Páginas

dimarts, 4 de setembre del 2012

De tornada de la 'RUTA NORTE' i el meu primer premi!

Ja torno a ser per aquí, després de la meva escapadeta de vacances i de fer una meravellosa ruta pel nord d'Espanya. 
De les vacances que puc dir... que senten bé a tothom, a mi la primera; desconnexió màxima, i ganes de tornar, cap ni una! Però no estic pas deprimida perquè encara em queden força dies de vacances que penso aprofitar al màxim.
Del nord d'Espanya que puc dir? Què és fantàstic! Els paisatges, les platges, la muntanya, bon tiberi, la seva gent, els seus poblets, el clima (sí, ja ser que el nord no destaca pel seu clima, però és que a nosaltres ens ha fet molt bon temps!), tot, tot i tot és fantàstic!

La ruta va ser per Cantàbria i Astúries, i vam visitar una pila de llocs... Santander, Liencres (platges amb uns penya-segats impressionants), Santillana del Mar, Comillas, San Vicente de la Barquera, Llanes, Lastres, Ribadesella, la Playa del Gulpiyuri, aquí haig de fer un breu incís: ESPECTACULAR i MOLT CURIOSA! Després de donar mil voltes per les mateixes carreteres... entrar per un camí de cabres on a dures penes i cabia el cotxe i on l'únic que veies era camp, camp i més camp... per fi vam trobar-la! És una petita platja amagada darrere d'un penya-segat, l'aigua s'infiltra per sota les roques i va a parar a l'altra banda formant una petita cala, recomanat 100% veure-la! També vam veure Gijón, Avilés, Cudillero, un altre incís! Això si és un poble encantador! I no us dic més, perquè s'ha de veure per un mateix ^^, va ser una recomanació d'una 'cangrejita' (en una altra entrada ja us explicaré què vol dir això de 'cangrejita') a la que li estic molt agraïda i jo us ho recomano també! Vam anar a Covadonga, a los Picos de Europa, a Potes, a Fuente Dé i vam pujar al seu telefèric, ah! I el Mirador del Fito! Tothom que vagi a Astúries ha de fer una aturada en el camí per contemplar les precioses vistes de la serra d'Astúries des del mirador.

Aquí us deixo un mini mini resum d'algunes de les fotos que vaig fer durant el viatge, espero que us agradi!


Torno amb molta energia, amb piles carregades i amb moltes ganes de fer coses! I de ensenyar-vos-les! I a més a més torno molt il·lusionada per una sorpresa que he rebut aquesta tarda! No us podeu imaginar la il·lusió que m'ha fet aquesta tarda, quan m'ha sonat el mòbil avisant-me que tenia un email, "oh! Algú m'ha deixat un comentari al blog. Anem a veure..." "Hola guapa!!! tienes un premio en mi blog!!!un beso http://www.verycookies.com/2012/09/premio-primavera.html" Si! M'han atorgat un premi. El Premi Primavera.


Pels qui no ho sàpiguen, entre blocaires ens atorgem premis, que són honorífics, però fan molta il·lusió! Què algú pensi en tu per atorgar-te'l havent infinitat de blogs als que els hagués pogut donar...!
Així que dono mil i una gràcies a VeryCookies per haver-me concedit el premi, m'ha fet molta il·lusió, i a vosaltres dir-vos que no us oblideu de passar pel seu blog! Està feta una artista! Podreu trobar fantàstics cupcakes, galetes i pastissos com els de les fotografies!





Us deixo les instruccions per seguir aquesta maca cadena de premis:
- Posar un comentari en el blog de qui et concedeix el premi.
- Buscar 5 blogs amb menys de 200 seguidors y deixar un comentari en els seus blogs perquè sàpiguen que han rebut un premi.
- Posar el logo del premi en el teu blog (la foto del ram) y un enllaç del blog que te l'ha concedit.
- Els que reben el premi li atorgen a uns altres 5.

Després de mirar tota la meva llista de blogs que segueixo (que és ENORME), i descartar els que tenen més de 200 seguidors, m'ha costat triar-ne només 5, ja que n'hi ha molts que s'ho mereixen, però bé, ja tinc als meus candidats.
Els blogs als que vull premiar són:


Enhorabona!


.mOntse.!

8 comentaris:

  1. T'ho mereixes Montse!!!el teu blog es molt maco!!y gracies a tú per aquesta magnifica entrada!!un petó

    ResponElimina
  2. Precioso todo pero la tarta es lo más.

    Besos.

    ResponElimina
  3. moltes gràcies montse!!!!! m'ha fet molta il·lusió!!! i felicitaats a tu tbe!!!! ets genial!!! :D:D:D

    ResponElimina
  4. Buscant pel google un altre blog amb les paraules "trossets" i "Montse", he vingut a espategar aquí. No és el que jo buscava, però mira, coses de l'atzar... em trobo amb un blog encantador.

    Així que apa, ja tens una seguidora més!

    ResponElimina
  5. Ostres Montse, moltes gràcies pel premi! ja fa dies que des de que vaig veure missatje et vull escriure, però amb els peques no trobo el moment! en fi, moltes felicitats pel teu blog, ja que t'ho mereixes!!! i mèrci per pensar en el meu! ara a pensar... a qui li donaré jo??? petonets i disfruta del que et queda de vacances!

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis