Páginas

dimarts, 19 de juny del 2012

Taller de paper japonès

Diumenge vaig assistir a un taller de paper japonès a Coco Mat Barcelona. Va ser genial! Cinc hores fent manualitats, amb papers japonesos, cintes, cordills i washi tape! Per un moment va ser com tornar a l'escola! Haig de donar les gràcies enormement a les professores, la Neus i l'Ishtar! Són unes artistes i a més a més són encantadores. Elles fan cursos per separat, però de tant en tant s'ajunten i fan cursets plegades. He de dir que l'Ishtar va venir expressament des de Londres a fer-nos el taller, ja que ella viu allà, així que mil gràcies per haver vingut. Us deixo els links dels seus blogs, plens de mil idees meravelloses. El de la Neus és "All washi tape" i el de l'Ishtar és "Ishtar Olivera".


Bé, el lloc no podia ser més acollidor, la foto de sobre és el mostrador de Coco Mat, és una tenda que inspira bon rotllo, venen articles de benestar i confort, i mobles per la llar i hotels, tot amb materials naturals procedents de fonts renovables. La seva especialitat són els llits; diuen que fabriquen els millors llits del món i de la manera més sostenible possible. La veritat és que còmodes es veien...


L'entorn era inmillorable, però la companyia era excel·lent. Va ser una sorpresa trobar gent, amb la que comparteixes les mateixes aficions, van a comprar i estan fascinades amb les mateixes botigues a les que tu t'arruïnes cada cop que hi vas, llegeixen cada dia els mateixos blogs que tu... En fi, que va ser un plaer compartir tot el matí amb elles!


I mans a l'obra! Material imprescindible per a la realització dels projectes del dia: crear un mòbil, un vas per espelmes, una capsa de Selft Packaging i una carpeteta! Vaig acabar amb les mans pringades de cola per tot arreu! Però... i lo bé que m'ho vaig passar...!!!

El washi tape no podia faltar damunt la taulaaa!!

A punt per fer els nostres mòbils

Aquest és el mòbil que vaig fer jo


Es nota que vam estar treballant força no??

A mig matí vam fer un kit-kat, per picar i prendre un te, la Neus va portar una coca de pinyons d'una pastisseria del seu poble que es diu Pa de Pessic, que estava BONÍÍÍSSIMA!!!


Després vam continuar els nostres projectes!


Del que estic completament enamorada és de la carpeta! N'estic segura que en faré més a casa! 


Avui he anat a la merceria i he comprat unes gomes...

Què us sembla?
Per si encara no ha quedat clar del tot, va ser un matí excel·lent, és el primer curs que faig d'aquest tipus, i us he de confessar que no serà pas l'últim!


.mOntse.!


2 comentaris:

  1. Jolin Mon! vull una carpeteta d'aquestes!! son monisimes.. reallyyy
    Ja mexplicaras la tecnica wapi, ens veiem dissabte! quines ganeeeessss

    Küsse von Zürich!!

    Lena.

    ResponElimina
  2. La carpeta t'ha quedat moníssima, Montse! :D
    A mi m'encanten amb separadors, sinó intentaria fer-me'n alguna ^^

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis