Páginas

dijous, 18 d’octubre del 2012

Magdalenes amb trossets de poma

Fa unes setmanes la meva cosina Laura em va proposar que fes unes magdalenes amb poma, ja que a ella li agraden molt. Evidentment, davant una proposta com aquesta, no m'hi podia negar...


I avui us porto el resultat. Unes magdalenes boníssimes i esponjoses.


A la meva cosina li va encantar, si proveu a fer la recepta... Ja em direu que en penseu. ^^

INGREDIENTS


- 50g de suc de taronja.
- Ratlladura d'una taronja.
- 200g d'ous (el pes sense closca, són més o menys uns 4 ous petits).
- 200g de sucre.
- 200g d'oli d'oliva verge de sabor suau.
- 200g de farina de rebosteria.
- 2 pomes petites tallades a trossets.
- 1 polsim de sal.
- 1 sobre de llevat royal.


PREPARACIÓ

En un recipient batre els ous, el sucre i el suc de taronja. Batre amb una màquina de varetes durant 6 minuts.
Abocar l'oli en el recipient i barrejar durant 15 segons amb les varetes.
Afegir la farina, prèviament tamisada, el llevat i la sal. Barrejar -ho el mínim, per tal que els ingredients quedin ben incorporats i afegir la ratlladura de taronja i els trossets de poma i remoure.
Abocar la massa en els paperets prèviament col·locats en el motlle per fer magdalenes fins a un dit de la part de dalt.
Deixar reposar 30 minuts en la nevera.
Preescalfar el forn a 250ºC, calor a dalt i a baix.
Abans d'enfornar, empolsar les magdalenes amb sucre.
Baixar la temperatura del forn a 220ºC i enfornar durant 12-14 minuts, aproximadament, calor a dalt i a baix.
Retirar del forn, i deixar refredar sobre una reixeta.


Bon profit.


.mOntse.!

11 comentaris:

  1. Ostres Montse, quina pinta que tenen aquestes madalenes!!! Li proposaré al meu germà que les faci!!! Ell és l'expert en madalenes a casa ;)

    ResponElimina
  2. boniiiisssimesss! i aquest diumenge tenim un nou repte!! ;)

    ResponElimina
  3. Tenen molt bona pinta, Montse! :D
    Jo les faig triturant una poma, també, així la massa també té gust a poma ^^
    La resta d'ingredients varien una mica... però si fa no fa... XD
    Algun dia d'aquests he de tornar a posar-me en sèrio a la cuina.. Com que estic de pràctiques de laboratori no tinc temps de res =.=

    Una pregunta, pq deixes reposar a la nevera?

    Petons! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs t'has de posar! Que jo et trobo a faltar per aqui... ^^
      Les poso a la nevera perque en receptes que he trobat posa que el contrast del fred amb la calor del forn fa que puji millor el "copete"! ^^
      Un patunàs! :P

      Elimina
  4. Temps enrere a casa ens hi vam aficionar a fer magdalenes i llegint-te i veient les fotos me n'has fet venir ganes de tornar-ne a fer !!!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis