dilluns, 24 de novembre de 2014

Fires Crafty a Barcelona per Nadal / Ferias Crafty en Barcelona per Nadal

Foto via: SwingYourPics
El Nadal ja està aquí, les llums del carrer ja estan preparades per encendre's, els aparadors de les botigues ja estan decorats en tons nadalencs i tothom comença ja a pensar en quins regalets comprarà aquest any als seus familiars i amics, i evidentment també en què s'autorregalarà. I per ajudar-nos a decidir què comprar aquest any, a Barcelona es celebren un munt de mercats handmade, on trobarem productes fets a mà, regals únics, exclusius per regalar o regalar-nos. Així que traieu les vostres agendes i anoteu:

La Navidad ya está aquí, las luces de la calle ya están preparadas para encenderse, los escaparates de las tiendas ya están decorados en tonos navideños y todo el mundo empieza ya a pensar en qué regalitos comprará este año a sus familiares y amigos, y evidentemente también en que se autorregalará. Y para ayudarnos a decidir qué comprar este año, en Barcelona, se celebran un montón de mercados handmade, donde encontraremos productos hechos a mano, regalos únicos, exclusivos para regalar o regalarnos. Así que sacad vuestras agendas y anotad:

Foto via: @welovecatsmarket
Aquest cap de setmana podeu escapar-vos al We Love Cats Market, un mercat solidari per ajudar als gatets d'Universigats, on trobareu milers de productes crafties. Es celebra el 29 i 30 de novembre al CREC (C/ Blesa, 27).

Este fin de semana podéis escaparos al We Love Cats Market, un mercado solidario para ayudar a los gatitos de Universigats, donde encontraréis miles de productos crafties. Se celebra el 29 y 30 de noviembre en el CREC (C/ Blesa, 27).

Aquest mateix cap de setmana es celebra La Fira, un mercat nadalenc organitzat per la botiga de disseny Mar de Cava. També hi tenen lloc, la Fira Creativa (edició tardor - hivern) a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat, els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre; i el BCN & CAKE, fira de rebosteria, pels amants dels dolços al centre de convencions del Fòrum des del 28 fins al 30 de novembre. I per últim, el Christmas Corner que organitza Detallerie a Mercantic els dies 28, 29 i 30.

Este mismo fin de semana se celebra La Fira, un mercado navideño organizado por la tienda de diseño Mar de Cava. También tienen lugar, la Feria Creativa (edición otoño - invierno) a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat, los días 27, 28, 29 y 30 de noviembre; y el BCN & CAKE, feria de repostería, para los amantes de los dulces en el centro de convenciones del Fòrum desde el 28 hasta el 30 de noviembre. Y por último, el Christmas Corner que organiza Detallerie en Mercantic los días 28, 29 y 30.

Foto via: La Fàbrica Singular
El següent cap de setmana, que coincideix amb el Pont de la Constitució, si no teniu pensat marxar enlloc, podreu visitar la 7a edició de La Fàbrica Singular el 5, 6 i 7 de desembre a la Fàbrica Moritz i d'un nou mercat al carrer que neix aquest any, Palo Alto Market, organitzat per Mariscal Studio el 6 i 7 de desembre.

El siguiente fin de semana, que coincide con el Puente de la Constitución, si no tenéis pensado marchar a ninguna parte, podréis visitar la 7a edición de La Fábrica Singular el 5, 6 y 7 de diciembre a la Fábrica Moritz y de un nuevo mercado callejero que nace este año, Palo Alto Market, organizado por Mariscal Studio el 6 y 7 de diciembre.

Foto via: SwingYourPics
El cap de setmana del 13 i 14 de desembre es celebra El Festivalet, la primera fira de coses fetes a mà feta a Barcelona, amb una gran trajectòria, aquest any podreu trobar-los a la Sala Marqués de Comillas del Museu Marítim de Barcelona. També fan un Mercat de Nadal al Somewhere Cafe de Sant Cugat els dies 12 i 13 de desembre.

El fin de semana del 13 y 14 de diciembre se celebra El Festivalet, la primera feria de cosas hechas a mano hecha en Barcelona, con una gran trayectoria, este año podréis encontrarlos en la Sala Marqués de Comillas del Museo Marítimo de Barcelona. También hacen un Mercado de Navidad en el Somewhere Cafe de Sant Cugat los días 12 y 13 de diciembre.

Foto via: We Love Cats Market
L'últim cap de setmana abans de Nadal, el 20 i 21 de desembre, teniu cita al Fantastic Handmade Market, un showroom de dissenyadors que tenen botiga al mercat virtual Etsy.

El último fin de semana antes de Navidad, el 20 y 21 de diciembre, tenéis cita en Fantastic Handmade Market, un showroom de diseñadores que tienen tienda en el mercado virtual Etsy.

Foto via: @mardecavabcn
I fins aquí totes les fires que conec que es fan per aquestes dates. Vosaltres ja les coneixíeu? En coneixeu d'altres?

Y hasta aquí todas las ferias que conozco que se hacen por estas fechas. ¿Vosotros ya las conocíais? ¿Conocéis otras?

Ens veiem per les fires, bon dilluns!

Nos vemos por las ferias, feliz lunes!


9 comentaris:

 1. Ooh quin munt de propostes xules! A veure si puc anar a alguna! De les que comentes crec que la única que he visitat és la Creativa :P

  ResponElimina
 2. Tot apuntadíssim, bonica! Moltes gràcies per la info!!
  Tan de bo podem trobar-nos en alguna d'elles :)

  ResponElimina
 3. Tinc pensat anar al Festivalet.
  Ens veurem?
  ;-)

  ResponElimina
 4. Guay! Apuntades a la agenda
  El dissabte 20 i diumenge 21 al Convent de Sant Agustí "El Zapato Rojo" que tambe mola molt! :)

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies Montse! No coneixia la de We love Cats Market i la Fira de Mar de Cava! Sempre dones molt bones idees i ressenyes... gràcies a tu també vaig conèixer i visitar l'Enfant Terrible a Madrid, on em vaig comprar dos vestits lovely lovely. Un petó gran bonica! Montse lesmiliuinaidees.blogspot.com

  ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis