dimarts, 17 de setembre de 2013

Bescuit de prèssec / Bizcocho de melocotón

Bon dia!!! Ja torno a ser per aquí!!! No és que hagi marxat de vacances no... Tot el contrari, he estat treballant de valent... Però la veritat, és que em venia de gust desconnectar una mica del blog, i aprofitar el bon temps per fer altres coses.

Buenos días!!! Ya vuelvo a estar por aquí!!! No es que me haya ido de vacaciones no... Todo el contrario, he estado trabajando de lo lindo... Pero la verdad, es que me apetecía desconectar un poco del blog, y aprovechar el buen tiempo para hacer otras cosas.


Com us han anat a vosaltres les vacances? On heu estat? A mi encara em queden 15 dies per gaudir... Però fins les últimes d'octubre, res de res... ^^

Como os han ido a vosotros las vacaciones? Dónde habéis estado? A mí todavía me quedan 15 días para disfrutar... Pero hasta las últimas de octubre, nada de nada... ^^


Tot i que he estat una mica desconnectada, no he deixat de fer algunes cosetes... I una de les coses que he fet aquest estiu, és un bescuit de préssec, una les fruites de la temporada per excel·lència, molt ràpid i senzill de fer. A més d'estar boníssim i súper esponjós. Així doncs us deixo amb la recepta.

A pesar de que he estado un poco desconectada, no he dejado de hacer algunas cositas... Y una de las cosas que he hecho este verano, es un bizcocho de melocotón, una las frutas de la temporada por excelencia, muy rápido y sencillo de hacer. Además de estar buenísimo y súper esponjoso. Así pues os dejo con la receta.


INGREDIENTS:

Les mesures es prenen d'un vas de iogurt de 125g.

- 3 de farina.
- 1 i mig de sucre.
- 1 d'oli d'oliva, sabor suau.
- 1 de iogurt natural.
- 3 ous mitjans.
- ½ paquet de llevat Royal.
- 4 meitats de préssec en almívar.
- La ratlladura d'una llimona.

INGREDIENTES:

Las medidas se toman de un vaso de yogur de 125g.

- 3 de harina.
- 1 y medio de azúcar.
- 1 de aceite de oliva, sabor suave.
- 1 de yogur natural.
- 3 huevos medianos.
- ½ paquete de levadura Royal.
- 4 mitades de melocotón en almíbar.
- La ralladura de un limón.


PROCEDIMENT:

Preescalfar el forn a 180º, calor a dalt i a baix.
Posar tots els ingredients en un bol, el préssec partit en trossos petits. Batre a mà o amb una màquina elèctrica de varetes fins que estigui tot ben integrat. Greixar el motlle amb una mica de mantega i abocar-hi la mescla. Fornejar 35 minuts a 180º, i uns altres 10-15 minuts més a 160º.
Treure del forn i deixar que es temperi. Desmoldar i adornar amb sucre glas.

PROCEDIMIENTO:

Precalentar el horno a 180º, calor arriba y abajo.
Poner todos los ingredientes en un bol, el melocotón partido en trozos pequeños. Batir a mano o con una máquina eléctrica de varillas hasta que esté todo muy integrado. Engrasar el molde con un poco de mantequilla y abocar la mezcla. Hornear 35 minutos a 180º, y otros 10-15 minutos más a 160º.
Sacar del horno y dejar que se temple. Desmoldar y adornar con azúcar glas.



Espero que us hagi agradat i que no estigui sent molt dura la tornada a la rutina! ^^

Espero que os haya gustado y que no esté siendo muy dura la vuelta a la rutina! ^^

Ups!! Un intrús va aparèixer de cop disposat a menjar-se el bescuit! ^^ / Ups!! Un intruso apareció de golpe dispuesto a comerse el bizcocho! ^^

Petons.

Besos.


3 comentaris:

  1. Em sembla que ha de ser molt bo, Montse!! Té una pinta deliciosa, sense dubte!

    ResponElimina
  2. Mare meva quina bona pinta!!!!
    Me l'apuntoo!! Quin intrús més guapu.
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Guardo la recepta per quan el forn i jo tornem a ser amics, les fotos molt xules. Que disfrutis molt de les vacances que et queden :)

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis