Páginas

dilluns, 26 de maig del 2014

Tiramisú roll cake

Avui toca recepta! Ara feia algunes setmanes que no en publicava cap. Però aquesta recepta, no és una recepta qualsevol, ja que té història!

Hoy toca receta! Ahora hacía algunas semanas que no publicaba ninguna. Pero esta receta, no es una receta cualquiera, ya que esta tiene historia!

Fa unes setmanes vaig rebre un email de Lékué, comentant-me que havien vist el meu blog, els havia agradat i m'oferien un producte, per després fer una recepta i compartir-ho amb tots vosaltres.

Hace unas semanas recibí un email de Lékué, comentándome que habían visto mi blog, les había gustado y me ofrecían un producto, para después hacer una receta y compartirla con vosotros.



Segur que a aquestes alçades molts de vosaltres coneixeu els productes de Lékué, però per qui encara no els conegui, Lékué és una empresa catalana, present en més de 40 països que es dedica a la fabricació d'estris de silicona per a la cuina d'alta qualitat. Fan motlles per rebosteria, estris de cuina, de rebosteria, cuina al vapor... Ja fa temps us vaig parlar d'ells, una vegada que vaig anar a un curs de cuina sana i vaig comprar-me uns quants estris. 

Seguro que a estas alturas muchos de vosotros conocéis los productos de Lékué, pero par aquienes todavía no los conozca, Lékué es una empresa catalana, presente en más de 40 países que se dedica a la fabricación de enseres de silicona para la cocina de alta calidad. Hacen moldes para repostería, enseres de cocina, de repostería, cocina al vapor... Ya hace un tiempo os hablé de ellos, una vez que fuí a un curso de cocina sana y me compré unos cuántos enseres.



I per això estic avui aquí! ^^ El producte triat va ser el Kit roll cake, per fer enrotllats tant dolços com salats. Està compost per un tapet antivessament, una espàtula i un decopen.

Y por eso estoy hoy aquí! ^^ El producto elegido fue el Kit roll cake, para hacer enrollados tanto dulces como salados. Está compuesto por un tapete antiderrame, una espátula y un decopen.

La recepta triada per a l'ocasió ha estat un pastís de tiramisú. Són les meves postres italianes preferides, la crema de mascarpone és una autèntica delícia! Us deixo amb la recepta.

La receta elegida para la ocasión ha sido un pastel de tiramisú. Es mi postre italiano preferido, la crema de mascarpone es una auténtica delicia! Os dejo con la receta.







Ingredients: 

- 50g de mantega.
- 2 culleradetes de café expresso instantani.
- 100g de sucre.
- 2 ous.
- 100g de farina de rebosteria.
- 1 culleradeta de llevat en pols.

- 250g de mascarpone.
- 2 rovell d'ou.
- 1 clara d'ou.
- 50g de sucre.
- Cacau en pols.
- Virutes de xocolata.







Ingredientes: 

- 50g de mantequilla.
- 2 cucharaditas de café expreso instantáneo.
- 100g de azúcar.
- 2 huevos.
- 100g de harina de repostería.
- 1 cucharadita de levadura en polvo.

- 250g de mascarpone.
- 2 yemas de huevo.
- 1 clara de huevo.
- 50g de azúcar.
- Cacao en polvo.
- Virutas de chocolate.


Elaboració:

Dissoldre les dues culleradetes de café en una cullera sopera d'aigua bullint, reservar. Batre la mantega  i el sucre amb les varetes fins aconseguir una consistència blanquinosa, afegir els ous, un per un fins obtenir una barreja homogènia. Tamisar la farina i el llevat i incorporar la meitat a la barreja, afegir-hi el café i acabar d'incorporar la farina, batre fins que s'integrin els elements.
Abocar la barreja damunt del tapet antivessament de Lékué amb l'ajuda de l'espàtula i enfornar durant 8-10 minuts amb el forn preescalfat a 180ºC.

Un cop cuit, amb l'ajuda mateix de tapet enrotllem la base de pa de pessic i la deixem refredar en aquesta posició.

Mentrestant preparem la crema de mascarpone. Primerament muntem la clara de l'ou a punt de neu amb l'utensili de varetes i reservem. Batem els rovells amb el sucre fins que tingui una consistència escumosa. Seguidament afegim el mascarpone poc a poc i continuem batent. Afegim la clara muntada i barregem bé a velocitat mínima.

Un cop fred el pa de pessic, el desenrotllem i hi aboquem la crema de mascarpone amb ajuda de l'espàtula, i una altra vegada amb ajuda del mateix tapet, tornem a enrotllar el pastís.
L'emplatem i empolsem cacau en pols per damunt. Amb ajuda del Decopen de Lékué podem fer alguna decoració per damunt del pastís amb una mica de crema de mascarpone que ens hagi sobrat.
Acabem de decorar amb virutes de xocolata pel damunt. Reservar a la nevera fins a l'hora de servir.


Elaboración:

Disolver las dos cucharaditas de café en una cuchara sopera de agua hirviendo, reservar. Batir la mantequilla y el azúcar con las varillas hasta conseguir una consistencia blanquinosa, añadir los huevos, uno por uno hasta obtener una mezcla homogénea. Tamizar la harina y la levadura e incorporar la mitad a la mezcla, añadir el café y acabar de incorporar la harina, batir hasta que se integren los elementos.
Verter la mezcla encima del tapete antiderrame de Lékué con la ayuda de la espátula y hornear durante 8-10 minutos con el horno precalentado a 180ºC.

Una vez cocido, con la ayuda del mismo tapete enrollamos la base de bizcocho y la dejamos enfriar en esta posición.

Mientras preparamos la crema de mascarpone. Primero montamos la clara del huevo a punto de nieve con el utensilio de varillas y reservamos. Batimos las yemas con el azúcar hasta que tenga una consistencia espumosa. Seguidamente añadimos el mascarpone poco a poco y continuamos batiendo. Añadimos la clara montada y mezclamos bien a velocidad mínima.

Una vez frío el bizcocho, lo desenrollamos y vertimos la crema de mascarpone con ayuda de la espátula, y otra vez con ayuda del mismo tapete, volvemos a enrollar el pastel.
Lo emplatamos y espolvoreamos cacao en polvo por encima. Con ayuda del Decopen de Lékué podemos hacer alguna decoración por encima del pastel con un poco de crema de mascarpone que nos haya sobrado.
Acabamos de decorar con virutas de chocolate por encima. Reservar en la nevera hasta la hora de servir.


Des d'aquí volia agrair a Lékué per haver confiat en mi i haver-me oferit els seus productes. Moltes gràcies. La pròxima recepta que faci amb el meu kit roll cake serà una recepta salada, encara l'estic pensant, però en tinc moltes ganes. Aviat la compartiré amb tots vosaltres.

Desde aquí quería agradecer a Lékué por haber confiado en mí y haberme ofrecido sus productos. Muchas gracias. La próxima receta que haga con mi kit roll cake será una receta salada, todavía estoy pensando, pero tengo muchas ganas. Pronto la compartiré con todos vosotros!


Que us ha semblat la recepta? Us agrada tant el tiramisú com a mi? Si voleu alguna altra recepta de tiramisú podeu consultar uns cupcakes de tiramisú que vaig fer ja fa un temps.

Que os ha parecido la receta? Os gusta tanto el tiramisú como mí? Si queréis alguna otra receta de tiramisú podéis consultar unos cupcakes de tiramisú que hice ya hace un tiempo.

Feliç dilluns!

Feliz lunes!

9 comentaris:

  1. Montse què booooooooooo! Envia'm un trosset ;)

    ResponElimina
  2. Té una pinta immillorable, de bona gana hi fotia queixalada ara mateix!!! :D

    ResponElimina
  3. La recepta m'ha semblat la bomba.
    No sabia que eren catalans, pensava que era una empresa estrangera.
    Jo no sóc molt hàbil en la cuina però igual d'aquesta manera és més senzill.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí són catalans, jo també em vaig sorprendre quan ho vaig saber... Moltes vegades no ens adonem de lo bo que tenim a casa i sempre mirem cap a fóra! ^^
      Doncs jo t'animo a que ho provis! Està genial! :P
      Un petonet!

      Elimina
  4. Moltes gràcies noies pels vostres comentaris!!! Us animo a que proveu a fer-ho i m'expliqueu que tal! ^^

    ResponElimina
  5. m'agrada mooooolt el tiramisú però en aquesta presentació de roll estic per fer una mossegada a l'ordinador xD

    no sabia que eren catalans, pensava que eren francesos, els Lekue! O_O

    ResponElimina
  6. ay madre menuda pinta más buena!!!! :) receta imprimida.
    Feliz domingo

    ResponElimina
  7. M'acabo de comprar el kit roll cake de la casa lekue, i en el kit només hi ha 3 receptes. M'ha agradat molt el teu de tiramisú però m'agradaria tenir receptes de salat, perquè al kit només et posen una de salat.
    Moltes gràcies i espero qje publiquis alguna altra ben bona!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis