Páginas

dimarts, 18 de novembre del 2014

Love at first sight: Prestatgeries String / Estanterías String


Avui inauguro secció al blog, "Love at first sight" o el que és el mateix, amor a primera vista. Serà una secció de tots aquells articles de decoració que només veure'ls et quedes eclipsada per ells i et creen un irrefrenable sentiment de necessitat i possessió. Aquells articles que passen a estar en un lloc privilegiat de la meva Wish List per quan comenci a decorar la meva futura casa.

Hoy inauguro sección en el blog, "Love at first sight" o lo que es lo mismo, amor a primera vista, flechazo. Será una sección de todos aquellos artículos de decoración que sólo verlos te quedas eclipsada por ellos y te crean un irrefrenable sentimiento de necesidad y posesión. Aquellos artículos que pasan a estar en un lugar privilegiado de mi Wish List para cuando empiece a decorar mi futura casa.





Això mateix em va passar quan vaig descobrir les prestatgeries String, dissenyades pel suec Nils Strinning a finals dels anys 40. En més de 60 anys han passat de ser un concepte innovador a convertir-se en una de les peces més estimades del disseny escandinau clàssic. Són pràctiques, senzilles i boniques. A més pots muntar-les al teu gust i depenent de l'espai que disposis pots afegir-hi calaixeres o més prestatges obtenint una varietat quasi infinita de combinacions.

Esto mismo me pasó cuando descubrí las estanterías String, diseñadas por el sueco Nils Strinning a finales de los años 40. En más de 60 años han pasado de ser un concepto innovador a convertirse en una de las piezas más queridas del diseño escandinavo clásico. Son prácticas, sencillas y bonitas. Además puedes montarlas a tu gusto y dependiendo del espacio que dispongas puedes añadir cajones o más estantes obteniendo una variedad casi infinita de combinaciones.




1.2.3.4.5.6.7.8

Impossible no enamorar-se d'elles, veritat?

Imposible no enamorarse de ellas, verdad?


3 comentaris:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis