Páginas

dilluns, 12 de maig del 2014

Los Cursos de Álvaro Sanz :: Galicia en autocaravana


Com ja us vaig comentar en aquest post, i com heu pogut comprovar els que em seguiu a Instagram, aquest pont de maig, vaig marxar cap a Galícia a realitzar un curs amb l'Álvaro Sanz.

Cómo ya os comenté en este post, y cómo habéis podido comprobar los que me seguís en Instagram, este puente de mayo, me fui a Galicia a realizar un curso con Álvaro Sanz.




Van ser uns dies excepcionals. Vam visitar els voltants de Vigo en autocaravana. Dormíem a llocs magnífics on a l'endemà, només posant un peu a terra ens trobàvem amb unes sortides de Sol espectaculars. L'Álvaro ens va dur a petits parcs naturals i a platges verges, idíl·lics tots ells, gens turístics, i 100% fotografiables, on vam poder gaudir de la natura i d'una molt bona companyia.

Fueron unos días excepcionales. Visitamos los alrededores de Vigo en autocaravana. Dormíamos en lugares magníficos donde al día siguiente, sólo poniendo un pie en el suelo nos encontrábamos con unos amaneceres espectaculares. Álvaro nos llevó a pequeños parques naturales y a playas vírgenes, idílicos todos ellos, nada turísticos, y 100% fotografiables, donde pudimos disfrutar de la naturaleza y de una muy buena compañía.




Segurament, aquesta no és la primera ressenya que llegiu d'algun dels cursos de l'Álvaro Sanz, i jo, no puc fer més que sumar-m'hi a totes aquelles que parlen meravelles, i és que, aquesta experiència a més que superat totes les meves expectatives. L'Álvaro ens ha sabut transmetre la seva passió per la fotografia, ens ha ensenyat que la màgia sí que existeix, només hem de saber buscar-la. Hem de moure'ns, córrer, pujar damunt les roques, estirar-nos a terra, mirar les coses del dret i del revés, i segur que així trobarem aquella màgia que tant ens agrada de les seves fotografies.

Seguramente, esta no es la primera reseña que leéis de alguno de los cursos de Álvaro Sanz, y yo, no puedo hacer más que sumarme a todas aquellas que hablan maravillas, y es que esta experiencia a más que superado todas mis expectativas. Álvaro nos ha sabido transmitir su pasión por la fotografía, nos ha enseñado que la magia sí que existe, sólo tenemos que saber buscarla. Tenemos que movernos, correr, subirnos encima de las rocas, estirarnos en el suelo, mirar las cosas del derecho y del revés, y seguro que así encontraremos aquella magia que tanto nos gusta de sus fotografías.




Vam viure tres preciosos capvespres, i tres boniques sortides de Sol. L'Álvaro va aconseguir que matinés i m'aixequés per fotografiar totes aquelles sortides de Sol, i ja us garanteixo jo que això no ho aconsegueix qualsevol!

Vivimos tres preciosos atardeceres, y tres bonitas salidas de Sol. Álvaro consiguió que madrugara y me levantara para fotografiar todas aquellas salidas de Sol, y ya os garantizo yo que esto no lo consigue cualquiera!




Vaig tenir el plaer de compartir aquesta experiència amb companys excepcionals, gent súper maca, a la que ja trobo molt a faltar i espero que en alguna altra ocasió coincidim i puguem tornar a viure alguna experiència junts.

Tuve el placer de compartir esta experiencia con compañeros excepcionales, gente super maja, a la que ya echo mucho de menos y espero que en alguna otra ocasión coincidamos y podamos volver a vivir alguna experiencia juntos.





Galicía ens va sorprendre amb quatre dies sensacionals, va fer un temps meravellós, alguns dels meus companys deien que l'Álvaro havia comprat el sol per nosaltres aquests dies, i jo n'estic convençuda, ja que mireu si va fer bon temps que molts de nosaltres vam poder gaudir del nostre primer bany de temporada al mar, encara que fos en roba interior!!!!

Galicía nos sorprendió con cuatro días sensacionales, hizo un tiempo maravilloso, algunos de mis compañeros decían que Álvaro había comprado el sol para nosotros estos días, y yo estoy convencida, puesto que mirad si hizo buen tiempo que muchos de nosotros pudimos disfrutar de nuestro primer baño de temporada en el mar, aunque fuera en ropa interior!!!!





Així que jo des de aquí, no puc fer més que recomanar-vos "Los Cursos de Álvaro Sanz", perquè jo ja us garanteixo que repetiré SEGUR!!!

Así que yo desde aquí, no puedo hacer más que recomendaros "Los Cursos de Álvaro Sanz", porque yo ya os garantizo que repetiré SEGURO!!!




I vosaltres, ja coneixíeu "Los Cursos de Álvaro Sanz"? N'heu fet o teniu ganes de fer-ne un?

Y vosotros, ya conocíais "Los Cursos de Álvaro Sanz"? habéis hecho o tenéis ganas de hacer uno?




Molt bon començament de setmana.

Muy buen comienzo de semana.



PD1: Us deixo també amb un vídeo preciós del curs que va fer en Jaume Ramis, gràcies Jaume per aquest vídeo tan bonic!

P.D1: Os dejo también con un vídeo precioso del curso que hizo en Jaume Ramis, gracias Jaume por este vídeo tan bonito!



PD2: Jo ja em moro de ganes per que arribi el cap de setmana, aquest dissabte hi ha un gran esdeveniment :: The Kinfolk Dinner - L'Esprit de la mer.

P.D2: Yo ya me muero de ganas por que llegue el fin de semana, este sábado hay un gran acontecimiento :: The Kinfolk Dinner - L'Esprit de la mer.

5 comentaris:

  1. vaig veure algunes de les teves fotos a IG i em van agradar molt, amb aquest post ho has acabat d'arrodonir! molt xulo!

    ResponElimina
  2. Guau! Pell de gallina. Et segueixo per Instagram i amb les fotos que penjaves ja tenia ganes de viure aquesta experiència, però amb el teu post i aquest vídeo, ara tinc claríssim que el faré tard o d'hora. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

    ResponElimina
  3. Bonito ver tus fotos y leer tus pensamientos!!

    ResponElimina
  4. Bonito ver tus fotos y leer tus pensamientos!!

    ResponElimina
  5. Bonic post Montse! gràcies. fins la propera... a les 6 del matí!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis