Páginas

dimecres, 21 de maig del 2014

KINFOLK :: L'esprit de la mer


Dissabte passat, 17 de maig, es celebrava a Barcelona l'últim esdeveniment de Kinfolk: L'esprit de la mer. Esdeveniment que es va realitzar el mateix dia a 20 ciutats més arreu del món, entre elles, Madrid, Sidney, Melbourne, Vancouver, New York, Nashville, Tokyo, Oslo... Podeu veure fotografies tan boniques com aquesta a Instagram, amb els hastags: #lespritdelamer, #kinfolkdinner, #kinfolkgatherings2014.


El pasado sábado, 17 de mayo, se celebraba en Barcelona el último evento de Kinfolk: L'esprit de la mer. Evento que se realizó el mismo día en 20 ciudades más en todo el mundo, entre ellas, Madrid, Sidney, Melbourne, Vancouver, New York, Nashville, Tokyo, Oslo... Podéis ver fotografías tan bonitas como esta en Instagram, con los hastags: #lespritdelamer, #kinfolkdinner, #kinfolkgatherings2014.



Des de feia un temps, tenia moltíssimes ganes d'anar a un esdeveniment Kinfolk, així que quan vaig veure l'oportunitat, no m'ho vaig pensar dues vegades i m'hi vaig apuntar. Tenia les expectatives molt altes per aquest esdeveniment, i la veritat és que no em va decebre. En aquesta ocasió hi vaig assistir amb la meva cosina, podeu seguir-la a Instagram (@lpuigdellivol), juntes vam passar una nit molt emocionant.

Desde hacía un tiempo, tenía muchísimas ganas de ir a un acontecimiento Kinfolk, así que cuando vi la oportunidad, no me lo pensé dos veces y me apunté. Tenía las expectativas muy altas para este acontecimiento, y la verdad es que no me decepcionó. En esta ocasión asistí con mi prima, podéis seguirla en Instagram (@lpuigdellivol), juntas pasamos una noche muy emocionante.


Els encarregats d'organitzar l'esdeveniment Kinfolk Barcelona van ser els nois de OpenHouse Project amb l'ajuda de Collage Studio, un estudi creatiu especialitzat en esdeveniments i disseny gràfic. 
El lloc escollit per a l'ocasió, va ser un club d'estiu situat al Passeig Marítim de Badalona, anomenat Donzella Beach.

Los encargados de organizar el evento Kinfolk Barcelona fueron los chicos de OpenHouse Project con la ayuda de Collage Studio, un estudio creativo especializado en eventos y diseño gráfico. 
El lugar escogido para la ocasión, fue un club de verano situado en el Paseo Marítimo de Badalona, llamado Donzella Beach.


Vam arribar a l'hora indicada, i després de confondre'ns de porta, la veritat he de dir que vaig trobar  faltar un cartell, tipus una pissarra anunciant l'esdeveniment a l'entrada, vam entrar i ens vam quedar meravellades amb tota la decoració i amb lo bonic que era. Les taules ja estaven parades i decorades amb arranjaments florals de Sauvage Studio

Llegamos a la hora indicada, y después de confundirnos de puerta, la verdad tengo que decir que eché en falta un cartel, tipo una pizarra anunciando el evento en la entrada, entramos y nos quedamos maravilladas con toda la decoración y con lo bonito que era. Las mesas ya estaban paradas y decoradas con arreglos florales de Sauvage Studio.


Va venir a rebre'ns i donar-nos la benvinguda l'Andrew de OpenHouse i ens va convidar a prendre'ns una copa de vi blanc ecològic del Celler Frisach, a la platja, a la qual hi teníem accés des del menjador, i a prendre'ns un deliciós aperitiu de les noies de Les Tres a la Cuina.

Vino a recibirnos y darnos la bienvenida Andrew de OpenHouse y nos invitó a tomarnos una copa de vino blanco ecológico del Celler Frisach, en la playa, a la cual teníamos acceso desde el comedor, y a tomarnos un delicioso aperitivo de las chicas de Les Tres a la Cuina.


Mica en mica el cel es va anar tenyint de tons rosats i blaus cada cop més foscos i va ser llavors quan vam entrar al menjador i vam gaudir del sopar preparat per Les Tres a la Cuina amb les verdures ecològiques de El Huerto de La Casita i els pans de Triticum.

Poco a poco el cielo se fue tiñiendo de tonos rosados y azules cada vez más oscuros y fue entonces cuando entramos al comedor y disfrutamos de la cena preparada por Les Tres a la Cuina con las verduras ecológicas de El Huerto de la Casita y los panes de Triticum.


Durant el sopar es va poder apreciar aquest sentiment de comunitat, de compartir al voltant d'una taula, de totes aquelles fotografies idíl·liques que es veuen en Kinfolk. Realment va ser com estar dintre d'un número de la revista Kinfolk.

Durante la cena se pudo apreciar ese sentimiento de comunidad, de compartir alrededor de una mesa, de todas aquellas fotografías idílicas que se ven en Kinfolk. Realmente fue como estar dentro de un número de la revista Kinfolk.


Durant el sopar vaig tenir l'honor de poder desvirtualitzar cares conegudes com les de The Visual Corner, Toc Toc Vintage, All Lovely Party, Na Sua Lua i The Hanging Plants.

Durante la cena tuve el honor de poder desvirtualitzar caras conocidas como las de The Visual Corner, Toc Toc Vintage, All Lovely Party, Na Sua Lua y The Hanging Plants.


Les postres van córrer a càrrec de Muremino, que ens va delectar amb unes delicioses xocolates 100% artesanals que vam acompanyar amb uns deliciosos tes de la Riera Rabassa.

Los postres corrieron a cargo de Muremino, que nos deleitó con unos deliciosos chocolates 100% artesanales que acompañamos con unos deliciosos tés de Riera Rabassa.


Per acabar la nit vam poder gaudir d'un petit concert de Berlinist acompanyat d'un gintonic. La veritat és que no coneixia aquesta banda i em va sorprendre molt gratament. Us recomano que els busqueu i us deixeu endur per la seva música.

Para acabar la noche pudimos disfrutar de un pequeño concierto de Berlinist acompañado de un gintonic. La verdad es que no conocía esta banda y me sorprendió muy gratamente. Os recomiendo que los busquéis y os dejéis llevar por su música.


Volia donar les gràcies a OpenHouse Project i a tots els col·laboradors, per fer d'aquesta nit, una nit màgica i especial vivint l'esprit de la mer.

Quería dar las gracias a OpenHouse Project y a todos los colaboradores, por hacer de esta noche, una noche mágica y especial viviendo l'esprit de la mer.


Espero que hàgiu gaudit llegint i que tingueu un feliç dimecres.

Espero que hayáis disfrutado leyendo y que tengáis un feliz miércoles.

11 comentaris:

  1. Uau...! I tant que hem gaudit! Bon dimecres, guapa!

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt la teva crítica i les fotos son... meravelloses!!! No vam tenir gaire temps de conèixens a fons però espero que coincidim en un altre gran event i així poder parlar més estona!! Un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Alejandra! De ben segur que tornem a coincidir!!!
      Em va encantar conèixe't! ^^
      Un petó.

      Elimina
  3. Quines fotos tan maques vas fer, se'm cau la baba! Igual que l'Àlex, jo tampoc vaig tenir temps de xerrar gaire amb tu peò segur que tornem a coincidir!
    Un petó, maca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies bonica!!! Espero que ens tornem a trobar aviat! Un petonet! ^^

      Elimina
  4. Com ja et vaig dir en instagram, m'haguera encantat anar, llàstima de no assabentar-me d'aquestes coses ni de tenir amb qui anar.
    Les fotos són xulíssimes.

    ResponElimina
  5. Que ganas de disfrutar una noche como esa, quizás algún día!! Preciosas fotos Montse.Besazos

    ResponElimina
  6. Gràcies pel teu post Montse, ha estat un gust llegir-ho i rememorar la segona Gathering Kinfolk a Barcelona. Esperem veure't de nou molt aviat! I felicitats per les fotos tan precioses que vas fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per fer possible aquella nit! Va ser una nit fantàstica!!!
      Fins aviat,
      Montse.

      Elimina
  7. Gràcies pel teu post Montse, ha estat un gust llegir-ho i rememorar la segona Gathering Kinfolk a Barcelona. Esperem veure't de nou molt aviat! I felicitats per les fotos tan precioses que vas fer.

    ResponElimina
  8. Montse, tarde pero segura! Ha sido un placer conocerte y salir de mi curiosidad ;) Y que sepas que has ganado una fan! Me encantan tus fotos.
    Espero volvamos a coincidir en algún evento pronto. Un abrazo!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis