Páginas

divendres, 13 de juny del 2014

veo veo! Magazine :: un jardí en una bombeta / un jardín en una bombilla

El post d'avui em fa especial il·lusió compartir-ho amb vosaltres, feia ja temps que tenia ganes de fer-ho, però m'he resistit fins que ja s'ha fet realitat!

El post de hoy me hace especial ilusión compartirlo con vosotros, hacía ya tiempo que tenía ganas de hacerlo, pero me he resistido hasta que ya se ha hecho realidad!


Segur que a aquestes alçades ja molts de vosaltres coneixeu la revista veo veo! Magazine, una revista de manualitats per a mans inquietes. Plena de tutorials, idees handmade, entrevistes als millors bloggers, artesans, i petits empresaris del país, informació sobre les millors botigues craft del territori... En fi, una revista plena d'inspiració pels amants del handmade i el do it yourself.

Seguro que a estas alturas ya muchos de vosotros conocéis la revista veo veo! Magazine, una revista de manualidades para manos inquietas. Llena de tutoriales, ideas handmade, entrevistas a los mejores bloggers, artesanos, y pequeños empresarios del país, información sobre las mejores tiendas craft del territorio... En fin, una revista llena de inspiración por los amantes del handmade y el do it yourself.


Aquesta setmana s'ha publicat el seu nou número, i entre les seves pàgines s'amaga una petita col·laboració que he realitzat per a veo veo! Sí, jo tampoc m'ho podia creure, quan després d'haver conegut a la Mònica, directora de la revista, en la primera trobada craft de veo veo! que es va realitzar a Somewhere Cafe a St. Cugat, es posés en contacte amb mi, per oferir-me una col·laboració, no podia estar més contenta!

Esta semana se ha publicado su nuevo número, y entre sus páginas se esconde una pequeña colaboración que he realizado para veo veo! Sí, yo tampoco me lo podía creer, cuando después de haber conocido a Mònica, directora de la revista, en el primer encuentro craft de veo veo! que se realizó en Somewhere Cafe en St. Cugat, se pusiera en contacto conmigo, para ofrecerme una colaboración, no podía estar más contenta!


Així que avui us deixo amb algunes de les fotografies que vaig fer junt amb la meva cosina (@lpuigdellivol), per fer el ¡Qué idea! del número 6 de veo veo! Magazine. I no cal que us digui que compreu la revista per aprendre a com buidar una bombeta i convertir-la en un petit jardí, a part de trobar-hi un munt d'idees més. hehehehe ;)

Así que hoy os dejo con algunas de las fotografías que hice junto con mi prima (@lpuigdellivol), para hacer el ¡Qué idea! del número 6 de veo veo! Magazine. Y no hace falta que os diga que compréis la revista para aprender a como vaciar una bombilla y convertirla en un pequeño jardín, aparte de encontrar un montón de ideas más. hehehehe ;)


Des d'aquí volia agrair a la Mònica un cop més, la confiança i donar-li les gràcies per donar-me l'oportunitat de col·laborar en aquest número.

Desde aquí quería agradecer a Mònica una vez más, la confianza y darle las gracias para darme la oportunidad de colaborar en este número.


Feliç dia mans inquietes!

Feliz día manos inquietas!

5 comentaris:

  1. Qué suerte! Enhorabuena por la colaboración!! ;)

    ResponElimina
  2. Quines fotos més boniques, que ens ensenyen que amb poc podem fer molt!!! Petons

    ResponElimina
  3. Aquestes bombetes són precioses! M'encanten! Compraré la revista per veure si me'n surto...:) felicitats per la col.laboració

    ResponElimina
  4. Enhorabuena por la colaboración y por la idea de la bombilla !! besazos Montse!!

    ResponElimina
  5. Enhorabona per la col·laboració, la idea és genial!
    Petons

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis