Páginas

dilluns, 24 de març del 2014

Tarta Sacher

Fa dos divendres va ser l'aniversari de la meva àvia! 81 anys!!! Tot i que ella diu que en són 18... ^^ I ja sabeu que un aniversari, no és un aniversari si no hi ha el pastís de rigor on poder bufar les espelmes. Així que per l'ocasió, vaig preparar una tarta Sacher, era un pastís que tenia pendent de fa temps i com que a la meva àvia li encanta la xocolata, vaig pensar que era l'ocasió perfecta per fer-lo.

Hace dos viernes fue el aniversario de mi abuela! 81 años!!! A pesar de que ella dice que son 18... ^^ Y ya sabéis que un aniversario, no es un aniversario si no hay el pastel de rigor donde poder soplar las velas. Así que por la ocasión, preparé una tarta Sacher, era un pastel que tenía pendiente de hace tiempo y cómo a mi abuela le encanta el chocolate, pensé que era la ocasión perfecta para hacerlo.







INGREDIENTS:

- 150g de xocolata postres.
- 100g de mantega.
- 100g de sucre.
- 100g de ametlles en pols.
- 4 ous.
- 1 sobre de llevat en pols (tipus royal).
- Melmelada d'albercoc.

Per a la cobertura:

- 100g de xocolata postres.
- 100ml de nata per a muntar.
- 50g de mantega.








INGREDIENTES:

- 150g de chocolate postres.
- 100g de mantequilla.
- 100g de azúcar.
- 100g de almendras en polvo.
- 4 huevos.
- 1 sobre de levadura en polvo (tipo royal).
- Mermelada de albaricoque.

Para la cobertura:

- 100g de chocolate postres.
- 100ml de nata para montar.
- 50g de mantequilla.


ELABORACIÓ:

Fondre la xocolata trossejada amb la mantega. Batre els rovells amb el sucre fins que estigui cremós; afegir la xocolata fosa, les ametlles i el llevat en pols. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la barreja amb moviments envoltants.
Abocar-ho al motlle desitjat i coreu-ho al forn a 180ºC aprox. durant 30 minuts. Un cop fred obrir el pastís per la meitat i facir-ho amb melmelada d'albercoc.

ELABORACIÓN:

Fundir el chocolate troceado con la mantequilla. Batir las yemas con el azúcar hasta que esté cremoso; añadir el chocolate fundido, las almendras y la levadura en polvo. Montar las claras a punto de nieve e incorporarlas a la mezcla con movimientos envolventes.
Verterlo en el molde deseado y cocerlo en el horno a 180ºC aprox. durante 30 minutos. Una vez frío el bizcocho, abrir-lo por la mitad, y rellenarlo con mermelada de albaricoque. 


Per a la cobertura, escalfar la nata fins que comenci a bullir i, fóra del foc, afegir la xocolata trossejada i la mantega. Batre-ho fins obtenir una crema homogènia. Cobrir el pastís i deixar-ho a  la nevera fins que la cobertura s'hagi endurit. Decorar al gust.

Para la cobertura, calentar la nata hasta que empiece a hervir y, fuera del fuego, añadir el chocolate troceado y la mantequilla. Batirlo hasta obtener una crema homogénea. Cubrir el pastel y dejarlo en la nevera hasta que la cobertura se haya endurecido. Decorar al gusto. 


Ja sabeu, amants de la xocolata, no us podeu estar de fer aquest pastís, és una bomba de xocolata i a més està boníssim!!!

Ya sabéis, amantes del chocolate, no os podéis estar de hacer este pastel, es una bomba de chocolate y además está buenísimo!!!

Que tingueu una dolça setmana!

Que tengáis una dulce semana!

5 comentaris:

  1. madre mía qué pinta!!!, desde luego tu abuela y el resto de invitados tuvieron que estar encantados!! además de rica, es que te quedó presciosa.
    mil besos y por cierto, precioso tu blog!!

    ResponElimina
  2. Nyaaaaam :P
    Ara me'n menjava mitja! jeje

    ResponElimina
  3. Ooohhh Montse! aquesta tarta té una pinta ESPECTACULAR! Mil gràcies per la recepta! entre cupcake i cupcake provaré de fer-la. Gaudeix molt de la teva iaia, tens un tresor!!!... jo trobo molt a faltar la meva. Ujn petó gran bonica

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis