Páginas

dilluns, 30 de juny del 2014

#elretopinterest :: Draps de cuina fruiters / Paños de cocina frutales


#elretopinterest. I és que aquesta iniciativa de la Marta, de Scarlata y el Señor Don Gato II no pot agradar-me més. Moltes de nosaltres tenim una carpeta a Pinterest on recopilem una pila de DIY's, que mai arribem a fer, o molt pocs. La Marta ha proposat decidir un DIY al mes, realitzar-ho, i a final d'aquest, compartir-ho al blog, així anem eliminant DIY's pendents de fer de la nostra llista. No us sembla genial?

#elretopinterest. Y es que esta iniciativa de Marta, de Scarlata y el Señor Don Gato II no puede gustarme más. Muchas de nosotras tenemos una carpeta en Pinterest donde recopilamos un montón de DIY's, que nunca llegamos a hacer, o muy pocos. La Marta ha propuesto decidir un DIY al mes, realizar-el, y a final de este, compartirlo en el blog, así vamos eliminando DIY's pendientes de hacer de nuestra lista. ¿No os parece genial?


Aquesta iniciativa va començar el més passat, però al final no m'hi vaig poder sumar, però aquest mes no he volgut perdre-m'ho per res del món. El DIY proposat per aquest mes són draps de cuina fruiters.

Esta iniciativa empezó el más pasado, pero al final no pude sumarme, pero este mes no he querido perdérmelo por nada del mundo. El DIY propuesto para este mes son paños de cocina frutales.


Per fer-los només necessitem draps de cuina (els vaig cosir jo mateixa), pintures per a tela i les fruites desitjades i a estampar! Sembla fàcil, però té el seu què! I Aquí teniu el resultat.

Para hacerlos sólo necesitamos paños de cocina (los cosí yo misma), pinturas para tela y las frutas deseadas y a estampar! Parece fácil, pero tiene su qué! Y Aquí tenéis el resultado.


NOTA: Heu de estendre bé la pintura damunt la fuita, per tal que no hi hagi excessos, jo la vaig aplicar amb ajuda d'un corró.

NOTA: Tenéis que extender bien la pintura encima de la fruta, para que no haya excesos, yo la apliqué con ayuda de un rodillo.


I fins aquí #elretopinterest d'aquest mes, la veritat és que m'ho he passat genial fent-ho. Amb ganes de saber quin serà el DIY pel mes que ve! ^^

Y hasta aquí #elretopinterest de este mes, bien es verdad que me lo he pasado genial haciéndolo. Con ganas de saber cuál será el DIY para el mes que viene! ^^


Feliç dilluns creatiu!

Feliz lunes creativo!

dijous, 26 de juny del 2014

#DECOPEDIA5 :: Allotjaments alternatius per anar de vacances / Alojamientos alternativos para ir de vacaciones.

Avui arriba una altra edició de la Decopedia, i el tema escollit en aquesta ocasió ha estat: "decoració amb bon temps" i és que senyors, el bon temps, el sol i l'estiu ja estan aquí!!!

Hoy llega otra edición de la Decopedia, y el tema escogido en esta ocasión ha sido: "decoración con buen tiempo" y es que señores, el buen tiempo, el sol y el verano ya están aquí!!!

I amb el bon temps, el sol i l'estiu vénen les vacances i les escapades de cap de setmana, així que per aquesta Decopedia us proposo alguns "hotels" alternatius per marxar de vacances i fer una petita escapada, on la decoració està present en cadascun dels seus detalls. I com es diu en castellà: "uno siempre barre para casa", així que la meva selecció serà tota de llocs a Catalunya. Fomentem el turisme de la nostra comunitat!!!

Y con el buen tiempo, el sol y el verano vienen las vacaciones y las escapadas de fin de semana, así que para esta Decopedia os propongo algunos "hoteles" alternativos para marchar de vacaciones y hacer una pequeña escapada, donde la decoración está presente en cada uno de sus detalles. Y cómo se dice en castellano: "uno siempre barre para casa", así que mi selección será toda de lugares en Cataluña. Fomentemos el turismo de nuestra comunidad!!!

Aquí va la meva proposta!

Aquí va mi propuesta!

1. CABANES ALS ARBRES / CABAÑAS EN LOS ÁRBOLES


Cabanes als arbres, una forma d'allotjament rural alternatiu, es troba a Sant Hilari de Sacalm, província de Girona. És un petit bosc on s'hi troben unes confortables i adorables cabanes a dalt dels arbres, adaptades a la mesura i a la natura de l'arbre que les sosté, són de forma arrodonida. De 30m2 de superfície i 10m2 de terrassa, la cabana inclou el tronc al seu interior, el qual la travessa de baix a dalt. No disposen de llum elèctrica ni aigua corrent, així doncs el lavabo és biodegradable i es recicla en forma de compostatge, hi ha un munt d'espelmes per poder il·luminar la cabana durant la nit, que la fan encara més acollidora i molt romàntica, i una petita estufa per escalfar-te durant l'hivern. Amb vistes panoràmiques al Montseny.

Cabañas en los árboles, una forma de alojamiento rural alternativo, se encuentra en Sant Hilari de Sacalm, provincia de Girona. Es un pequeño bosque donde se encuentran unas comfortables y adorables cabañas arriba de los árboles, adaptadas a la medida y a la naturaleza del árbol que las sostiene, son de forma redondeada. De 30m2 de superficie y 10m2 de terraza, la cabaña incluye el tronco en su interior, el cual la sostiene de bajo arriba. No disponen de luz eléctrica ni agua corriente, así pues el lavabo es biodegradable y se recicla en forma de compostaje, hay un montón de velas para poder iluminar la cabaña durante la noche, que la hacen todavía más acogedora y muy romántica, y una pequeña estufa para calentarte durante el invierno. Con vistas panorámicas del Montseny.


No us sembla el lloc ideal per desconnectar del ritme frenètic de les cuitats, estar en ple contacte amb la natura i tenir plena sensació de llibertat? Jo hi vaig estar l'any passat i em va encantar, si voleu saber més de les cabanes podeu llegir el post que vaig fer quan hi vaig anar.

¿No os parece el lugar ideal para desconectar del ritmo frenético de las ciudades, estar en pleno contacto con la natura y tener plena sensación de libertad? Yo estuve el año pasado y me encantó, si queréis saber más de las cabañas podéis leer el post que hice cuando fui.

Per cert, aquest any al País Basc també han obert unes Cabanes als Arbres!!! ^^

Por cierto, este año en el País Vasco también han abierto unas Cabañas en los Árboles!!! ^^


2. MIL ESTRELLES. LA BASTIDA / MIL ESTRELLAS. LA BASTIDA.


Mil Estrelles es troba a Borgonyà una població de província de Girona aprop de Banyoles. Aquest allotjament és 100% recomanat als aficionats de l'astronomia, tot i que els que no ho siguin també viuran una nit meravellosa sota les estrelles. Heu dormit mai dins d'una bombolla? A l'hotel Mil Estrelles ens ofereixen la possibilitat de dormir en bubbles, bombolles inflables translúcides de mida humana dins de les quals s'han instal·lat llits per gaudir de dolços somnis sota les estrelles. A cada bombolla hi ha un telescopi, les seves instruccions d'ús i una carta celestial del mes en què us hi allotgeu.

Mil Estrelles se encuentra a Borgonyà una población de provincia de Girona cerca de Banyoles. Este alojamiento es 100% recomendado a los forofos de la astronomía, a pesar de que los que no lo sean también vivirán una noche maravillosa bajo las estrellas. Habéis dormido nunca dentro de una burbuja? En el hotel Mil Estrellas nos ofrecen la posibilidad de dormir en bubbles, burbujas hinchables translúcidas de medida humana dentro de las cuales se han instalado camas para disfrutar de dulces sueños bajo las estrellas. En cada burbuja hay un telescopio, sus instrucciones de uso y una carta celestial del mes en que os alojáis.


Una experiència única en una estança diferent on gaudir de la natura, amb un alt nivell de confort.

Una experiencia única en una estancia diferente donde disfrutar de la natura, con un alto nivel de confort.


3. TIPI CAMP


Tipi Camp es troba a la localitat de Seva (Girona). Allà podràs recuperar un somni d'infància (perquè digueu-me, qui no ha somiat mai en dormir en una tenda d'indis???). A Tipi Camp ens ofereixen allotjar-nos en tipis tradicionals equipats amb estufa de llenya interior, tarima de fusta, llit de matrimoni i lliteres, i amb barbacoa exterior.
Una fantàstica alternativa per passar l'estiu fent l'indi! A més estan de sorteig al Facebook fins el 30 de juny, una nit per a dues persones!!!!

Tipi Camp se encuentra en la localidad de Seva (Girona). Allí podrás recuperar un sueño de infancia (porque decídme, quien no ha soñado nunca con dormir en una tienda de indios???). En Tipi Camp nos ofrecen alojarnos en tipis tradicionales equipados con estufa de leña interior, tarima de madera, cama de matrimonio y literas, y con barbacoa exterior.
Una fantástica alternativa para pasar el verano haciendo el indio! Además están de sorteo en Facebook hasta el 30 de junio, una noche para dos personas!!!!



4. HOTEL CLUC



L' Hotel Cluc és un hotelet amb encant situat en el casc antic del centre de Begur, en el cor de l'Empordà, un dels llocs més meravellosos de la Costa Brava. L'hotel és una antiga casa Indiana documentada a finals del 1800 i antigament coneguda amb el nom de Can Pallí. L'han rehabilitat respectant els materials i l'arquitectura de la casa original, i es poden veure preciosos llums de l'època i bonics terres hidràulics.

El Hotel Cluc es un hotelito con encanto situado en el casco antiguo del centro de Begur, en el corazón de l'Empordà, uno de los lugares más maravillosos de la Costa Brava. El hotel es una antigua casa Indiana documentada a finales del 1800 y antiguamente conocida con el nombre de Can Pallí. Lo han rehabilitado respetando los materiales y la arquitectura de la casa original, y se pueden ver preciosas lámparas de la época y bonitos suelos hidráulicos.



*Totes les fotografies estan extretes de les webs dels hotels corresponents. / Todas las fotografías estan extraídas de las webs de los hoteles correspondientes.

Us han agradat les meves propostes? Jo em moro de ganes per anar-hi a totes, i a les Cabanes de repetir-hi! Coneixeu llocs similars? M'encantaria els compartíssiu amb la resta i amb mi! ^^

¿Os han gustado mis propuestas? Yo me muero de ganas por ir a todas, y a las Cabañas de repetir! ¿Conocéis lugares similares? Me encantaría los compartierais con el resto y conmigo! ^^

Amb aquest post participo en la festa de la #DECOPEDIA5 que organitza el blog Petite Candela.

Con este post participo en la fiesta de la #DECOPEDIA5 que organiza el blog Petite Candela.

Feliç dijous!

Feliz jueves!

dimecres, 25 de juny del 2014

Gang and the Wool :: Welcome Summer


Dissabte passat vaig tenir l'honor de poder assistir al sopar que organitzava la Manuela de Gang and the Wool per donar la benvinguda a l'estiu. Ja us vaig parlar en el seu moment de Gang and the Wool aquí. Em moria de ganes per visitar el seu bonic hivernacle i la veritat és que si ja n'estava d'enamorada, ara encara ho estic més. De fet, hagués donat el que fos per quedar-me a viure allà!

El pasado sábado tuve el honor de poder asistir a la cena que organizaba Manuela de Gang and the Wool para dar la bienvenida al verano. Ya os hablé en su momento de Gang and the Wool aquí. Me moría de ganas para visitar su bonito invernadero y la verdad es que si ya estaba enamorada, ahora todavía lo estoy más. De hecho, hubiera dado lo que fuera por quedarme a vivir allí!



Vaig sortir d'hora de casa, ja que com que no sabia ben bé com arribar-hi, i si seria fàcil aparcar, no volia arribar ni un segon tard; així que després de no fer-li cas a les primeres indicacions del GPS, (Sí, sóc especialista en no fer-li cas al GPS, si no m'agrada la ruta per on em porta), i crec que aquesta vegada ho vaig encertar... ja que el camí era tortuós, amb pujades molt pronunciades i ponts estrets on gairebé ni passava el cotxe... Ho sé perquè per tornar cap a casa vaig anar per allà i menys mal que era baixada llavors!!!

Salí temprano de casa, puesto que cómo que no sabía muy bien como llegar, y si sería fácil aparcar, no quería llegar ni un segundo tarde; así que después de no hacerle caso a las primeras indicaciones del GPS, (Sí, soy especialista en no hacerle caso al GPS, si no me gusta la ruta por donde me lleva), y creo que esta vez lo acerté... puesto que el camino era tortuoso, con subidas muy pronunciadas y puentes estrechos donde casi ni pasaba el coche... Lo sé porque para volver a casa fui por allí y menos mal que era bajada!!!




Quan vam entrar, va venir a rebre'ns la Manuela, amb un somriure d'orella a orella i de seguida va venir la Sílvia de Caravan Made per oferir-nos un cóctel de benvinguda. El lloc no podia ser més meravellós, era tot tant bonic, i cuidat fins el més mínim detall. Naturalment no vaig poder estar-me sense treure la càmera i començar a fer fotos.

Cuando entramos, vino a recibirnos Manuela, con una sonrisa de oreja a oreja y enseguida vino Sílvia de Caravan Made para ofrecernos un cóctel de bienvenida. El lugar no podía ser más maravilloso, era todo tanto bonito, y cuidado hasta el más mínimo detalle. Naturalmente no pude estarme sin sacar la cámara y empezar a hacer fotos.



Mica en mica, van anar arribant la resta de noies i es van anar entaulant converses mentre preníem els aperitius acompanyats de les precioses melodies de la magnífica compositora Marta Cascales.

Poco a poco, fueron llegando el resto de chicas y se fueron entablando conversaciones mientras tomábamos los aperitivos acompañados de las preciosas melodías de la magnífica compositora Marta Cascales.



Quan ja es va anar ponent el sol, vam passar a seure a la taula, per acabar de sopar, el menú no podia haver estat un altre. Estava tot deliciós! Immillorable. Els nois de Caravan Made són una autèntica passada, estava tot, tot, tot boníssim. Crec que es mereixen un post a part per si encara no els coneixeu, ja que us convido a que els seguiu amb la seva caravana i tasteu els seus magnífics entrepans.

Cuando ya se fue poniendo el sol, pasamos a sentar en la mesa, para acabar de cenar, el menú no podía haber sido otro. Estaba todo delicioso! Inmejorable. Los chicos de Caravan Made son una auténtica pasada, estaba todo, todo, todo buenísimo. Creo que se merecen un post aparte por si todavía no los conocéis, ya que os invito a que les sigáis con su caravana y probéis sus magníficos bocadillos.



Va ser una vetllada molt agradable conversant amb la resta de convidades. Vaig tenir el plaer de poder desvirtualitzar a la Judit i la Laura de So Happy Together, a la Silvia de Fresh & Wood i a les noies de Detallerie. I conèixer gent encantadora com Design Hunt, The Summer Love, Cherries & Berries, Vip Loved, Lataat i a Missblank. Un plaer noies compartir aquesta fantàstica nit amb vosaltres!

Fue una velada muy agradable conversando con el resto de invitadas. Tuve el placer de poder desvirtualizar a Judit y Laura de So Happy Together, a Silvia de Fresh & Wood y a las chicas de Detallerie. Y conocer gente encantadora como Design Hunt, The Summer Love, Cherries & Berries, Vip Loved, Lataat y a Missblank. Un placer chicas compartir esta fantástica noche con vosotras!



Durant la nit la fotògrafa Silvia Conde i els nois de The Visual Patners van estar immortalitzant els moments viscuts; amb moltes ganes de veure els resultats. La preciosa minuta amb el menú del Welcome Summer la va fer la Carla Cascales, era preciosa.

Durante la noche la fotógrafa Silvia Conde y los chicos de The Visual Patners estuvieron inmortalizando los momentos vividos; con muchas ganas de ver los resultados. La preciosa minuta con el menú del Welcome Summer la hizo Carla Cascales, era preciosa.



I fins aquí la nit màgica del Welcome Summer, m'encantarà repetir, així que espero que hi hagi molts Welcome Autumn, Winter, Spring i Summer més! ^^

Y hasta aquí la noche mágica del Welcome Summer, me encantará repetir, así que espero que haya muchos Welcome Autumn, Winter, Spring y Summer más! ^^



Feliç dimecres.

Feliz miércoles.

dijous, 19 de juny del 2014

2x1 :: amanida i pizza / ensalada y pizza


Qui ha dit que menjar pizza no pot ser equivalent a menjar sa i equilibrat? Doncs amb la recepta que us porto avui us ho confirmo! Menjarem una amanida dintre d'una pizza deliciosa. ^^

¿Quién ha dicho que comer pizza no puede ser equivalente a comer sano y equilibrado? Pues con la receta que os traigo hoy os lo confirmo! Comeremos una ensalada dentro de una pizza deliciosa. ^^


Ingredients:

- 250g de farina.
- 12g de llevat fresc. 
- 1 cullerada d'oli d'oliva.
- 1/2 vas d'aigua tèbia.
- 1 polsim de sal.
- Llavors de sèsam (blanc i negre), girasol i carbassa.
- Mozzarella fresca.
- Tomàquets cherry.
- Fulles de rúcula i canonges.
- Oli d'oliva, orenga i farigola.

Ingredientes:

- 250g de harina.
- 12g de levadura fresca. 
- 1 cucharada de aceite de oliva.
- 1/2 vaso de agua tibia.
- 1 pizca de sal.
- Semillas de sésamo (blanco y negro), girasol y calabaza.
- Mozzarella fresca.
- Tomates cherry.
- Hojas de rúcula y canónigos.
- Aceite de oliva, orégano y tomillo.


Elaboració:

Escalfem l'aigua al microones durant 15 segons i dissolem el llevat en ella. Barregem la farina amb la sal. Afegim l'oli d'oliva i l'aigua amb el llevat, i amb ajuda d'una espàtula ho anem barrejant. Empolsem amb una mica de farina la superfície on anem a treballar i posem la massa al damunt; la pastem fins que sigui una massa elàstica. La tornem al bol i la deixem reposar fins que dobli el seu volum, tapada amb un drap de cuina de cotó.
Un cop hagi doblat el seu volum estenem la massa amb un corró, empolsem les llavors desitjades i l'acabem d'estirar. Un cop llesta la base, col·loquem els tomàquets cherry tallats per la meitat i porcions de mozzarella fresca, polvoritzem oli d'oliva i afegim orenga i farigola. Fornegem a 180ºC fins que estiguin les vores daurades. Retirem del forn i hi col·loquem les fulles de rúcula i canonges.

Elaboración:

Calentamos el agua en el microondas durante 15 segundos y disolvemos la levadura en ella. Mezclamos la harina con la sal. Añadimos el aceite de oliva y el agua con la levadura, y con ayuda de una espátula lo vamos mezclando. Espolvoreamos con un poco de harina la superficie donde vamos a trabajar y ponemos la masa encima; la amasamos hasta que sea una masa elástica. La devolvemos al bol y la dejamos reponer hasta que doble su volumen, tapada con un paño de cocina de algodón.
Una vez haya doblado su volumen extendemos la masa con un rodillo, espolvoreamos las semillas deseadas y la acabamos de estirar. Una vez lista la base, colocamos los tomates cherry cortados por la mitad y porciones de mozzarella fresca, pulverizamos aceite de oliva y añadimos orégano y tomillo. Horneamos a 180ºC hasta que estén los bordes dorados. Retiramos del horno y colocamos las hojas de rúcula y canónigos.


La recepta original és de Heva Hernández, la vaig extreure de la revista Kireei número 5.

La receta original es de Heva Hernández, la extraje de la revista Kireei número 5.


A gaudir de la pizza!

A disfrutar de la pizza!

dimarts, 17 de juny del 2014

Recepta de pa de llet / Receta de pan de leche


No hi ha una recepta que més em satisfaci fer-la que el pa. M'encanta empastifar-me les mans pastant la massa, sentir el olor a llevat en les mans i l'olor en l'ambient de pa acabat de fer...

No hay una receta que más me satisfaga hacerla que el pan. Me encanta embadurnarme las manos amasando la masa, sentir el olor a levadura en las manos y el olor en el ambiente de pan acabado de hacer...


I és que l'altre dia, una companya de la feina, la Mónica, va compartir una recepta de pa de llet que ella acostuma a fer sovint, així que no vaig poder resistir-me, en prendre quatre apunts i em vaig posar "mans a la massa".

Y es que el otro día, una compañera del trabajo, Mónica, compartió una receta de pan de leche que ella acostumbra a hacer a menudo, así que no pude resistirme, en tomar cuatro apuntes y me puse "manos a la masa".


Ingredients:

- 1kg de farina de força.
- 600ml de llet.
- 1 culleradeta de sal.
- 200g de mantega.
- 2 cubs de llevat fresc.
- 1 ou.

Ingredientes:

- 1kg de harina de fuerza.
- 600ml de leche.
- 1 cucharadita de sal.
- 200g de mantequilla.
- 2 cubos de levadura fresca.
- 1 huevo.


Elaboració:

Escalfar la llet, la sal, la mantega i el llevat, fins que la mantega tingui una consistència tova però sense que la llet arribi a bullir. En la taula de pastar fer un petit volcà amb la farina, abocar-hi la barreja de llet i començar a pastar fins que la massa es desenganxi dels dits. Col·locar-la en un bol força gran per deixar-la llevar durant 50 minuts tapada amb un drap de cotó. Passada aquesta estona, donar-li la forma desitjada al pa i tornar a deixar llevar durant 20 minuts. 
Transcorreguts aquests minuts, batre un ou i pinzellar amb cura la superfície del pa. Amb el forn preescalfat a 180º enfornar el pa durant 45 minuts.

Elaboración:

Calentar la leche, la sal, la mantequilla y la levadura, hasta que la mantequilla tenga una consistencia blanda pero sin que la leche llegue a hervir. En la mesa de amasado hacer un pequeño volcán con la harina, verter la mezcla de leche y empezar a amasar hasta que la masa se desenganche de los dedos. Colocarla en un bol bastante grande para dejarla levar durante 50 minutos tapada con un trapo de algodón. Pasado este rato, darle la forma deseada al pan y volver a dejar levar durante 20 minutos. 
Transcurridos esos minutos, batir un huevo y pincelar con cuidado la superficie del pan. Con el horno precalentado a 180º hornear el pan durante 45 minutos.


Ideal per a esmorzar, tant en versió dolça amb mantega i melmelada o bé salada amb tomàquet i pernil dolç, per exemple.

Ideal para desayunar, tanto en versión dulce con mantequilla y mermelada o bien salada con tomate y jamón dulce, por ejemplo.


Bon començament de setmana.

Buen comienzo de semana.

divendres, 13 de juny del 2014

veo veo! Magazine :: un jardí en una bombeta / un jardín en una bombilla

El post d'avui em fa especial il·lusió compartir-ho amb vosaltres, feia ja temps que tenia ganes de fer-ho, però m'he resistit fins que ja s'ha fet realitat!

El post de hoy me hace especial ilusión compartirlo con vosotros, hacía ya tiempo que tenía ganas de hacerlo, pero me he resistido hasta que ya se ha hecho realidad!


Segur que a aquestes alçades ja molts de vosaltres coneixeu la revista veo veo! Magazine, una revista de manualitats per a mans inquietes. Plena de tutorials, idees handmade, entrevistes als millors bloggers, artesans, i petits empresaris del país, informació sobre les millors botigues craft del territori... En fi, una revista plena d'inspiració pels amants del handmade i el do it yourself.

Seguro que a estas alturas ya muchos de vosotros conocéis la revista veo veo! Magazine, una revista de manualidades para manos inquietas. Llena de tutoriales, ideas handmade, entrevistas a los mejores bloggers, artesanos, y pequeños empresarios del país, información sobre las mejores tiendas craft del territorio... En fin, una revista llena de inspiración por los amantes del handmade y el do it yourself.


Aquesta setmana s'ha publicat el seu nou número, i entre les seves pàgines s'amaga una petita col·laboració que he realitzat per a veo veo! Sí, jo tampoc m'ho podia creure, quan després d'haver conegut a la Mònica, directora de la revista, en la primera trobada craft de veo veo! que es va realitzar a Somewhere Cafe a St. Cugat, es posés en contacte amb mi, per oferir-me una col·laboració, no podia estar més contenta!

Esta semana se ha publicado su nuevo número, y entre sus páginas se esconde una pequeña colaboración que he realizado para veo veo! Sí, yo tampoco me lo podía creer, cuando después de haber conocido a Mònica, directora de la revista, en el primer encuentro craft de veo veo! que se realizó en Somewhere Cafe en St. Cugat, se pusiera en contacto conmigo, para ofrecerme una colaboración, no podía estar más contenta!


Així que avui us deixo amb algunes de les fotografies que vaig fer junt amb la meva cosina (@lpuigdellivol), per fer el ¡Qué idea! del número 6 de veo veo! Magazine. I no cal que us digui que compreu la revista per aprendre a com buidar una bombeta i convertir-la en un petit jardí, a part de trobar-hi un munt d'idees més. hehehehe ;)

Así que hoy os dejo con algunas de las fotografías que hice junto con mi prima (@lpuigdellivol), para hacer el ¡Qué idea! del número 6 de veo veo! Magazine. Y no hace falta que os diga que compréis la revista para aprender a como vaciar una bombilla y convertirla en un pequeño jardín, aparte de encontrar un montón de ideas más. hehehehe ;)


Des d'aquí volia agrair a la Mònica un cop més, la confiança i donar-li les gràcies per donar-me l'oportunitat de col·laborar en aquest número.

Desde aquí quería agradecer a Mònica una vez más, la confianza y darle las gracias para darme la oportunidad de colaborar en este número.


Feliç dia mans inquietes!

Feliz día manos inquietas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis