Páginas

dijous, 28 de juny del 2012

Curs cuina sana Lékué

Ahir, després de passar el dia prenen els primers rajos de sol a la piscina, al vespre vaig anar amb la meva tieta a un curs de cuina sana amb les silicones de Lékué.
A on? A Milar Paloma, a Terrassa. Si si, ells són els culpables de la meva addicció als cursos de galetes, cupcakes, cakepops, pastissos... Ja que farà uns mesos, estava jo tan tranquil·la llegint el Diari Terrassa, quan vaig veure una notícia que promocionava els nous cursos que farien a Milar Paloma, i com que sempre m'havien cridat l'atenció aquests tipus de cursos, i ara tenia la oportunitat de fer-los aprop de casa, vaig dir, va! Provarem... I perquè ho vaig dir... La noia que fa els cursos de rebosteria és la Joana de Hadas y Grumetes, una artista! Té unes mans... fa cada cosa... Jo de gran vull ser com ella!
Però bé, anem a centrar-nos, que avui us vull parlar de la cuina sana, perquè és clar, desprès de tants dolços, bé ho haurem de compensar d'alguna forma.

Lékué és una empresa catalana, si, si, catalana, (amb això ja s'ho ha guanyat tot :D), present a més de 40 països que es dedica a la fabricació d'estris de silicona per a la cuina. Fan motlles per rebosteria, estris de cuina, de rebosteria, cuina al vapor... I de la cuina al vapor és del que va anar el curs. La cuina al vapor és molt saludable i a Lékué s'hi troben productes com l'estoig de vapor, la vaporera o el rostidor de vapor, com a alternatives a l'olla de pressió tradicional. S'hi pot cuinar tot tipus d'aliments, pots fer arrossos, pastes, verdures, llegums, patates, carns, peixos, postres, pa, etc etc, tot sense greixos i olis, i a més a més en un obrir i tancar d'ulls, els temps de cocció són molt curts, realment és veure-ho per creure-ho. Ah! Oblidar comentar, que es cuina al microones, tot i que algunes receptes també es poden fer al forn.


Jo vaig quedar meravellada, una cuina sana, en molt pocs minuts, sense complicacions (col·locar els aliments en les silicones i al micro), pràcticament no embrutes res, i el més important, està tot BONÍSSIM!
Realment és una cuina de supervivència ideal! I sobretot per si tens poc temps per dedicar-li a la cuina.
Les receptes que vam fer durant el curs van ser: 
- Pa de brioche
- Arròs basmati amb verduretes
- Verdures farcides de cuscus
- Ou poché amb espàrrecs rúcula i parmesà
- Filet de porc amb patates i curry
- Crumble mascarpone

Bé uns deixo amb unes fotos de com va anar ahir el curset.









Quina bona pinta veritaat?? També us deixo unes quantes fotos de l'Atelier de Milar Paloma i d'algunes de les creacions de la Joana que hi han exposades.










Com us podeu imaginar, ahir mateix ja vaig adquirir el meu super kit de cuina sana de supervivènciaa! :P A cuinaaar! hahahahaha


.mOntse.!





4 comentaris:

  1. mira la mama com endrapa! haha
    és super guai, me mare m'ho va explicar! és ideal sà i en 5 minuts! genial!

    un petonàs guapi*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaia!! Estava tot boníssim! Ja ho compravaràs amb el set que es va comprar te mare!!! ^^
      Petons!

      Elimina
  2. Hei Montse, que tal, que bé ens ho vem passar i que bo estava tot,aquest cap de setmana començo a provar els estris que vaig comprar...

    un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va estar super bé! Ara ens toca practicar a casa!! I guadir d'una cuina sanaaa! Perquè després venen els cupcakes, les galetes... hahahahaha
      Petons!!!

      Elimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis