Páginas

dilluns, 10 de setembre del 2012

Maleta de records

Dissabte passat dia 1 de setembre, van fer la II fira d'scrap a Sant Feliu de Guíxols organitzada per l'Associació d'Scrapmaniàtics. Com podeu suposar, allà que hi va anar-hi de cap la Montse! Hi havia un munt de paradetes d'scrap pel Passeig del Mar, per comprar totes les eines i material que necessitessis per poder fer els teus projectes (és a dir, tornar-se boig, de paradeta en paradeta, mirant més i més segells, troquels, tintes, papers...). 


Scrapmaniàtics van convidar a una altra manualitat, perquè s'apuntés a la fira, i la manualitat convidada va ser la rebosteria creativa. Així que per si no en tenies prou amb l'scrap, de tant en tant en trobaves una paradeta de galetes, cupcakes... per recarregar energia i continuar passejant per la fira.

També es van organitzar tallers d'scrap durant la fira, així que me'n vaig apuntar a un. El taller on em vaig apuntar el feia la Cristina Perramon de Kits de Somni i vam aprendre a fer una maleta de records, molt xula i vintage.


La maleta està feta amb un cartró i seguint una plantilla que ens va facilitar la Cristina, que la tinc a casa guardada com un tresor! ^^


Per la decoració vam utilitzar tintes distress, per donar-li aquest toc vintage, segells de viatge i imprimibles d'internet.


La maleta s'obre i és ideal per posar-hi les fotografies i records d'aquest estiu.



I vosaltres? On guardareu els vostres moments d'aquest estiu?

.mOntse.!

7 comentaris:

  1. Montse t'ha quedat xulissimaaaaaaaa !!
    moltes gràcies per enseyar-me-la acabada !!
    espero tornar a coincidir amb tu i mentrestant et segueixo
    ptns
    Cristina

    ResponElimina
  2. jo m'ho vaig perdre, pero el taller de la maleta em feia gràcia! t'ha quedat molt xula!

    ResponElimina
  3. Montse cada dia tens el bloc més xulo! i quin ritme! no pares! jo encara vaig buscant els 5 blocs pel premi primavera... no et pensis que no em fa il·lusió! en fi, que em fas ja m'estas fent enveja amb tots els tallers que fàs, però m'encanta veure els resultats, així podrem aprendre de tu!!! molts petonets!!!

    ResponElimina
  4. hehehe la veritat és que aquest mes estic molt productiva...! ^^ Ja se sap... s'han d'aprofitar les vacances!! :D Busca busca, que és difícil, que de ben segur tens una llista interminable de blogs com jo... i triar-ne 5 costa!! ^^
    Petonets!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis