Páginas

dilluns, 17 de març del 2014

Targeter / Tarjetero

Fa dues setmanes vaig anar a passar la tarda a Nido de Abeja. Heu vist el seu nou look? Si el d'abans ja era preciós, aquest no es queda pas enrere.

Hace dos semanas fui a pasar la tarde a Nido de Abeja. Habéis visto su nuevo look? Si el de antes ya era precioso, este no se queda atrás.



Vam passar la tarda fent un targeter. I és que, qui no necessita un targeter...? Estem en el segle de les targetes, hi ha targetes per a tot.

Pasamos la tarde haciendo un tarjetero. Y es que, quién no necesita un tarjetero...? Estamos en el siglo de las tarjetas, hay tarjetas para todo.


Sobretot targetes de descomptes i punts de botigues. Sempre que hi vas a comprar, les seves dependentes et pregunten, tens la nostra targeta? És gratuïta... I tu penses... si no la faré servir... però va, és gratis. Te la fas i el dia que tornes a aquella botiga, i et tornen a fer la mateixa pregunta i dius, ostres, ara no la porto a sobre... A mi això m'ha passat un munt de vegades...

Sobre todo tarjetas de descuentos y puntos de tiendas. Siempre que vas a comprar, sus dependientas te preguntan, tienes nuestra tarjeta? Es gratuita... Y tú piensas... si no la usaré... pero va, es gratis. Te la haces y el día que vuelves a aquella tienda, y te vuelven a hacer la misma pregunta y dices, ostras, ahora no la llevo encima... A mí esto me ha pasado un montón de veces...


Així que ara ja no tinc excusa, i puc portar totes les targetes dins la bossa amb aquest targeter!

Así que ahora ya no tengo excusa, y puedo llevar todas las tarjetas dentro del bolso con este tarjetero!

I vosaltres? Us animeu a fer-vos un?

Y vosotros? Os animáis a haceros uno?

2 comentaris:

  1. Muy chulo el tarjetero!! Es precioso y un color muy primaveral ;)

    Feliz día♥
    María {La cajita de música}

    ResponElimina
  2. Aixo que dius m'ha passat mil vegades!!!!! I me'n vaig comprar un de metalic, però se m'ha fet petit, o sigui que en necessito un altre ;) m'encanta el teu, és una monada!!!! Tinc pendent d'anar a Nido, encara no he vist els canvis! Una abracada guapa!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis