcee! :P
      Por cierto! Como está la Rita???? Me dijo Lidia que estaba muy malita... :( Un besO!

      Elimina
  3. mmm marshmallows!! jo els feia a la foguera quan vaig estar a Yosemite, Estats Units, yankie totaaal! haha
    stan boniiiiisssiiims!

    fan una pinta increible aquests cupcakes!

    felicitats pel blog cousin!

    cris*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que estàven boníssims auntèntics marshmallows!!! i a la fogueraaaa!!! Se'm fa la boca aiguaaaa!! :D

      Elimina
  4. Quina bona pinta, Montse! Bons no sé si hauran quedat, espero que sí, però t'han quedat realment moníssims i adorables!
    Jo encara no tinc essències de cap tipus, encara em falta molt per aprendre! Hahaha
    On ho compres? :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs moltes de les coses ho compro al Paloma, però al del centre... bàsicament perquè em queda més aprop de casa! També han obert una botiga al C/ Galileu de rebosteria creativa que es diu Mundo de la repostería, on tenen força coses. Ah! I a la Crta. Matadepera també hi ha una botiga... la vaig descobrir fa poc passant amb el cotxe i vaig parar-me... jajajajaja per entrar-hi, es diu k'dolç, està una mica més avall d'on viu la tieta Mercè! I també he descobert una botiga a Barcelona que es diu Manenas (tenen web) que és increible, tenen de tot i més!!! :D

      Elimina
    2. Gràcies!! Algun dia d'aquests aniré d'excursió i m'ho miraré tot! ^0^
      Ja puc començar a estalviar! hahaha

      Elimina
  5. mmmmm quina bona pinta tenen!!! en vull tornar a menjar!!!!i veure com creix aquest blog Montse!!!!! :)

    un petoneeeeeet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lauraa!! Això esperoo això, què creixi!!! I dona-ho per fet! Aviat provaràs més cupcakes!!!
      una abraçada!

      Elimina
  6. hola, els cakes quina pintorra!, m'agradaria saber fer fondant per decorar les cupcakes, no tinc clar si es compra fet o es pot fer a casa, què dius tens "experience" en aixó?
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Faig servir fondant, però la veritat és que sempre el compro. El pots fer a casa, jo un dia vaig provar de fer-lo i va ser un desastre absolut... Aparentment sembla fàcil, és sucre, glucosa, aigua, i alguna cosa més, però ara no recordo. El que pasa que s'ha de trobar el punt just d'almíbar i a mi... Em va quedar una pasta llefiscosa que no sabia que fer amb ella... Hahahaha Així que, haven fondant en el mercat que és força bo, vaig decidir comprar-lo. Jo utilitzo la marca Fun Cakes, hi ha molts colors i també n'hi ha de varis sabors. Si no vols comprar tots els colors, perque potser només necessites un color per fer detallets petits per exemple, pots comprar fondant blanc i tenyir-lo amb colorants, o bé comprar els colors bàsics i fer barrejes per obtenir els demés colors.
      Espero haver respost a la teva pregunta. :p
      Gràcies per llegir el meu blog!! ^^

      Elimina
  7. Increïble la pinta que té tot!!!!! així és imposible fer cap operació biquini!!!
    petons Lurdes

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis