Páginas

dilluns, 28 de gener del 2013

Cupcakes de Cheessecake

Divendres vaig anar de convidada a sopar a casa la meva cosina, naturalment, jo em vaig oferir a portar les postres. I a petició explícita de l'Albert, que és un adepte al chessecake, vaig fer aquests cupcakes, assegurant-me evidentment que a tothom li agradava el formatge! La recepta la vaig extreure del meravellós llibre "Las recetas de la pastelería Hummingbird", totes les receptes que he anat fent del llibre han sortit delicioses. En aquest cas li vaig fer algunes modificacions a la recepta.

El viernes fui de invitada a cenar en casa mi prima, naturalmente, yo me ofrecí a llevar los postres. Y a petición explícita de Albert, que es un adicto al chessecake, hice estos cupcakes, asegurándome evidentemente de que a todo el mundo le gustaba el queso! La receta la extraje del maravilloso libro "Las recetas de la pastelería Hummingbird", todas las recetas que he ido haciendo del libro han salido deliciosas. En este caso le hice algunas modificaciones a la receta.

CUPCAKES DE CHEESECAKE


Ingredients (per a 12 cupcakes):

- 120g de farina.
- 140g de sucre.
- 1 1/2 culleradetes de llevat en pols.
- Un polsim de sal.
- 40g de mantega a temperatura ambient.
- 120ml de llet.
- 1/2 culleradeta d'extracte de vainilla.
- 1 ou.
- 6 maduixes grosses en trossos petits.
- 100g de galetes digestive.
- 200g de formatge philadelphia.
- 250g de formatge mascarpone.
- 100g de sucre glas.

Ingredientes (para 12 cupcakes):

- 120g de harina.
- 140g de azúcar.
- 1 1/2 cucharaditas de levadura en polvo.
- Una pizca de sal.
- 40g de mantequilla a temperatura ambiente.
- 120ml de leche.
- 1/2 cucharadita de extracto de vainilla.
- 1 huevo.
- 6 fresas grandes en trozos pequeños.
- 100g de galletas digestive.
- 200g de queso philadelphia.
- 250g de queso mascarpone.
- 100g de azúcar glas.


Elaboració:

Preescalfar el forn a 170ºC.
Posar la farina, el sucre, el llevat en pols, la sal y la mantega en el bol de la Kitchen Aid i batre a velocitat lenta fins que la barreja estigui uniforme i tingui una consistència granulosa.
Afegir la llet i l'extracte de vainilla i batre fins que tots els ingredients estiguin ben integrats. Incorporar l'ou i batre uns minuts més per assegurar-se que els ingredients estiguin ben incorporats.
Introduir la massa als motlles de paper fins a dos terços de la seva alçada i fornejar de 20-25 minuts. Deixar refredar lleugerament els cupcakes dins de motlle d'alumini i després deixar-los refredar damunt una reixeta.
Quan estiguin completament freds, amb un buidador de pomes fer-li un forat al cupcake on introduirem les maduixes trossejades.
Per fer el frosting de formatge batrem tots els ingredients (formatge philadelphia, mascarpone i sucre glas) a la Kitchen Aid amb les pales planes a velocitat 6 durant 2 minuts.
Per decorar els cupcakes un cop col·locat el frosting farem servir les galetes digestive que prèviament haurem esmicolat amb una trituradora elèctrica.

I aquest és el resultat!

Elaboración:

Precalentar el horno a 170ºC.
Poner la harina, el azúcar, la levadura en polvo, la sal y la mantequilla en el bol de la Kitchen Aid y batir a velocidad lenta hasta que la mezcla esté uniforme y tenga una consistencia granulosa.
Añadir la leche y el extracto de vainilla y batir hasta que todos los ingredientes estén bien integrados. Incorporar el huevo y batir unos minutos más para asegurarse que los ingredientes estén incorporados.
Introducir la masa en los moldes de papel hasta dos tercios de su altura y hornear de 20-25 minutos. Dejar enfriar ligeramente los cupcakes dentro del molde de aluminio y después dejarlos enfriar encima de una rejilla.
Cuando estén completamente fríos, con un descorazonador de manzanas hacerle un agujero al cupcake donde introduciremos las fresas troceadas.
Para hacer el frosting de queso batiremos todos los ingredientes (queso philadelphia, mascarpone y azúcar glas) en la Kitchen Aid con las palas planas a velocidad 6 durante 2 minutos.
Para decorar los cupcakes una vez colocado el frosting usaremos las galletas digestive que previamente habremos desmenuzado con una trituradora eléctrica.

Y este es el resultado!



Delicious!


13 comentaris:

  1. que bons! quan vaig estar a Londres hi vaig anar i eren boníssims.... però no tant com uns altres que vaig descobrir i que no recordo el nom ara... petons!

    ResponElimina
  2. Mmmmmmmmm! Quina pinta, Montse! Quin gust de convidada ;).
    Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Buffff Montse!!
    quina passada de cupcakes!! amb el munt que m'agrada a mi també el formatge, segur que m'agradarien molt!
    ptns!!

    ResponElimina
  4. Such a lovely blog..Yum! Love cheescakes + cupcakes. Thanks for sharing. You are welcome to stop by my blog! ♥

    - Marjorie Ann (aka Majeak Ann)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you very much for those beautiful words! Right now I stop by your blog! ^^

      Elimina
  5. Hola montse, els intentare fer, tenen molt bona pinta. Digam com ho fas per fer tantes coses jajaja, petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja saps! Si t'animes a fer-los ja m'explicaràs que tal el resultat! Un petonàs! ^^

      Elimina
  6. Bondia!
    Acabo de descobrir el teu blog i tens unes receptes delicioses i la presentació també m'agrada molt! Em quedo per aquí per anar fent un cop d'ull!
    Salutacions!

    ResponElimina
  7. Deliciosos cupcakes. Te he conocido a través de Blanca de personalización de blogs, y me encantaría que además de seguirnos via twitter nos siguiésemos por aquí, yo ya me quedo y si te gustan los complementos te espero en mi blog
    Besos

    Raquel

    http://raqueljimenezbisuteria.blogspot.com.es/



    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa! Bienvenida a mi blog! Me parece una idea estupenda ahora mismo me paso por tu blog! Un beso!
      Montse

      Elimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis