Páginas

divendres, 16 de maig del 2014

Taller corones de flors / Taller coronas de flores


Diumenge passat, vaig anar a Somewhere Cafe, una cafeteria de Sant Cugat, que us vaig parlar d'ella aquí. Hi vaig anar a realitzar un taller de corones de flors.

El pasado domingo, fui a Somewhere Cafe, una cafetería de Sant Cugat, que os hablé de ella aquí. Fui a realizar un taller de coronas de flores.



M'encanten les flors, i feia molt de temps que veia totes aquestes corones tan boniques que últimament s'han posat tant de moda, i tenia moltíssimes ganes de fer un taller com aquest, i diumenge per fi va arribar el dia.

Me encantan las flores, y hacía mucho tiempo que veía todas esas coronas tan bonitas que últimamente se han puesto tanto de moda, y tenía muchísimas ganas de hacer un taller como este, y domingo por fin llegó el día.



El taller el va impartir l'Elsa Yranzo, durant el taller, ens va ensenyar a com realitzar les corones i ens va donar petits consells per aconseguir mantenir en bon estat les nostres corones.

El taller lo impartió Elsa Yranzo, durante el taller, nos enseñó a como realizar las coronas y nos dio pequeños consejos para conseguir mantener en buen estado nuestras coronas.



Va ser un matí molt amè, en bona companyia, i l'espai evidentment no podia ser més agradable.

Fue una mañana muy amena, en buena compañía, y el espacio evidentemente no podía ser más agradable.

Dintre del curs entrava l'esmorzar, un esmorzar molt anglés, scones! Deliciós! Si aneu algun dia al Somewhere Café els heu de tastar si o si, no us defraudaran, ve acompanyat de crema de mascarpone i fruits vermells, només pensar-ho s'em fa la boca aigua!

Dentro del curso entraba el desayuno, un desayuno muy inglés, scones! Delicioso! Si vais algún día a Somewhere Café los tenéis que probar si o si, no os defraudarán, viene acompañado de crema de mascarpone y frutos rojos, sólo pensarlo se me hace la boca agua!


Trobo que les corones són un complement ideal per ara a la primavera-estiu, si teniu un sopar especial, triomfareu si acompanyeu el vostre look amb una corona o detall floral. 

Creo que las coronas son un complemento ideal para ahora en primavera-verano, si tenéis una cena especial, triunfaréis si acompañáis vuestro look con una corona o detalle floral.



I a vosaltres us agraden les corones de flors? N'heu fet mai alguna? Us heu posat una algun cop?

Y a vosotros os gustan las coronas de flores? Habéis hecho nunca alguna? Os habéis puesto una alguna vez?



Teniu plans per aquest cap de setmana? A Girona hi ha Temps de Flors. Avui, demà i diumenge la Fàbrica Singular s'instal·la a la Fàbrica Moritz i dissabte a la nit, l'esdeveniment de l'any, The Kinfolk Dinner :: L'Esprit de la mer. ^^

Tenéis planes para este fin de semana? En Girona hay Temps de Flors. Hoy, mañana y domingo la Fábrica Singular se instala en la Fábrica Moritz y el sábado por la noche, el acontecimiento del año, The Kinfolk Dinner :: L' Esprit de la mer. ^^


Bon cap de setmana!

Feliz fin de semana!

1 comentari:

  1. M 'encanta montse! Un post molt bonic! La veritat és q no m'havien cridat mai massa l'atenció les corones de flors' però me n'has fet venir moltes ganes'! ...Ah! I estás guapíssima! Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis