Páginas

dilluns, 6 de maig del 2013

Mini guia craft de Madrid

El cap de setmana del 26, 27 i 28 d'abril va tenir lloc la fira de rebosteria ExpoTarta a Madrid, i com que ja sabeu que jo m'apunto a un bombardeig si fa falta, cap allà que me'n hi vaig anar! 
Va estar molt bé. El meu estand preferit sens dubte, va ser el de Muy Dulce Vinuesa, 100% representatiu del seu petit atelier on fan els cursos. Vaig tenir el plaer de conèixer en persona a la Mariola, de El Osito con Zapatos Nuevos. I no em vaig poder resistir a comprar en els estands de My Home Style i en el de Mis galletas y otras cosas. I en la zona de Bakeries tampoc vaig poder resitir-me en comprar-me un cupcake Red Velvet de Cream Bakery!!!

El fin de semana del 26, 27 y 28 de abril tuvo lugar la feria de repostería ExpoTarta en Madrid, y cómo ya sabéis que yo me apunto a un bombardeo si hace falta, allí que me fui! 
Estuvo muy bien. Mi estand preferido sin duda, fue el de Muy Dulce Vinuesa, 100% representativo de su pequeño atelier donde hacen los cursos. Tuve el placer de conocer en persona a la Mariola, de El Osito cono Zapatos Nuevos. Y no me pude resistir a comprar en los estands de My Hombre Style y en el de Mis galletas y otras cosas. Y en la zona de Bakeries tampoco pude resitirme a comprarme un cupcake Red Velvet de Cream Bakery!!!



Hi havia una zona habilitada per a la exposició dels pastissos (també hi havia cupcakes i galetes) que es presentaven al concurs d'ExpoTarta, el meu preferit, el de la Berna, d'Ilusiona Cakes, que va ser el guanyador en la categoria de casaments.

Había una zona habilitada para la exposición de los pasteles (también había cupcakes y galletas) que se presentaban al concurso de ExpoTarta, mi preferido, el de Berna, de Ilusiona Cakes, que fue el ganador en la categoría de bodas.


Però no tot va ser ExpoTarta, sinó que vaig aprofitar el cap de setmana també per anar de compres a botigues amb molt de encant que tenia pendent visitar quan anés a Madrid. Així que aquí us deixo amb la meva mini guia de botigues imprescindibles per amants del craft i les manualitats, que no podeu deixar de visitar si aneu a Madrid.

Pero no todo fue ExpoTarta, sino que aproveché el fin de semana también para ir de compras a tiendas con mucho encanto que tenía pendiente visitar cuando fuera a Madrid. Así que aquí os dejo con mi mini guía de tiendas imprescindibles para amantes del craft y las manualidades, que no podéis dejar de visitar si vais a Madrid.








Soufflé, al barri de Salamanca, s'ha especialitzat en productes de papereria coreana, agendes, quaderns, gomes d'esborrar, stickers. També tenen material per fer manualitats amb washi tapi, papers de colors, blondes, segells… I per si no fos suficient tenen moneders, bosses, caixes, complements i productes de mr. wonderful.

Soufflé, en el barrio de Salamanca, se ha especializado en productos de papelería coreana, agendas, cuadernos, gomitas de borrar, stickers. También tienen material para hacer manualidades con washi tape, papeles de colores, blondas, sellos… Y por si no fuese suficiente tienen monederitos, bolsos, cajas, complementos y productos de mr. wonderful.


Soufflé
C/ Padilla, 33, 28006 Madrid.
Horari / Horario: Dilluns a divendres / Lunes a viernes de 11:00 a 14:00 - 17:00 a 20:30 
Dissabtes / Sábados de 12:00 a 14:00 - 17:00 a 20:00.
Metro: Núñez de Balboa.








La Antigua es troba al barri de Malasaña, les propietàries són tres dissenyadores Lucetemas, Silvia Calles' Closet i Lady Desidia. Aquí trobaràs roba fora de lo habitual, artesanal, res de peces produïdes en sèrie, amb un punt naif, amb una sola de les seves peces pots convertir un abillament normal en alguna cosa fora de sèrie. Entre altres productes tenen vestits, faldilles, penjolls, arracades, sabates, gorros i moltes altres coses fetes a mà.

La Antigua se encuentra en el barrio de Malasaña, las propietarias son tres diseñadoras Lucetemas, Silvia Calles' Closet y Lady Desidia. Aquí encontrarás ropa fuera de lo común, artesanal, nada de prendas producidas en serie, con un punto naif, con una sola de sus prendas puedes convertir un atuendo normal en algo fuera de serie. Entre otros productos tienen vestidos, faldas, colgantes, pendientes, zapatos, gorros y muchas otras cosas hechas a mano.


La Antigua
C/ Corredera baja de San Pablo, 45, 28004 Madrid.
Horari / Horario: Dilluns a Dissabte / Lunes a Sábado de 12:00 a 21:00.
Metro: Tribunal, Gran Vía o Callao.








En la tenda de Black Oveja pots comprar teles moníssimes, d'aquestes que segons les veus et fan venir ganes d'inventar-te alguna cosa que fer amb elles, llanes de colors o qualsevol material necessari per a la costura. Però a més també pots aprendre a cosir en els tallers que organitzen, de patchwork, de punt, de ganxet...

En la tienda de Black Oveja puedes comprar telas divinas, de esas que según las ves te dan ganas de inventarte algo que hacer con ellas, lanas de colores o cualquier material necesario para la costura. Pero además también puedes aprender a coser en los talleres que organizan, de patchwork, de punto, de ganchillo...


Black Oveja
C/ Sagasta, 7, 28004 Madrid.
Horari / Horario: Dilluns a Dissabte / Lunes a Sábado de 12:00 a 14:00 - 17:00 a 21:00.
Metro: Bilbao.







En Entre costuras y punto no només hi ha teles, llanes o fils exclusius i originals, sinó que ens trobem també amb targetes, washi tape, bobines antigues, cordills del tipus bakery´s de colors sorprenents i fins i tot packs per començar el teu propi hort a casa. A més d'oferir una variada carta de tallers.

En Entre costuras y punto no sólo hay telas, lanas o hilos exclusivos y originales, sino que nos encontramos también con tarjetas, washi tapes, bobinas antiguas, cordeles del tipo bakery´s de colores sorprendentes e incluso packs para comenzar tu propio huerto en casa. Además de ofrecer una variada carta de talleres.


Entre costuras y punto
Plaza de Alcira 14 Local 1 (esquina con C/ Arciniega) Madrid 28039
Horari / Horario: Dilluns a Dijous / Lunes a Jueves de 10:00 a 14:00 - 17:00 a 20:00.
Metro: Valdezarza.




En El Tarro d'ideas podreu trobar paper de regal, bosses i caixes de regal de luxe, cintes i llaços de tela, cintes de tela adhesives, paper adhesiu (washi o masking tape), tela adhesiva (fabric tape), accessoris per decorar l'embolcall del regal i targetes...

En El Tarro de ideas podréis encontrar papel de regalo, bolsas y cajas de regalo de lujo, cintas y lazos de tela, cintas de tela adhesivas, papel adhesivo ( washi o masking tape), tela adhesiva (fabric tape), accesorios para decorar el envoltorio del regalo y tarjetas...


El tarro de ideas (Enfant Terrible)
C/ Núñez de Balboa, 30, 28006 Madrid.
Horari / Horario: Dilluns a Dissabte / Lunes a Sábado de 11:00 a 14:00 - 16:00 a 20:30.
Metro: Núnez de Balboa.



Però amb tantes compres, un necessita parar per recuperar energies, i quin millor lloc per fer-ho que en alguna cafeteria amb encant! Aquí us deixo les meves preferides!

Pero con tantas compras, uno necesita parar para recuperar energías, y qué mejor lugar para hacerlo que en alguna cafetería con encanto! Aquí os dejo mis preferidas!







Motha. Cafè-Deli, homemade & eco friendly: uns rústics molt moderns! Tot fet a casa i amb molt amor. Pans enfornats cada dia, pastissos artesanals, mos delicatessen, llimonades, cocktails, begudes i... un somriure d'orella a orella :D

Motha. Café-Deli, homemade & eco friendly: unos rústicos muy modernos! Todo hecho en casa y con mucho amor. Panes horneados cada día, tartas artesanales, bocados delicatessen, limonadas, cocktails, bebidas y... una sonrisa de oreja a oreja :D


Motha
C/ de Santa María, 39, 28014 Madrid.
Horari / Horario: Dimarts Dimecres / Martes Miércoles de 10:00 a 18:00. Dijous Divendres Dissabte / Jueves Viernes Sábado de 10:00 a 23:00. Diumenge / Domingo "el Brunch" de 10:00 a 18:00.
Metro: Antón Martín.






El café del jardín, un saló de te, en sintonia amb el vessant romàntic del Museu del Romanticisme, amb una àmplia varietat de cafès i tes, pastissos i brioixeria casolana donen l'opció perfecta per l'esmorzar i berenar, i una carta d'amanides, torrades de pa de pagès, mini entrepans (amb pa a triar entre 4 tipus) i quiches casolanes, perfectes per a un menjar lleuger, o picoteig de mitja tarda, acompanyat de vi, cervesa, o fins i tot, una copeta de champagne. A més, la terrassa del Cafè del Jardí, amb la seva font d'època, i vegetació de fulla perenne, donen un ambient acollidor i fresc per als dies de primavera i estiu.

El café del jardín, un salón de té, en sintonía con la vertiente romántica del Museo del Romanticismo, con una amplia variedad de cafés y tes, tartas y bollería casera dan la opción perfecta para el desayuno y merienda, y una carta de ensaladas, tostas de pan payés, mini bocadillos (con pan a elegir entre 4 tipos) y quiches caseras, perfectas para una comida ligera, o picoteo de media tarde, acompañado de vino, cerveza, o incluso, una copita de champagne. Además, la terraza del Café del Jardín, cuya fuente de época, y vegetación de hoja perenne, dan un ambiente acogedor y fresco para los días de primavera y verano.



El café del Jardín (Museo del Romanticismo)
C/ San Mateo, 13, 28004 Madrid.
Horari / Horario: Dimarts a Dissabte en horari d'hivern (1 de novembre a 30 d'abril) / Martes a Sábado en horario de invierno (1 de noviembre a 30 de abril) de 9:30 a 18:30. Dimarts a Dissabte en horari d'estiu ( 1 de maig al 31 d'octubre) / Martes a Sábado en horario de verano (1 de mayo a 31 de octubre) de 9:30 a 20:30. Diumenges (tot l'any) / Domingos (todo el año) de 10:00 a 15:00.
Metro: Tribunal o Alonso Martínez.


I vosaltres? Quines botigues craft coneixeu de Madrid? I quines són les vostres cafeteries preferides? M'agradaria que les compartíssiu amb mi, així en prenc nota per la meva pròxima escapada a Madrid. ^^

Y vosotros? Qué tiendas craft conocéis de Madrid? Y cuales son vuestras cafeterías favoritas? Me gustaría que las compartierais conmigo, así tomo nota para mi próxima escapada en Madrid. ^^



I ja que estem parlant de Madrid...
Per les que viviu a Madrid o rodalies o per les que us pugueu escapar el pròxim cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig us proposo un pla irresistible! I és que aquest cap de setmana a Madrid es celebra la I fira internacional del Do It Yourself, el DIY Show.

Y ya que estamos hablando de Madrid...
Para las que vivís en Madrid o cercanías o para las que os podáis escapar el próximo fin de semana del 24, 25 y 26 de mayo os propongo un plan irresistible! Y es que ese fin de semana en Madrid se celebra la I feria internacional del Do It Yourself, el DIY Show.


DIY Show reunirà en un entorn privilegiat, la sala VIP de l'Estadi Santiago Bernabéu, a proveïdors capdavanters, presentacions amb bloggers que pauten l'estil i ensenyaran com muntar un blog d'èxit, tallers per aprendre les últimes tècniques i tendències, proveïdors d'internet i els portals nacionals i internacionals més actius, perquè aprenguis a crear la teva marca i vendre a la xarxa. En DIY Show podràs comprar, aprendre, vendre, compartir...

DIY Show reunirá en un entorno privilegiado, la sala VIP del Estadio Santiago Bernabéu, a proveedores líderes, presentaciones con blogueras que pautan el estilo y enseñarán cómo montar un blog de éxito, talleres para aprender las últimas técnicas y tendencias, proveedores de internet y los portales nacionales e internacionales más activos, para que aprendas a crear tu marca y vender en la red. En DIY Show podrás comprar, aprender, vender, compartir...


DIY Show
Del 24 al 26 de Maig / Mayo
Sala VIP Estadio Santiago Bernabéu.
C/ Concha Espina Puerta 38, Madrid.
Horari / Horario: Divendres / Viernes de 12:00 a 20:30. Dissabte i Diumenge / Sábado y Domingo de 11:00 a 20:30.
Metro: Santiago Bernabéu.
Preu / Precio: 5€ (compra anticipada online 3€). Bono 3 dies / días 6€.

A mi m'encantaria anar-hi, però crec que aquesta vegada no podrà ser... :( Alguna de vosaltres hi anirà? Si hi aneu... Us demanaré un informe detallat de com va anar la fira...  hehehe ^^

A mí me encantaría ir, pero creo que esta vez no podrá ser... :( Alguna de vosotros irá? Si vais... Os pediré un informe detallado de cómo fue la feria... jejeje ^^


Què passeu una setmana molt Craft! ^^

Qué paséis una semana muy craft! ^^

8 comentaris:

  1. Me encantan todos :)
    Tengo muchas ganas de volver a Madrid, así que me apunto los que no conocía para visitarlos!

    ¡Besitos!

    milowcost

    ResponElimina
  2. Hola Montse1 M'encanta el teu blog. T'he deixat un premi al meu blog. Espero que t'agradi. Un petó i FELICITATS!

    ResponElimina
  3. M'has fet entrar encara més ganes d'anar a Madrid de les que tinc!! M'apunto tota la info de la teva guía, està de conya!! Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qué bé! Me'n alegro que t'hagi agradat! ^^
      Ja veuràs que t'encantaran aquests llocs quan hi vagis!
      Petons.

      Elimina
  4. Tindré aquesta entrada ben present perquè tenim una escapada pendent a Madrid!!
    Gràcies ;)!

    ResponElimina
  5. Bonica! Aquesta mini guia m'anirà genial pel meu proper viatge a Madrid! Una abraçada! Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Ooooh gràcies per la guia, m'anirà bé si vaig a la capi :)

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis