Páginas

dimarts, 13 de novembre del 2012

Taula d'aniversari

Confesso que he trobat una nova afició! L'argila polimèrica! Les miniatures i les cases de nines! (Aquest any la llista als Reis Mags serà interminable... :P).


Diumenge a Drap, feien un curs de miniatures amb l'Eva Perendreu, tota una artista fent miniatures, us convido a entrar al seu blog i veureu de primera mà totes les seves grans petites creacions. ^^


Evidentment, com heu pogut deduir, allà que estava jo, feia temps que tenia ganes de endinsar-me en aquest món. I he de dir que l'experiència ha estat fantàstica.


Va ser un matí molt agradable i divertit on vam crear una pila de dolços per a la nostra taula i poder celebrar un aniversari memorable! No hi faltava cap detall.


Vaig tenir el plaer de conèixer a les meves companyes, la Gemma, la Sandra i la Chus. La Gemma i la Sandra tenen blog així si voleu conèixer com va ser la seva experiència al curs i veure el seu treball podeu entrar als seus blogs, Un món de fades i La casita pequeña respectivament.


Avui, l'entrada va de confessions, així doncs confesso també que estic enamorada de la meva tauleta! És tan bonica! Em passaria hores i hores adorant-la... Perquè si ja la trobeu maca a les fotos... en directe és GENIAL! ^^


Mentre que suborn/enganyo algú perquè em compri una casa de nines... hehehe tindré la meva tauleta en un lloc privilegiat a la meva habitació.


Algun/a voluntari/ària? ^^ Jo us ho agrairia eternament de veritat!! hahahaha :P

D'esquerra a dreta: Gemma, jo, Eva, Chus i Sandra.




Canviant de tema... 

M'han atorgat un nou premi. No sabeu la il·lusió que em fa rebre aquests premis! MOOOLTÍSSIMES GRÀCIES a Más es més per haver-me concebut el premi "Best Blog".


En aquest cas, no hi havia condicions, tan sols donar el premi a 4 blogs més, així doncs, sense menys preàmbuls, aquí van els meus candidats.


Enhorabona. ^^

.mOntse.!

14 comentaris:

  1. Quina cucada, Montse! :D
    Sí que tens aficions, no? XD Jo que quasi no tinc temps per la cuina i tu tens temps per a moltíssimes coses! Hahaha

    Gràcies pel premi ^^

    Petons :)

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies! Em faig seguidora teva.

    ResponElimina
  3. M'encanta!. Jo tb he començat amb l'arcilla polimerica pero lo meu comparat amb lo teu són patates!. De veras que t'ha quedat una taula ben maca!. Quina sort lo del curset, aquí (a Palma, vull dir) encara no he trobat a ningú q faci cursets de miniatura. Patonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que no són tan patates com dius! ^^ Benvinguda al meu blog!!!
      Un patunàs!

      Elimina
  4. moltissimes graciessssssssssss!!!! :)ah i la taula m'agrada mooooooltissim eh? :) un besoteeeee!

    ResponElimina
  5. Oh! Mira la tauleta tan xul.la que et va sortir i has tres unes fotos molt maques. Me'n alegro molt que t'ho passesis be!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ho vaig passar genial!! I amb ganes de fer la tauleta de Nadal... que al final m'hi he apuntat! hehehehe ^^

      Elimina
  6. Hola Montse!!! wowww no m'ho puc creure..fas mil coses!!! jajjajaj i son una pasada!
    just m'ha fet molta gracia perque em vull comprar una caseta de nines...em pots passar info del curs? o el contacte??
    per cert el divendres anire a fer un curs de trapillo, tinc unes ganes...
    mil gracies guapa!un peto

    ResponElimina
  7. Ei hola!!! Jo també li estic donant voltes a la casa de nines! És genial! M'encanta! ^^ Aviam si soborn als Reis Mags i me'n portan una... hehehehehe Doncs la noia que va fer el curs es diu Eva Perendreu, és encantadora, em va caure genial, el seu blog és: http://mini-escenas.blogspot.com.es/. I el lloc on es va impartir el curs és en una botiga de Barcelona que es diu Drap miniatures, al carrer del pi (està al centre) i la botiga es monissima, venén tot de miniatures ja fetes de tot tipus, material per fer tu cosetes i tenen cases de nines per vendre i també te les fan a mida! És tot un món.... masses hobbies em sembla que tinc... una ruinaaa!! hahahahaha Ja m'explicaràs com va et va per aquest ram i si t'acabes fent la teva casa de nines jo vull fotooooos eehh!! ^^
    Un petoneet!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis