Páginas

dilluns, 17 de setembre del 2012

Curs combinat postreadicción

En una altra ocasió ja us vaig parlar de Julia de Postreadicción, concretament aquí, en l'entrada on us ensenyava les meves primeres galetes amb paper fondant. Doncs aquest cap de setmana, Julia ha estat impartint cursos a Barcelona, de galetes, cupcakes, cakepops... I jo hi vaig anar-hi ahir. El curs que vaig fer? Doncs un combinat de galetes, cupcakes i cakepops, podent fer un mix de tots, perquè quedar-me amb una sola cosa... no? Ja que ve la Julia fins a Barcelona, anem a aprofitar-la al màxim, i vaja si ho vaig fer.
Va ser un matí molt agradable, la Julia és encantadora i molt dolça, ens va ensenyar un munt de tècniques, trucs i consells a l'hora de decorar i vam poder posar en pràctica tot el que ens anava dient. A més a més ens va cuidar super bé, pel mig de la taula teniem un surtit de galetes boníssimes fetes per ella per poder anar picant, ah! I llaminadures també.

L'entrada d'avui no promet ser ni molt llarga ni tenir unes excel·lents fotografies, però és que realment no estava massa per les fotos, sinó que per no perdre'm ni un detall del que deia la Julia.
Us deixo algunes de les fotos que vaig anar fent amb el mòbil.














.mOntse.!

4 comentaris:

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis