Páginas

dissabte, 27 d’octubre del 2012

Ilusiona Cakes (part II)

Continuant amb l'entrada d'ahir... per si no en vaig tenir prou amb el curs bàsic, diumenge vaig anar al curs avançat ^^.

Coneixeu la marca Hermès i el seu famós bolso Birkin? Preciós oi? Qui en tingués un!!! Malauradament en el meu pressupost mensual no entra gastar-me mínim 6.000.000€ en comprar-me un bolso... :(


Però si ve la Berna a Terrassa a fer un curs avançat de pastissos en el que hem de crear el nostre propi Birkin... Doncs no m'hi puc resistir... 





Llàstima que pesi una mica massa per anar pel carrer, i que també estigui ple, no hi caven ni les claus, ni el moneder... I a sobre engreixa. Tot i que qui ha dit que ens el mengem... Fa peneta no? Però si no es farà malbé i l'haurem de llençar... aix quin dilema.



Era la primera vegada que feia decoració de pastissos, i confesso que m'ha encantat. Bé... vaig acabar fins el monyo de fer tants "xurritos" a mà, i més sabent que la Berna té una pistola que els fa sols... Perfectes i uniformes i sense que es sequi el fondant abans d'hora. Una meravella. Haurem d'investigar sobre aquesta pistola... hehehehe.


No els trobeu moníssims els tres junts? Estan d'aparador! hehehe
*Algunes fotografies estan cedides per Hadas y Grumetes.


Què passeu un bon cap de setmana!

.mOntse.!

10 comentaris:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis